Incelemelerde Bulundu Haberleri

Incelemelerde Bulundu Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla ve Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ ile birlikte, Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde hayata geçirilen ve 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak olan Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu.

Hatipoğlu, Beyaz Ev proje alanında incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ve Eşi Ayfer Hatipoğlu Elazığ’da faaliyete geçirilecek olan “Beyaz Ev “ projesinin yapılacağı alanı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, Ağın’da temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Ağın’da vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Keleş, daha sonrasında TOKİ tarafından Ağın’da yapımı devam eden konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Keleş, Tasarım ve İnovasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Elazığ OSB’de kurulan Tasarım ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Vali Hatipoğlu, Hazar Gölü çevresinde incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Maden ilçesi Plajköy’de ve Hazar Gölü çevresinde incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Vali Hatipoğlu, TOKİ alanlarında incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ’da yapımı devam eden TOKİ konutlarının şantiye alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Şerifoğulları, Elazığ’a Doğu Parkı kazandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi’nde bulunan eski şehirler arası otobüs terminalinin yer aldığı alanda hayata geçirilecek ve bölgeye değer kazandıracak olan Doğu Park alanında incelemelerde bulundu.

Şerifoğulları: Yeni bağlantı yolları ile şehrimizin ulaşımını rahatlatıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak olan yeni bağlantı yolunun yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Işıkver, Baskil’de yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in Baskil ilçesindeki yangın sonrası bölgeye giderek temaslarda bulundu.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Şerifoğulları, Cip Yaşam Kompleksi alanında incelemelerde bulundu

31 Mart Seçimleri öncesinde “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” başlığı ile projelerini açıklayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, projeler arasında yer alan Cip Yaşam Kompleksi’nin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Şerifoğulları, Kent Müzesi’nde incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın kültür ve turizmine yeni bir değer olarak hayata geçirilecek olan Kent Müzesi’nin sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Polat, Palu-Kovancılar Hastanesinde incelemelerde bulundu

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Palu-Kovancılar devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Demirbağ, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu 

22, 24 ve 27. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar’daki bir tekstil firmasında incelemelerde bulundu. 

Başkan Şerifoğulları, Altyapı yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Tarihi Harput-Hüseynik Yolu’nda

Vizyon projeleri yatırıma dönüştürerek Elazığ’ı geleceğe taşımaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, medeniyetler merkezi Harput’a uzanan tarihi Hüseynik Yolu’nun sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları çalışma sahalarında incelemede bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'a kazandırılan yatırımlar ve devam eden inşa çalışmaları sahalarında incelemelerde bulundu.

Vali Toraman, yapımı süren konutlarda incelemelerde bulundu

Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer toraman daha sonra Güneykent Mahallesi’nde yapımı devam eden deprem konutlarını gezdi. Vali Toraman gelinen süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Işıkver: TOKİ konutlarımızın her bir sorunu kısa sürede çözülecek 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TOKİ konutları ile ilgili eksiklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için girişimlerde bulundu. TOKİ heyeti Işıkver’in talebi üzerine Elâzığ’a gelerek incelemelerde bulundu. 

Şehrin beklediği bir proje daha tamamlanıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir adına marka değer taşıyan yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ’da yollar yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir trafiğine konfor kazandırmak hedefiyle sürdürülen yol yenileme, genişletme ve yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Şerifoğulları, Yıldızbağları Ve Esentepe Mahallelerini ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yıldızbağları ve Esentepe Mahallelerini ziyaret ederek yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Batı Prestij Konutları sahasında incelemelerde bulundu 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehre kazandırılacak yeni yaşam alanı Batı Prestij Konutları sahasında incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Erol, İBB tarafından yaptırılan dev yatırımda incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 348 milyon liralık okulun, inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Demirpolat: Kuzey Çevre Yolu imara açılsın

Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat, yaşanan depremlerin ardından Harput çevresinin de imara açılması gerektiğini ifade ederek, imara açılması gereken bölgelerde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım, Palu, Arıcak ve Alacakaya’da 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut beraberinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve parti teşkilatı ile birlikte depremden etkilenen Palu, Arıcak ve Alacakaya’da ve ilçelere bağlı köylerde incelemelerde bulundu. 

Mustafa Ataş, Elazığ OSB’de incelemelerde bulundu 

AK Parti Eski Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Erol, Bingöl, Palu, Karakoçan ve Kovancılar’da incelemelerde bulundu 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ile birlikte Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçeleri ile Bingöl ilinde bir dizi incelemelerde bulundu.