Inönü Üniversitesi Haberleri

Inönü Üniversitesi Haberleri

Korona aşısı Malatya'da da yapılacak

Çin'li ilaç firması tarafından geliştirilen ve Türkiye'de 9 ilde yapılacak olan Covid-19 aşısı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılacak.

İnönü Üniversitesi’ne 7 ödül

Malatya İnönü Üniversitesi, Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında, 3 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük ile toplam 7 dalda ödül aldı.

Malatya Onkoloji Hastanesi kanser hastalarına şifa olacak

Geçtiğimiz günlerde medikal onkoloji servisi ile hizmet vermeye başlayan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesindeki Onkoloji Hastanesi, gelişmiş tedavi yöntemleri ve 5 yıldızlı oteli aratmayan konforuyla kanser hastaları için şifa olacak.

Rektör Kutbeddin Demirdağ Çalıştaya Katıldı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinesinde Malatya İnönü Üniversitesinin ev sahipliğindeki, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Coğrafi alanlarını kapsayan "Düzey 2 Bölge üniversitelerinin Araştırma-Geliştirme, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme, Bilinirlik ve Liderlik-Motivasyon” gibi sorunlarının görüşüldüğü çalıştaya katıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezinden itfaiyeye teşekkür

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur, geçtiğimiz günlerde hastanede çıkarılan yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekiplerini ziyaret ederek teşekkür etti.