Inşaat Sektörü Haberleri

Inşaat Sektörü Haberleri

Baltacı: TOKİ evlerini kurayla alanlar yüksek karla yatırımcıya devrediyor 

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi Mimar Fatih Baltacı, inşaat sektöründeki önemli sorunlara ilgili açıklamalarda bulundu. 

İnşaat sektöründe dijital medya yatırımları artış gösterdi

İnşaat mühendisi müteahhit Basri Tokgöz, inşaat sektöründe dijital medya yatırımlarının her geçen gün arttığını söyledi.

İnşaat sektörü tarihi bir durgunluk içinde

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 10 ve 11. Meslek Komitelerinde yer alan müteahhitler ve inşaat mühendislerinin, inşaat maliyetlerinde son bir yılda yaşanan maliyet artışları ve son olarak yapı denetim maliyetlerine getirilen yüzde 80 zamla birlikte sektörün tarihi bir çıkmazın eşiğine kadar geldiğini ifade ettiler.

Avcıl: İnşaat sektörü ciddi bir darboğazda

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl, Elazığ'da inşaatların mevcut durumu, ev fiyatlarındaki artışlar ve imar plânı hakkında açıklamalarda bulundu.

Müteahhitlik sektörünün sorunları TOBB'ye taşındı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkan Asilhan Arslan, Elazığ TSO 10. Meslek Komitesi Üyelerinin talebi üzerine inşaat sektörünün sorunları ve beklentilerini TOBB’ye taşıdıklarını belirtti.

ELMÜTDER'den İnşaat Ustalarına Jest

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, İnşaat sektöründe çalışan ustaların mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmalarını desteklediklerini söyledi..

İnşaat sektöründe talepler yön değiştirdi

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl, koronavirüs salgınının inşaat sektöründe de taleplerde değişim getirdiğini belirterek, son dönemde müstakil ev ve villa satışlarında yükseliş olduğunu dile söyledi.