Internet Medyası Haberleri

Internet Medyası Haberleri

İNTERNET HABER SİTELERİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ

Elazığ’daki siyasi partilerin yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri kapsamında yaptığı propaganda planlamasındaki ayırımcılık büyük tepki topluyor…

ELAZIĞ İNTERNET MEDYASINDAN ‘İSRAİL’ TEPKİSİ

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği öncülüğünde ilimizde bulunan 15 haber sitesi ortak bir bildiri yayınlayarak, kurulduğu günden bugüne Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail’i kınadıklarını ve bu orantısız savaşın artık sona ermesini istediklerini açıkladı.

Başkan Altaş: İnternet Medyası Görmezden Gelinemez

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Başkanı Gülşah Altaş, 30 Ağustos resepsiyonunda internet medyasının görmezden gelindiğini ifade ederek yazılı bir açıklama yayımladı. 

ELMİYAD'dan Başkan Şerifoğulları'na ziyaret

Elazığ İnternet Medyası ve Gazeteciler Derneği ELMİYAD yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Türk İnternet Medyası Birliği kuruluyor

Açılışını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar’ın yaptığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Kültürel Değerlere ve Telif Haklarına Duyarlı İnternet Haberciliği projesi kapsamında eğitimler gerçekleştirildi.