Irfan Sönmez Haberleri

Irfan Sönmez Haberleri

Sanayi Esnafından Sönmez'e Yoğun İlgi! Siz arkanıza yaslanın biz artık yeter diyoruz

Elazığ İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez Sanayi Mahallesinde esnaf ile bir araya geldi. Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Sönmez, sorunları dinleyerek çözümüne ilişkin notlar aldı. Mevcut yönetimden bıktığını bildiren Sanayi Esnafları daha önce verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, artık yeni vekiller görmek istediğini vurguladılar.

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı iftar programı düzenledi 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın organizesinde milletvekilleri ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla iftar yemeği programı düzenlendi. Yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Akşener'den Sönmez'e destek! FETÖ iddialarına son noktayı koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında siyaset gündemine dair soruları yanıtladı. Millet İttifakı ve İYİ Parti'nin adayları üzerine bir değerlendirme yapan Akşener, program sunucusunun İYİ Parti Elazığ 1.Sıra adayı İrfan Sönmez ile ilgili sorduğu bir soru üzerine açıklama yaptı. Akşener, Sönmez'e isnat edilen FETÖ davası  ile ilgili olarak ;''Benim hakkımda dava açıldı. Havada duruyor. Benim ifadem bile alınmadı. Ben sanık mıyım? Tanık mıyım? Ben bile bilmiyorum. Bu tarz asılsız suçlamalar İstanbul İl Başkanımız için de söylendi. FETÖ suçlaması çok ağır bir suçlama.'' dedi.

İYİ Parti’de temayül yoklaması sonucu belli oldu!

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. dönem milletvekili genel seçimi dolayısıyla Elazığ’da milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı. Yapılan temayül sonrasında sandıklar açıldı. Temayül sonucunda İrfan Sönmez birinci sırada yer aldı.