Iş Insanı Haberleri

Iş Insanı Haberleri

İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaadini yerine getirdi

Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaat ettiği şampiyonluk prim sözünü yerine getirdi.

Gülyüz: Nerde olursa olsun takımımızı yalnız bırakmayız

Emlakçılar Derneği Başkanı ve iş insanı Nuri Gülyüz, Cumartesi günü final karşılaşmasına çıkacak olan Elazığspor'a başarılar dileyerek “Elazığ’ımızı bu kadar kenetlenmesinin çok güzel inşallah takımımızı çok güzel yerlerde göreceğiz” dedi.

İş insanı Yüksel Ercan’dan Elazığspor’a destek 

3.Lig 2. Grupta Play Off finali oynayacak olan Çimentaş Elazığspor’a prim destekleri devam ediyor.

Başarılı İsim YRP'nin başına mı geliyor!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş'in görevden alınmasının ardından yeni il başkanı nın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken parti içinden uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın İl Başkanı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı..

İş İnsanı hemşehrimiz Ak’tan anlamlı iftar sofrası

İzmir’de yaşayan Elazığlı İş İnsanı Nejat Ak düzenlediği iftar yemeğinde ihtiyaç sahibi aileleri ağırladı.

Ünal Er, MHP Elazığ Belediye Meclis Üyeliği başvurusunu yaptı

İş insanı Ünal Er, MHP Elazığ Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı müracaatını yaptı.

LGS Türkiye ikincisi Yazar’ın eğitim masraflarını iş insanı Merve Mermer karşılayacak

Elazığ’da çobanlık yaparak LGS Türkiye ikincisi olmayı başaran Muhammet Halil Yazar’ın eğitim masraflarını Elazığlı Ralli Pilotu ve iş insanı Merve Mermer üstlenecek.

Prof. Dr. Yasemin Açık: Gençlerin istihdamı için gayret edeceğim

Seçim çalışmalarını sürdüren Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, bu kez Elazığlı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Prof. Dr. Yasemin Açık, “Elazığ’da gençlerin istihdam edilmesi için yeni yatırımların, yeni fabrikaların, yeni istihdam alanlarının açılması için özel olarak gayret edeceğim. İş insanı arkadaşlarımı yatırım yapmaları için Elazığ’a davet edeceğim” dedi.

Elazığ'ın başarılı ve genç siyasetçisi aday listesinde

İlimizin başarılı siyasetçilerinden iş insanı Salih Satıcı, Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adaylarının içerisinde yer aldı.

Prof. Dr. Yasemin Açık’a vatandaşlardan tam destek

Elazığ’dan bağımsız milletvekilliği adaylığını açıklayan İş İnsanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu açıklaması kamuoyunda büyük heyecan uyandırdı.

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden sürpriz aday adayı

 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

Yüksel Ercan aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs seçimlerinde İyi Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan iş insanı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Merkezine yaptığı müracaatın ardından bu kararını partilileri ve Elazığlılarla da paylaştı.

Semih Işıkver, adaylık başvurusunda bulundu 

MHP Elazığ eski İl Başkanı İş İnsanı Semih Işıkver, 28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde MHP Elazığ Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulundu. 

İş insanı Akın, Milletvekili adaylığını açıkladı

Savunma Sanayii, Yazılım ve Güvenlik Sistemleri üzerine başarılı çalışmalar yürüten Akın Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Akın, AK Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

İyi Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Yüksel Ercan: Karakoçan, Hak Ettiği Konumda Değil

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ve teşkilat mensupları Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Karakoçan esnafının içler acısı bir halde olduğunu ifade eden Ercan, sorunların çözüm kaynağının İYİ Parti iktidarında olduğunu kaydetti. 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ercan: Sivrice, sorunlar yumağı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı İş insanı Yüksel Ercan, Sivrice ilçesinde vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Ziyarete il yönetim kurulu üyeleri Hayati Çağlayan, İsmail Göktaş ile merkez ilçe teşkilat başkanı Hamit Sunkar eşlik etti.

Yüksel Ercan: Partimize büyük bir ilgi var

İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan saha çalışmalarına devam ettiklerini ve Elâzığ’da partilerine büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

Elazığlı Öğrencilerden İş İnsanı Veysel Demirci'ye Teşekkür Ziyareti

Elazığlı Öğrencilerden İş İnsanı Veysel Demirci'ye Teşekkür Ziyareti

DEMİRCİ'DEN ÖZCAN'A SERT ELEŞTİRİ: ELAZIĞ’IN ÖNDERE İHTİYACI VAR, BU BENİM DİYORSUN; FAKAT 10 SENEDİR KAYIPSIN

Elazığlı sevilen iş insanı, ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ, son zamanlarda Elazığ’da toplantılar yapan, seçime hazırlanan Ali ÖZCAN hakkında bir basın açıklaması yayınladı…

İŞ İNSANI DEMİRCİ’DEN BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Elazığlı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, Elazığ’ın iki önemli mahallesi Hicret ve Aksaray’ın şehir merkezine bağlantısını sağlayan demiryolu alt geçidinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na teşekkür etti. 

Demirci, Yıldırım’ı Elazığ’a davet etti

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti. 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ercan: Yeni seçim kanunu cumhur ittifakının sonu olacak

İş insanı ve İyi Parti Milletvekili, aday adayı Yüksel Ercan, Ak Parti ve Ortağı tarafından meclise getirilen yeni seçim sistemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İş İnsanı Demirci'den Tıp Bayramı Mesajı

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ercan: Hükümetin elini taşın altına koyması gerekiyor

Ercan Oto Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Yüksel Ercan, vatandaşın ekonomik anlamda rahatlaması adına hükümetin kalıcı çözümler üretmesinin kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

İş insanı Demirci'den anlamlı kutlama

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Hicret Mahallesi'ndeki bayanlarla bir araya geldi.

İş insanı Demirci Bloomberg HT'ye Canlı Yayın Konuğu Oldu

Elazığlı iş insanı, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Türkiye'nin en çok izlenen ekonomi televizyon kanalı BloombergHT'nin canlı yayın konuğu oldu.

ELMİYAD Yönetimi, iş insanı Veysel Demirci ile bir araya geldi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığlı başarılı iş insanı Veysel Demirci ile bir araya geldi. 

Ercan'dan ELMİYAD'a ziyaret

Elazığlı iş insanı ve İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, kısa süre önce kurulan Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ne (ELMİYAD) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Elazığ OSB Başkan Adayı Özeren, projelerini açıkladı

MÜSİAD Elazığ Şubesi eski başkanı, iş insanı Mehmet Özeren, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Özeren başkanlığa seçilmesi halinde Elazığ OSB'de hayata geçirecekleri projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Aslan, oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı

İş insanı Talip Aslan, Elazığ Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.