Iş Yerini Haberleri

Iş Yerini Haberleri

Elazığ Belediyesi, konut ve iş yeri ihalesi gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 18 adet konut ve 12 adet iş yerinin, kapalı teklif usulü ve açık artırma suretiyle 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) satışı gerçekleştirilecek.

Elazığ'da 118 konut ve 17 iş yerinin kurası çekildi

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020'de meydana gelen depremlerde ev ve iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 118 konut ile 17 iş yeri için kura çekimi yapıldı.

Başkan Akın: Baskil’e 2 bin konut yapılması şart 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Baskil’de biz dizi temaslarda bulundu. Başkan Akın, Baskil’de 2 bin konut ve iş yerinin yapılması gerektiğini ifade etti. 

262 konut ile 242 işyerinin hak sahipleri açıklandı 

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan, tamamlanan ve kuraları çekilen 262 konut ve 242 iş yerinin hak sahiplerinin isim listesi yayımlandı. 

262 konut ile 242 işyerinin kurası çekilecek 

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan ve tamamlanan 262 konut ve 242 iş yerinin kurası 1 Mart saat 14.00’de noter huzurunda çekilecek. 

Çalmadan önce zeytinyağının son kullanma tarihine bakan hırsız pes dedirtti

Elazığ'da bir iş yerinin önündeki tezgahta yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Şahsın çalmadan önce taktığı gözlükle zeytinyağının son kullanma tarihine bakması pes dedirtti.

Marketin önünden bir kasa ekmeğin çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Elazığ'da bir şahıs, marketin önünde duran ekmek dolu kasayı çalarak kayıplara karıştı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Evini su basan adam hüngür hüngür ağladı

Elazığ'da sağanak yağmur sonrası birçok evi ve iş yerini su basarken, evini su basan bir vatandaş hüngür hüngür ağladı.

İş yeri halılarda indirme gitti, vatandaşlar eksi 4 derecede mağazaya akın etti

Elazığ'da bir iş yerinin halılarda indirime gittiğini duyan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde eksi 4 derece soğuğa rağmen mağazaya akın etti.

Elazığ'da hırsızlık şüphelisi yakalandı

Elazığ'da bir kurum ve iş yerinin çeşitli alanlarından hırsızlık yapan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Elazığ'da bir iş yerinin deposundan elektrik malzemesi çalan ve yakalandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da hırsızlık şüphelisi yakalandı

Elazığ'da bir iş yerinin deposundan elektrik malzemesi çalan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ'da iki hırsız 60 bin lira değerinde inşaat malzemesi çaldı

Elazığ’da gece saatlerinde bir iş yerinin önüne el arabası ile gelen hırsızlar, yaklaşık 60 bin lira değerindeki inşaat malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Örümcek adam gibi tırmanan hırsızlar 40 bin liralık bakır kablo çaldı

Elazığ'da bir iş yerinin penceresine örümcek adam gibi tırmanan hırsızlar 40 bin lira değerinde bakır kablo çaldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yeşilçam oyuncularının unutulmaması için iş yerinin duvarlarını posterleriyle doldurdu

Elazığ'da 32 yıldır çiğköfte satışı yapan İsmail Unsu, izlediği Yeşilçam filmlerinde rol alan sanatçıların unutulmaması için iş yerinin duvarlarını sinema sanatçılarının posterleri ile donattı.

Elazığ'da ucuz halı kuyruğu

Elazığ'da bir iş yeri, halılarda indirime gittiğini duyurdu. İndirimi duyan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren iş yerinin bulunduğu sokağa giderek uzun kuyruklar oluşturdu.

Elazığ'da iş yerinin kurşunlama anı güvenlik kamerasında

Elazığ'da kimliği belirsiz kişi tarafından iş yerinin kurşunlanması anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da kısıtlamada herkes evde, onlar görevde

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlerine kapanırken, iş yerini açan esnaf, çevre temizliği yapanlar, polis ve sağlık ekipleri görevlerini yapmaya devam etti.

İki kişinin zor kaldırdığı demir tezgahı, hırsız tek başına çaldı

Elazığ'da bir hırsız, sabah kısıtlamanın bitmesiyle birlikte kapalı olan bir iş yerinin önünde bulunan ve 2 kişinin zor kaldırdığı demir tezgahı otomobiline koyarak çaldı, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 6 yaralı

Elazığ'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Büfe açmak için kuyumcuyu soydular

Balıkesir'de bir kuyumcuya girerek, iş yerini sahbini sprey gazıyla bayıltıp darp ettikten sonra kaçan zanlılar 12 saatte yakalandı. Şüphelilerin büfe açmak için hırsızlık yaptığı öğrenildi.

Covidli hasta bu kadar da olmaz dedirtti

Elazığ'da Korana virüs (Covid-19) testi pozitif olmasına rağmen karantinayı ihlal edip iş yerini açan şahıs, polis tarafından yakalanarak ambulansa yurda götürüldü.

Sanayi Sitesi Pırıl Pırıl Oldu

Bünyesinde birçok dükkân ve iş yerinin yer aldığı Sanayi Sitesi, Elazığ Belediyesi’ne ait 40 kişilik ekip ve ekipmanla gerçekleştirilen hummalı temizlik sonucunda, pırıl pırıl edildi.

Feci kaza kamerada

Gaziantep'te, iki kişi, kaza yapan araçlarını kontrol ederken hızla gelen başka bir aracın altında kaldı. Feci kaza anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Büfe ve İş Yeri İhalesi Katılım Şartları Açıklandı

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında yer alan 10 adet büfe ile 17 iş yerini, açık artırma usulüyle 10 (on) yıllığına kiraya vermek üzere ihaleye çıkarıyor.

İş yerini benzin dökerek yaktı, ’Yanlışlıkla çıktı yangın’ dedi

Kayseri'nin Talas ilçesinde işlettiği kafenin bir bölümünü benzin dökerek yakan şahıs, kendini kurtarabilmek için Yanlışlıkla çıktı yangın dedi.

Kozmetik ürün dükkanında çıkan yangın kontrol altında

İzmir'in Konak ilçesinde kozmetik ürün dükkanında yangın çıktı. Zaman zaman küçük çapta patlamaların yaşandığı ve ilk belirlemelere göre 4 iş yerinin etkilendiği yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Elazığ Belediyesi 10 büfe ve 17 iş yerini kiraya verecek

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait 10 adet büfe ve 17 adet iş yerini ihale usulü ile 10 yıllığına kiraya verecek.

Elazığ Belediyesi 5 Adet Büfe ve 1 Adet İş Yerini İhaleye Çıkarıyor

Elazığ Belediyesi 5 Adet Büfe ve 1 Adet İş Yerini İhaleye Çıkarıyor

Elazığ'da bir kişiyi iş yerinde vuran şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir iş yerinin sahibini vuran şüpheli Z.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.