Işbirliği Haberleri

Işbirliği Haberleri

4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı yapılacak

Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi İşbirliğinde ortaklaşa düzenlenecek 4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elazığ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halef Ortaç, fuarın Elâzığ ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek fuara tüm Elâzığ halkını ve sektör temsilcilerini davet etti.

Gazze’ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde KADEM Elazığ Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.

Necip Güngör Kısaparmak MTAL öğrencilerinden konser

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Öğrenci Korosu tarafından konser düzenlendi.

Sigorta sektörü kurultayda buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi işbirliği ile “Sigorta Acenteleri Kurultayı”  düzenlendi.

İşbirliği protokolü imzalandı

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin kullanımı ile doğal kaynaklar hızla tükenmekte, çevre kirliliği, iklim değişikliği ve enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir. Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz anlayışıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Tasarruf İçin Enerjik Eğitim” projesi hazırlandı.

Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul'da aday çıkaracak iddiası! 

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki işbirliği görüşmelerinden anlaşma çıkmadığı ve Yeniden Refah'ın İstanbul ile Ankara'da kendi dayını çıkarmaya hazırlandığı konuşuluyor. YRP, bugünkü GİK toplantısında konunun karara bağlanması ve Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ı basın toplantısı ile kararı duyurması bekleniyor. YRP'nin İBB adayı ise Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz...

Yerel seçimde o iller MHP'ye bırakılacak!

2024 yılında yapılması beklenen yerel seçimler için partiler çalışmalarına hız verdi. Cumhur İttifakı da yerel seçimlerde yapılacak işbirliğine son halini vermek için bugün son kez bir araya gelecek.

Elazığ’dan Kahramanmaraş’a kadınlar gününde kadın dayanışması

İHH Kadın ve Memur-Sen Kadın Kolları işbirliği ile “Kadınların halinden kadınlar anlar” sloganıyla hazırlanan kadın hijyen paketleri Kahramanmaraş’ta depremzede kadınlara ulaştırılacak.

11 il için master plan hazır işte örnek konutlar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 şehir için master plan çalıştıklarını ve TOKİ işbirliğiyle özel konutlar inşa edileceğini söyledi.

Hemşehrimiz Çevik, Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda konuştu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Yardımcısı Elazığlı Hemşehrimiz Mahmut Çevik, VIII. Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda konuştu.

Serbest hükümlülere sürü yöneticiliği kursu

Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği ile Elazığ Denetimli Serbestlik Müdürlüğündeki serbest hükümlülere yönelik sürü yöneticiliği kursu verildi.

FÜ ile Munzur Üniversitesi arasında protokol imzalandı

Fırat Üniversitesi (FÜ) ile Munzur Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

FÜ ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı

Fırat Üniversitesi (FÜ) ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Karakoçan'da 3 katlı ilçe kütüphanesi hizmete açıldı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Karakoçan Belediyesi işbirliği ile yapılan 3 katlı kütüphane hizmete girdi.

Elazığ'ın yatırım fırsatları fuarda tanıtıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Bölgesel Kalkınma, Yatırım, İşbirliği Forum ve Fuarı'nda Elazığ'ı temsil etti.

Elazığ'da Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği İl Planlama ve Geliştirme Kurulu dönem toplantısı

Elazığ'da Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği İl Planlama ve Geliştirme Kurulu 2. dönem toplantısı gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi ile İl Özel İdaresi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Fırat Üniversitesi ile İl Özel İdaresi arasında mesleki eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Nefes Kredisi detayları belli oldu

2021 Nefes Kredisinin, 10 Bankanın katılımı ile TOBB ve KGF işbirliğinde 1 Haziran 2021 itibarı ile uygulamaya alınacağı açıklandı

Elazığ'da Afet Eğitim Yılı İşbirliği Protokolü imzalandı

Elazığ'da İl Afet ve Acil Durum (AFAD)Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi (FÜ) arasında 2021 Afet Eğitim Yılı İşbirliği Protokolü imzalandı.

FÜ ile Azerbaycan Devlet Agrar Üniversitesi arasında eğitim protokolü

Fırat Üniversitesi (FÜ) ile Azerbaycan Devlet Agrar Üniversitesi arasında eğitim alanında işbirliği protokolü imzalandı.

Belediye Personeline KBRN Eğitimi Verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının Türkiye’de Afet Eğitim Yılı ilan edilmesi dolayısıyla Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Elazığ İl Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan çalışma kapsamında Elazığ Belediyesi çalışanlarına 'KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer) Risklerden Korunma Yönetimi, Yangın ile Şüpheli Posta' eğitimi verildi.

İşbirliği Protokolü İmzalandı

Fırat Üniversitesi Baskil MYO ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

AB liderler zirvesinden Türkiye ile iş birliği vurgusu

Avrupa Birliği (AB) liderler zirvesinin ardından AB Konseyi tarafından yapılan açıklamada, 'Akdeniz’de iş birliğine dayalı ve karşılıklı yarar sağlayan bir ilişkinin geliştirilmesinde Türkiye ile AB'nin Doğu Akdeniz'de istikrarlı ve güvenli bir ortamda stratejik çıkarları vardır. İyi niyetle diyaloğu sürdürmek gerekmektedir' denildi.

Bakan Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler Libya'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Güvenlik, Askeri İşbirliği Mutabakat Muhtırası kapsamında yapılan faaliyetleri yerinde incelemek üzere Libya'nın başkenti Trablus'a geldi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Libya'da önemli açıklamalar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Libya’da sorun çözülmüş değil, karmaşık bir durum var. Bunun çözülmesi için işbirliğinin devam etmesi gerekiyor. Diplomasi ile çözüm arıyoruz. Masayı sonuna kadar deniyoruz. Bu konuda UMH hükümetinin taleplerinin haklı olduğunu düşünüyoruz' dedi.

El Emeği Göz Nuru Ürünler Görücüye Çıktı

Elazığ merkez Hicret Mahallesinde Muhtarlık, Halk Eğitim Müdürlüğü ve İş Kur İl Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen mesleki eğitim kurslarında hazırlanan ürünler görücüye çıktı.

Dijital Tarım Pazarı Hizmete Sunuldu

Tarım ve Orman Bakanlığı ile TOBB işbirliğinde tarımda dijitalleşme adına çok önemli bir projeye imza atılarak çiftçilerin ürettiği ürünlerini değer fiyattan tüm alıcılar ve üreticiler ile online ortamda buluşturacağı Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) hizmete sunuldu.

Elazığ'da 1 Milyon Fide Üretilecek

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İl Özel İdare ve İpekyolu Gençlik Çalışmaları Merkezi işbirliğinde fide üretimine başlandığını, üretilen fidelerin yüzde 80 hibe ile çiftçilere verileceğini duyurdu.

Elazığ’ın Geleceğine Mega Yatırım

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) Türkiye Ofisi Başkanı Takehiro Yasuhi, Elazığ’ın altyapı yenileme çalışmaları için JİCA’ya yapılan kredi desteği başvurusu doğrultusunda Elazığ’a geldi. 

Fırat Üniversitesi İle Cumhuriyet Başsavcılığı Arasında Protokol İmzalandı

Fırat Üniversitesi ile Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.