Işgal Haberleri

Işgal Haberleri

Elazığ Belediyesi ekipleri, kaldırım işgaline geçit vermiyor

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların mağdur olmaması için kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi.

ELAZIĞ İHH: “YARDIM YAPARKEN ONAYLI MAKBUZLARA DİKKAT EDİN!”

İşgalci İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırıların ardından Gazze’ye yardım ulaştırmak amacıyla kampanya başlatan İHH Elazığ Temsilciliği, yetkisiz ve art niyetli bazı kişilerin de halkımızdan yardım topladıkları ve bunlara itibar edilmemesi gerektiği yönünde bir açıklama yaptı.

Elazığ'dan Azerbaycan için bin araçlık zafer konvoyu

Elazığ'da Azerbaycan'ın Karabağ kentinin 28 yıl sonra Ermenistan işgali altından kurtarılmasının ardından yaklaşık bin araçla zafer konvoyu düzenlendi.

Belediye'den Genel Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yayaların ulaşım konforunu sağlamak için kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik denetimlerini artırdı.

Ermenistan ordusuna ait tank SİHA ile imha edildi

Azerbaycan, Ermenistan’ın işgalindeki toprakları kurtarmaya yönelik operasyonu kapsamında Ermenistan ordusuna ait, bölgedeki yüksek bir dağ tepesin bulunan kaledeki ikmal noktasını ve tankı SİHA ile imha etti.

Azerbaycan ordusu bazı köyleri işgalden kurtardı

Azerbaycan Askeri Kuvvetlerince, Ermenilerin saldırı noktalarına düzenlenen karşı saldırı sonucunda bazı köyler Ermeni işgalinden kurtarıldı.

Mersin’de ikisi kamu görevlisi 3 kişi rüşvet iddiasıyla tutuklandı

Mersin'de rüşvet karşılığı işgal edilmiş hazine arazilerini bazı şahıslar adına tapulaştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden, ikisi kamu görevlisi 3 zanlı tutuklandı.

Zabıta, kaldırım ve yol işgali yapan esnafları uyardı

Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri kaldırım ihlallerine yönelik etkin denetimlerine devam ediyor.