Israf Haberleri

Israf Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla ve Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ ile birlikte, Elazığ Belediyesi tarafından Sürsürü Mahallesi’nde hayata geçirilen ve 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak olan Kur’an Kursunda incelemelerde bulundu.

Septioğlu: Yapılan Yanlış Yatırmların Bedelini Elazığ Ödüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Eğer Belediyede saltanatı bitirirsek, lüksü, şatafatı, israfı önlersek yollar da yapılır, binalar da yapılır.

Septioğlu: İsrafa son vererek, Elazığ’ımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 mahalli idareler seçimleri öncesinde toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Elazığ'da Uluslararası Gıda Kaybı ve İsrafı Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi

Elazığ'da 29 Eylül Uluslararası Gıda Kaybı ve İsrafı Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Elazığ'da 65 öğrenci kapasiteli Kur'an kursunun açılışına katıldı

Elazığ'da Miraç Eğitim Derneği tarafından yaptırılan 65 öğrenci kapasiteli Baskil Yatılı Erkek Kur'an Kursunun açılışı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ve beraberindekilerle birlikte gerçekleştirildi.

Elazığ'da 'okullarda gıda güvenilirliği ve israfı ile gıdanı koru' eğitimi

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünün 2018-2023 Stratejik Planında yer alan okullarda gıda güvenilirliğine yönelik uygulamaları geliştirmek konulu eğitimler devam ediyor.

Misafir Ağırlama Bütçesi Dudak Uçuklattı

Elazığ Belediyesinin 2021 yılı misafir ağırlama hizmetleri için ayırdığı bütçe dudak uçuklattı.

Şehit Babası hurdalardan 'mini kamyonet' yaptı

Elazığlı şehit babası İsrafil Ercan, kendi imkanlarıyla hurda parçalarını birleştirerek 'Yerli, Milli ve Köylü' ismini verdiği mini kamyonet yaptı.

Kemoterapi ilaçları Robotlardan

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde, kanser hastalarının kemoterapi ilaçları robotik sistemle hazırlanıyor. Manuel sistemlere oranla daha güvenli ve doğru dozda hazırlanan ilaçlar sayesinde hastaya doğru tedavinin yanı sıra ilaç israfının önlendiği, personel güvenliğinin de maksimum düzeyde sağlandığı belirtildi.