Istasyon Caddesi Haberleri

Istasyon Caddesi Haberleri

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Elazığ'da zincirleme kaza: 2 yaralı

Elazığ merkez İstasyon Caddesi üzerinde bulunan alt geçitte zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 2 sürücü yaralandı, 4 araç ve 2 aydınlatma direğinde maddi hasar meydana geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkan Şerifoğulları'nı Kırmadı

Elazığ'da Akpınar Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayollarına ait 9.260 m2'lik arsanın satışı iptal edilecek.

Satışa çıkarılan arsa konusunda flaş gelişme

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne ait 9 Bin 261 m2'lik arsanın özelleştirme yoluyla satışa çıkarılması konusunda önemli açıklamalar yaptı. 

STK'lar ve Muhtarlardan Özelleştirme Kararına Tepki

Elazığ'da sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar, İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait arazinin satılmamasını istedi.