Istişare Haberleri

Istişare Haberleri

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nden istişare toplantısı

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından enflasyon düzeltmesi ve vergi kanunlarındaki son değişiklikler ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Milletvekilleri ve Belediye Başkanı’ndan, Ticaret Borsası’na ziyaret

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Kent Konseyi yarısı bizden kampanyası için toplandı

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş Yarısı Bizden kampanyasının Elâzığ’da da uygulanması için Kent Konseyi’ne de talebini ileterek konu ile ilgili istişarelerde bulundu.

Elazığ İl Yöneticileri Savunma Sanayi Başkanı ile bir araya geldi

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunan Elâzığ İl Yöneticileri, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile bir araya gelerek Elâzığ’daki savunma sanayi yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Gürtürk: Mesleğin güvenirliğini korumalıyız

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, ilimizdeki Gazete dernek başkanları görsel, yazılı, ajans ve internet medya mensuplarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Alan: Sığınmacılar olmasa birçok sektör durma noktasına gelir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İstişare Toplantısı’na katıldı.

Elazığ Ticaret Borsası YİK toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ın başkanlığında Elazığ Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Milletvekili Keleş, Bakan Güler ile bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’le bir araya gelerek, Elazığ’da devam eden Savunma Sanayi konularını istişare etti.

Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver başkanlığında Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kılıç, çiftçilerin taleplerini dinledi

İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinde çiftçilerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Merkez ilçe köy muhtarları toplantısı yapıldı

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman Başkanlığında, Merkez İlçe Köy Muhtarlarının toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde kırsal alanlardaki yapılaşma konusu vardı…

Genç girişimciler buluşması

İlimiz ekonomik kalkınmasına katkı amacıyla çalışmalarını yürüten genç iş insanları ve genç girişimciler bir araya gelip istişare toplantıları yaparak güçlerini Elâzığ’ın gelişmesi yönünde birleştirmeye devam ediyorlar.

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Kuzova Derneği istişare toplantısı yapıldı 

Kuzova Derneği istişare toplantısı Başkan Erol Aslan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ucuz gıdaya Ulaşım Sorunu ve Kuzova Sulama projesi masaya yatırıldı. 

ELSAD, Başkan Şerifoğulları’nı destekleyecek

ELSAD Genel İstişare Toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katılımı ile yapıldı. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı destekleyeceklerini açıkladı.

AK Parti’de istişare toplantısı yapıldı

AK Parti İl Başkanlığında “Yerel Seçim Süreci ve Teşkilat İçi İstişare Toplantısı” yapıldı. Toplantıda yerel seçimlerle ilgili istişare edildi.

Elazığ Ticaret Borsası, Elazığ’ın sorunlarını Ankara’ya taşıdı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve üyeleri Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’ı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'ı ve AK Parti Elazığ Milletvekillerini ziyaret eden heyet Elazığ’ın sorunları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

Elazığ Tanıtım Günleri için istişare edildi 

Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ETSO Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. Ziyarette 26 - 29 ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Elazığ Tanıtım Günleri programı hakkında istişarelerde bulunuldu. 

ELSAD Eylül ayı istişare toplantısını gerçekleştirdi

ELSAD’ın düzenlediği eylül ayı İstişare Toplantısı’nın konuğu Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı oldu. Toplantıda özellikle deprem sürecinde derneğin yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmalar üzerinde duruldu.

Başkan Şerifoğulları, muhtarlarla istişarede bulundu

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu’nun istişare toplantısı Ulukent Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılım sağladığı toplantıda, muhtarların ve mahallelerini sorunları masaya yatırıldı.

Işık Yolu Köyü’nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

Elazığ AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının Muhtar Buluşmaları toplantıları ışık yolu köyünde yapıldı.

Palu Der, sorunlarının çözümü için bir araya geldi 

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.  Palu’ya yapılması gereken hizmetlerin görüşüldüğü istişare toplantısına AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da katılım sağladı. 

MÜSİAD, Ortak Akıl ve İstişare toplantısı düzenledi

MÜSİAD Elazığ Şubesi, “Ortak Akıl Ve İstişare İle Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz.” teması ile toplantı düzenledi. Toplantıda MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan, Ortak Akıl Elazığ Platformu” kurulmasını önerdi.

Başkan Şerifoğulları, İnsanı Merkeze Alan Belediyecilik Anlayışını Sürdürüyor

Göreve geldiği günden itibaren Elazığ için attığı ve atacağı adımları daima şehrin gerçek sahibi olan Elazığlılarla istişare eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Akkoyun, STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Elazığlı hemşehrimiz Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. 

ELSAD Kadın Kollarından Başkan Alan’a ziyaret 

ELSAD Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Tuba Erdoğan ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Işıkver halk buluşmalarına Kovancılar’da başladı 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde başladı. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, milletvekili seçimlerinin ardından ilk halk buluşmasını Kovancılar ilçesinde gerçekleştirdi. Açık alanda vatandaşlarla bir araya gelen Işıkver, daha sonra Muhtarlar, Oda Başkanları, MHP İlçe Teşkilatı, STK ve iş dünyası temsilcileriyle sorun ve beklentilerle ilgili istişarelerde bulundu. 

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Eğitimciler isterse şehirde ülkede değişir

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.  Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver “Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ” dedi. 

Satıcı: Türkiye’de istişare kültürünü geliştirmeliyiz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.