Istişare Toplantısı Haberleri

Istişare Toplantısı Haberleri

Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver başkanlığında Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Merkez ilçe köy muhtarları toplantısı yapıldı

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman Başkanlığında, Merkez İlçe Köy Muhtarlarının toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde kırsal alanlardaki yapılaşma konusu vardı…

Kuzova Derneği istişare toplantısı yapıldı 

Kuzova Derneği istişare toplantısı Başkan Erol Aslan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ucuz gıdaya Ulaşım Sorunu ve Kuzova Sulama projesi masaya yatırıldı. 

ELSAD, Başkan Şerifoğulları’nı destekleyecek

ELSAD Genel İstişare Toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katılımı ile yapıldı. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı destekleyeceklerini açıkladı.

AK Parti’de istişare toplantısı yapıldı

AK Parti İl Başkanlığında “Yerel Seçim Süreci ve Teşkilat İçi İstişare Toplantısı” yapıldı. Toplantıda yerel seçimlerle ilgili istişare edildi.

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

ELSAD Eylül ayı istişare toplantısını gerçekleştirdi

ELSAD’ın düzenlediği eylül ayı İstişare Toplantısı’nın konuğu Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı oldu. Toplantıda özellikle deprem sürecinde derneğin yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmalar üzerinde duruldu.

Başkan Şerifoğulları, muhtarlarla istişarede bulundu

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu’nun istişare toplantısı Ulukent Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılım sağladığı toplantıda, muhtarların ve mahallelerini sorunları masaya yatırıldı.

Işık Yolu Köyü’nde muhtarlar ile istişare toplantısı yapıldı

Elazığ AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının Muhtar Buluşmaları toplantıları ışık yolu köyünde yapıldı.

Palu Der, sorunlarının çözümü için bir araya geldi 

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.  Palu’ya yapılması gereken hizmetlerin görüşüldüğü istişare toplantısına AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da katılım sağladı. 

MÜSİAD, Ortak Akıl ve İstişare toplantısı düzenledi

MÜSİAD Elazığ Şubesi, “Ortak Akıl Ve İstişare İle Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz.” teması ile toplantı düzenledi. Toplantıda MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan, Ortak Akıl Elazığ Platformu” kurulmasını önerdi.

Akkoyun, STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Elazığlı hemşehrimiz Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. 

ELSAD istişare toplantısı gerçekleştirildi 

ELSAD Başkan Av. Murat Erdoğan başkanlığında TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğünde toplanarak istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Elazığ'da Kırsal Kalkınma İstişare Toplantısı yapıldı

Elazığ'da iklim değişikliği odağında Kırsal Kalkınma İstişare Toplantısı yapıldı.

Kamu taahhüt ve müteahhitlik sektörü istişare toplantısı yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına (Elazığ TSO) kayıtlı kamu taahhüt ve müteahhitlik sektörü temsilcileriyle sektörün sorun ile beklentileri konulu istişare toplantısı yapıldı.

Akaryakıt sektör toplantısı yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi içerisinde yer alan Akaryakıt Sektörü temsilcileriyle ilgili olarak Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ STK Platformu istişare toplantısı yapıldı

Elazığ STK Platformu Aralık Ayı İstişare Toplantısı yapıldı.

Eğitim sektörü sorunları istişare toplantısı yapıldı

Elazığ TSO eğitim sektörü temsilcilerinin yer aldığı Kurs-Der üyeleri Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili ve Kurs-Der Başkanı Veli Aksu başkanlığında biraraya geldi.

Gülyüz: Emlakçıların birlik olma zamanı gelmiştir

El Aziz Emlakçılar Derneği (ELZEM-DER) tarafından emlakçıların sorunları konuşulduğu istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Emlakçılar sorunları için toplanıyor

El Aziz Emlakçılar Derneği (ELZEM-DER) tarafından emlakçıların sorunları konuşulacağı istişare toplantısı gerçekleştirecek.

Elazığ'da 'Sağlık Turizmi Eylem Planı' toplantısı

Elazığ'da sağlık turizmini geliştirme çalışmalarını koordine etme amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Yıkılan cami için istişare toplantısı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde deprem de ağır hasar alıp yıkılan caminin yerinde yapılacak projesi ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ'da özel eğitim kurumları istişare toplantısı

Elazığ'da özel eğitim kurumlarının temsilcileri sektörün içinde bulunduğu sorunları istişare edip dernekleşme kararı aldı.

Bölgedeki Üniversite Rektörleri Bir Araya Geldi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Diyarbakır Dicle Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki üniversite Rektörleri tanışma ve istişare toplantısına katıldı.

Eximbank İstişare Toplantısı Yapıldı

Eximbank desteklerine yönelik İstişare Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ile aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu Oda ve Borsa Başkanlarının katılımı ile video konferans aracılığıyla yapıldı.​

Eximbank Uygulama ve Süreçleri İstişare Toplantısı Yapıldı

Eximbank Uygulama ve Süreçlerine Yönelik İstişare Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ve Eximbank bürokratları ile aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu Oda ve Borsa Başkanlarının katılımı ile  video konferans aracılığıyla yapıldı. Toplantıda iş dünyasının Eximbank’tan beklentileri dile getirildi.

Covid-19 Sonrası OSB’lerde Yol Haritası İstişare Toplantısı

OSBÜK ve TOBB tarafından Türkiye’deki OSB başkanları ve yöneticileri ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Covid-19 Sonrası Sanayide ve OSB’lerde Yol Haritası Tasarımı istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş da katıldı.

Elazığ'da İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Odalar, STK’lar ve Kooperatiflerin Katılımıyla İstişare Toplantısı Gerçekleşti 

Saadet Partisi'nde istişare toplantısı

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu'nun katılımıyla İlçe, Belde Başkanları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte istişare toplantısı düzenlendi.

Deprem sonrası şehir ekonomisi masaya yatırıldı

Elazığ ekonomisini temsil eden sivil toplum kuruluşları 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında şehrin mevcut sosyo-ekonomik durumunu değerlendirmek için istişare toplantısı gerçekleştirdi.