Işyeri Haberleri

Işyeri Haberleri

Elazığ Belediyesi, konut ve iş yeri ihalesi gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 18 adet konut ve 12 adet iş yerinin, kapalı teklif usulü ve açık artırma suretiyle 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) satışı gerçekleştirilecek.

Nazırlı ve Işıkver’in girişimleriyle Maden’de yıkımlar durdu

Maden ilçesinde yüklenici firmanın hafriyatı nedeniyle doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkım kararı Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretleri ve konunun hassasiyetini paylaşmaları sonrasında yıkımlar durduruldu. Ayrıca Madenle ilgili çok geniş kapsamlı toplantı kararı alındı.

Elazığ’da 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilecek 

Elazığ’da yapımı tamamlanarak teslim aşamasına gelen 118 konut ve 17 işyerinin kurası çekilerek hak sahiplerine teslim edilecek. 

43 İşyerinin anahtar teslim tarihleri belli oldu 

6 Ekim tarihinde gerçekleştirilen kura çekiminde dükkanları belirlenen hak sahipleri iş yerlerinin anahtarlarını 16 Ekim tarihinden itibaren teslim alabilecekler. 

Genel Başkan Erbakan’dan vefa ziyareti

Malatya’daki temaslarının ardından Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül’ü işyerinde ziyaret etti.

Elazığ’da 1650 konutun kurası 8 Mart’ta çekilecek

Kura çekimlerine yeniden başlanan “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde depremden etkilenen illere öncelik verilecek. Bu kapsamda Elazığ’da 1650 konutun kurası 8 Mart’ta çekilecek.

262 konut ile 242 işyerinin hak sahipleri açıklandı 

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan, tamamlanan ve kuraları çekilen 262 konut ve 242 iş yerinin hak sahiplerinin isim listesi yayımlandı. 

262 konut ile 242 işyerinin kurası çekilecek 

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan ve tamamlanan 262 konut ve 242 iş yerinin kurası 1 Mart saat 14.00’de noter huzurunda çekilecek. 

Orta gelirliye konut kampanyasının detayları belli oldu

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak.

Elazığ'da İlk Evim İlk İşyerim Projesi

Elazığ'ın Keban ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı İlk Evim-İlk İşyerim Projesi çerçevesinde 88 konut için temel atma töreni yapıldı.

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen, 'Elazığ'da 19 bin 174 konutun kuraları çekildi, vatandaşlarımıza teslim edildi'

Elazığ'da meydana gelen depremde 24 bin konut, bin 800 iş yeri ve 2 bin 200 ahırın hasar gördüğünü belirten Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, 'Konutlarımız hasar gördü, yıkıldı ve şuanda da yenileniyor yenilenme işlemleri de bitmek üzere. Bu çerçevede toplam 25 bin konut yapılıyor. Elazığ'da, bunların içerisinden 19 bin 174 tanesinin de kuraları çekildi vatandaşlarımıza da teslim edildi. Bir taraftan dükkanlarımız da devam ediyor, bin 308 tane işyerimiz yapıldı bunlardan da bin 130 tanesinin kurası çekilip teslimleri de gerçekleştirildi' dedi.

Muğla'da kaçak zirai ilaç satan iş yerine baskın

Muğla'nın Milas ilçesinde bir işyerine yapılan baskında kaçak zirai ilaç satışı yapıldığını tespit edildi. Aynı işyerinde ayrıca son kullanma tarihi geçen ürünlerinde satıldığını belirleyen Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ürünlere el koyarken firma hakkında yasal işlem başlattı.

Elazığ'da 3 işyerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da 3 ayrı iş yerine girerek hırsızlık yapan ve üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da 3 işyerinden hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Elazığ'da 3 ayrı iş yerine girerek hırsızlık yapan şüpheli, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alındı.

Çorum’daki cinayete 1 tutuklama

Çorum'da bir işyerinin önünde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı cinayetle ilgili gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın’da iş yerinde çıkan yangında alevler tüm apartmanı sardı

Aydın'da bir apartmanın zemin katında çıkan yangın tüm binayı sardı. Yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülürken, iş yeri sahibi ile bir vatandaş ve 4 itfaiye eri dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Valilik Bünyesinde Denetim Ekipleri Oluşturuldu

Koronavirüsle mücadele kapsamında Elazığ Valiliği bünyesinde İşyeri ve Mahalle denetim ekipleri oluşturuldu.

Metruk iş yerinde iki gurup arasında silahlı kavga: 2 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde boş bir iş yerinde iki gurup arasında alacak verecek meselesinden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. İş yerinden itfaiye merdiveni ile çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırılırken 2 kişi ise gözaltına alındı.

İşyeri Kapanan Esnaflara Maddi Destek Verildi

Elazığ Valiliği, Koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle işyeri kapanan esnaflara maddi destek verdi. 

Hurda malzemeler alev alev yandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, bir işyerinin yanında bulunan hurda malzemeler alev aldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Cezaevi firarisi yakalandı

Elazığ’da bir işyerinde piyasa değeri yaklaşık 9 Bin TL olan 47 top elektrik kablosunu çalan 3 kişi yakalandı.Şüphelilerden birinin hakkında kesinleşmiş 9 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.