Izmit Haberleri

Izmit Haberleri

Elazığ İl Özel İdare'den guard takviyesi

Elazığ İl Özel İdare, İzmit Belediyespor'dan guard Öykü Taşkın'la anlaşmaya vardı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 83 - UY İzmit Belediyespor: 90

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı UY İzmit Belediyespor'a 90-83 mağlup oldu.

Elazığ İl Özel İdare: 91 - İzmit Belediyespor: 82

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında B. Elazığ İl Özel İdare evinde İzmit Belediyespor'u 91-82 mağlup etti.

Kocaeli'de şizofren hastası tarafından bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kocaeli'de şizofren saldırgan tarafından bıçaklanması sonucu ağır yaralanan ve beyin ölümü gerçekleşen 42 yaşındaki Volkan Mercan, 13 gündür tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'de yolun ortasına atlayan kadın son anda ezilmekten kurtuldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otobüs durağında otururken bir anda yolun ortasına atlayarak intihara kalkışan kadın, durumu fark eden sürücülerin son anda durması ile ezilmekten kurtuldu. Bebeğini kaybettiği öğrenilen kadının gözyaşları yürekleri dağladı.

Suç makinesi hırsızlar suçüstü yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir evden 10 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan ve çok sayıda suça karışan 2 hırsız, Kartepe'de bir evi soymaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı.

Kocaeli'de 32 bin TL’lik altın çalan hırsız yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde müşteri kılığında girdiği kuyumcudan 32 bin liralık altın çalan hırsız, İstanbul Sancaktepe'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Yaklaşık bin güvenlik kamerası görüntüsünün incelenmesi ile yakalanan zanlının 4 kere otobüs, 5 defa da kıyafet değiştirdiği ortaya çıkarken, zanlı kendisini yakalayan polisleri tebrik etti.

Çin’den gelen dev yük treni İzmit’te

Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu hattının en önemli kesimini oluşturduğu Demir İpek Yolu olarak da adlandırılan Orta Koridor üzerinden Çin'den yola çıkan bin 56 metrelik 5. Blok Tren Türkiye'ye ulaştı.

Elazığ İl Özel İdare: 69 - İzmit Belediyespor: 87

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı İzmit Belediyespor'a 87-69 mağlup oldu.

Elazığ'ın Süper Lig ekibi, İzmit'te başlıyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 1. haftasında Elazığ ekibi ilk maçına İzmit'te çıkacak.