Izzetpaşa Haberleri

Izzetpaşa Haberleri

Tahir Öztürk için mevlit okutuldu

Merhum 23. Ve 26. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’ün vefatının 40. günü nedeniyle İzzetpaşa Camisi’nde mevlit okutuldu

Milletvekili Demirbağ: Allah'a şükür Recep Tayyip Erdoğan gibi liderimiz var 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ İzzetpaşa Kız Öğrenci Yurdu'ndaki depremzedelerle bir araya gelerek taleplerini dinledi. Talepler noktasında gerekli girişimleri gerçekleştireceklerini ifade eden Milletvekili Demirbağ; "Deprem, sadece bir ilde meydana gelseydi bu kadar ağır bir yükle karşılaşılmazdı. Deprem tam 11 ili etkiledi. Ancak Allah'a şükür, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız ve liderimiz var. Bütün dünya, "Türkiye bu felaketin altından kalkamaz" derken Devletimiz bütün çalışmaları tek tek gerçekleştiriyor" dedi. 

Elazığ GSİM: Psikososyal etkinliklerle yaraları sarıyoruz 

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu ve İzzetpaşa Kız Yurdunda kalan depremzede vatandaşlar için her türlü imkan sağlanırken, psikosoyal etkinliklerde gerçekleştiriliyor.

İzzetpaşa Camii'nde hafızlık icazet merasimi yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan sınav sonucu hafızlık belgesi almaya hak kazanan 116 öğrenci için İzzetpaşa Camii'nde hafızlık icazet merasimi düzenlendi.

Türkiye'nin ilk asansörlü camisi güvercinleri ağırladı

Elazığ'da 1866 yılında Hacı Ahmet İzzet Paşa tarafından 26 kubbeli olarak yaptırılan Türkiye'nin ilk asansörlü camisi İzzetpaşa'nın kubbesine konan güvercinler görsel şölen oluşturdu.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi

Elazığ'da İzzetpaşa Mahallesi'nde market işleten bir kişi, dükkandan alışveriş yapan vatandaşlara bıçakla saldırması güvenlik kameralarına yansıdı.

Türkiye'nin ilk asansörlü camisi Ramazan ayına hazır

Hacı Ahmet İzzet Paşa tarafından 1866 yılında 26 kubbeli olarak Elazığ'da yaptırılan, Türkiye'nin ilk asansörlü camisi İzzetpaşa, Ramazan ayına özel hazırlanıyor.

Elazığ'da Osman Paşa ve şehitleri anmak için mevlit programı düzenlendi

Elazığ'da 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve 10 askerin şehadetleri anısına İzzetpaşa Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlidi şerif okuma programı düzenlendi.

Başkan Şerifoğulları, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşın sorun ve taleplerini dinlemek üzere İzzetpaşa Mahallesi'ni ziyaret etti.

15 aydır kapalı olan cami, cuma namazıyla açıldı, duygulu anlar yaşandı

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar aldığı gerekçesiyle tedbir amaçlı kapatılan İzzetpaşa Camisi, yapılan son inceleme sonrası bugün cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Pandemi tedbirleri çerçevesinde camiyi dolduran vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.

Orta Hasarlı Cami Ortada Kaldı

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar gören, yapılan incelemeler sonrasında orta hasar raporu verilen İzzetpaşa Camiinde hala onarım çalışması yapılmadı. 

Yıkım çalışmasında su borusu patladı, mahalle su altında kaldı!

Elazığ merkez İzzetpaşa Mahallesinde ağır hasarlı binanın yıkımını esnasında yolun çökmesi sonucu mahallenin su ihtiyacını karşılayan boru kırıldı. Olayın ardından mahalle bir anda suya gömüldü. 

Elazığ'da iki büyük cami bakım ve onarıma alındı

Elazığ'da İzzetpaşa ve Saray Camileri bakım ve onarıma alındı.