Jest Haberleri

Jest Haberleri

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

Başkan Şerifoğulları’ndan taraftarlara 5 otobüs

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan taraftarlara bir jest daha… Başkan Şerifoğulları, Elazığspor’un Final karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için 5 adet otobüs tahsis etti

Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık’ı bağrına bastı 

Elazığspor-Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, karşılaşmayı taraftarların arasında izlerken, maç sonu ise galibiyet primini üstlenerek futbolculara da jest yaptı. 

Elazığspor’dan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür 

Elazığspor Kulübü, pazar günü oynanacak Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Yasemin Açık’a teşekkür etti. 

Prof. Dr. Açık'tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest 

Her zaman Elazığspor’un yanında yer alan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest geldi. Prof. Dr. Yasemin Açık Pazar günü oynanacak olan Elazığspor - Şile Yıldızspor maçı için 2.500 adet bilet alarak taraftarla ücretsiz olarak dağıtacak. 

ELMÜTDER'den İnşaat Ustalarına Jest

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Av. Osman Avcıl, İnşaat sektöründe çalışan ustaların mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmalarını desteklediklerini söyledi..

Başkan Şerifoğulları’ndan Kitap Kurdu Bedirhan’a Jest

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 yaşındaki Epilepsi hastası Bedirhan Şahin'in yeni kitap talebine kayıtsız kalmadı. 

Tayland'da hükümet ve monarşi karşıtları sokağa indi

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta hükümet ve monarşi karşıtı binlerce kişi sokaklara inerek protesto düzenledi.

AKSA'dan Elazığ'a jest

AKSA Fırat Elektrik A.Ş, Elazığ'daki tüm esnafların elektrik faturalarında yüzde 11 indirim yapma kararı aldı.

Gönüllü 25 kuaförden depremzede çocuklara anlamlı jest

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ederken başka illerden gelen bir çok gönüllü ise yardıma koşuyor. Son olarak şehir dışından gelen 25 bay ve bayan kuaförü, depremzede çocukların ve ailelerinin kişisel bakım ihtiyaçlarını karşıladı.

Bir aşk hikayesi 'engelleri' ortadan kaldırdı

İstanbul'da yaşayan 30 yaşındaki Erhan Naynal, aşık olduğu 27 yaşındaki bedensel engelli Tuğçe Çolak'la evlenmek için iş yerini kapatıp Elazığ'a yerleşti, düzenlenen düğün töreniyle de hayaline kavuştu. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da jest yaparak süslettiği makam aracını gelin arabası olarak gönderdi.

Başkan Şerifoğulları'ndan anlamlı jest

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sokakta oyuncaklarını satışa çıkaran 8 yaşındaki Muhammet Bedirhan Demir'in tüm oyuncaklarını alıp çocuklara dağıtılmasını sağladı. Başkan Şerifoğulları, Bedirhan'ın oyuncakları karşılığında istediği sazı alıp evine gönderdi ayrıca kursunun masraflarını da üstlendi.