Joe Biden Haberleri

Joe Biden Haberleri

Biden'dan İsrail'in katliamıyla ilgili skandal açıklamalar!

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de en az 660 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı sonrası İsrail'i ziyaret ediyor. Uçağın kapısında İsrail Başbakanı Netanyahu ile kucaklaşan Biden, hastane katliamı nedeniyle İsrail'i aklayıp, katliamı Filistin tarafının yaptığını iddia etti. İsrail'in hastane bombalamasına da 'patlama' demekten geri durmadı.

Donald Trump, resmen başkan adayı oldu

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin Büyük Kongresinin dördüncü ve son gününde Beyaz Saray’dan kongreye hitaben canlı olarak yaptığı konuşmasında, 'Minnettarlık ve sınırsız şükran dolu bir yürekle, bu Birleşik Devletler başkan adaylığını gururla kabul ediyorum' ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Türk milleti olarak böyle dayatmaları kökten reddediyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkan Adayı Joe Biden'ın açıklamalarına ilişkin, 'Türkiye çok değişti. Bugün Türk milleti olarak böyle dayatmaları kökten reddediyoruz. Artık sahada ve masada gücümüz var. Türk milletini tanımayan cahilce yapılmış, haddini aşan bir açıklama' dedi.

İmamoğlu: Joe Biden’ı kınıyoruz

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sanat Ekinlikleri törenine katılmak üzere Nevşehir'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABD'nin Demokrat Parti Başkan adayı Joe Biden'ın açıklamasını kınadıklarını söyledi.