Kabir Haberleri

Kabir Haberleri

TÜMKİAD’DAN Anıtkabır Ziyareti

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Anıtkabir ziyareti gerçekleştirecek. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ve il başkanlarının hazır bulunacağı ziyaret 24 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Elazığ Belediyesi, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara, Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı.

Başkan Şerifoğulları, şehitlikleri ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte Kurban Bayramı arifesinde Harput Şehitliği, Garnizon Şehitliği ve İcadiye Şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua etti.

Milletvekili Erol, yılın son Pazar gününü mezarlık ziyaretlerine ayırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yılın son Pazar gününde, kaybettiği aile fertlerinin ve arkadaşlarının kabirlerini ziyaret etti.

Kanlı Noel'de şehit edilen İlhan ailesi dualarla anıldı

Kıbrıs'ta kanlı Noel olarak bilinen saldırıda şehit edilen İlhan ailesi, Elazığ'daki kabirleri başında dualarla anıldı.

Elazığ'da vatandaşlar arife günü mezarlıklara akın etti

Elazığ'da Kurban Bayramı arifesinde mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.

Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabri ziyaretçi akınına uğradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına ve defnine katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabir ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar ve yetiştirdiği hafızlar, kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Doğu Akdeniz'de tehdit diline boyun eğmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir'deki mesajında, 'Türkiye, bilhassa Doğu Akdeniz'de tehdit, yıldırma ve şantaj diline boyun eğmeyecek, uluslararası hukuktan ve ikili anlaşmalardan kaynaklanan haklarını savunmayı sürdürecektir' dedi.

Elazığ'da Mehmetçik'ten şehitlik hassasiyeti

Elazığ'da Mehmetçik, belirli aralıklarla ilçe ve köylerde bulunan şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek hem bayraklarını değiştiriyor hemde, bakımını yapıyor.

Mezarlık Alanlarında Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için Asri ve Sürsürü mezarlık alanlarında bir takım peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirdi.

2 bin 500 Uğurlu öğrenciden Ata’ya ziyaret

Uğur Okullarının 2 bin 500 öğrencisi ve öğretmeni, Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıl dönümü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Kovancılar'da şehit kabirleri ziyaret edildi, mevlit okutuldu

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferinin 3'üncü yıl dönümünde şehitlerin kabirleri ziyaret edildi, mevlit okutuldu.

Kabir ziyaretinden dönerken araba çarpan genç yaşamını yitirdi

Manisa'nın Kula ilçesinde kabir ziyaretinden döndüğü esnada yolun karşısına geçmek isteyen bir genç, araç çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Elazığ'da arefe günü mezarlıklar doldu taştı

Elazığ'da Ramazan Bayramı arefesinde mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.