Kablo Haberleri

Kablo Haberleri

Kablo çalarken jandarma ekiplerine suçüstü yakalandı

Elazığ'da topraklama kablolarını kesmeye çalışan şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yapılan şüpheli, polisten kaçarken bacağını kırdı

Elazığ'da telefon kablolarını çalmaya çalışırken Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından suçüstü yapılan şüpheli, polisten kaçarken bacağını kırdı. Yaklaşık 50 suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli, yaptırılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Kameralara aldırış etmeden 80 esnafın bulunduğu pasajın elektrik ve internet kablolarını çaldı

Elazığ'da bir hırsız, 80 esnafın bulunduğu pasajda güvenlik kameralarına aldırmadan elektrik ve internet kablolarını çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 suç kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 adet kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

18 suç kaydı olan şüpheli, kablo çalarken yakalandı

Elazığ'da 18 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli, bir kamu kurumundan kablo çalarken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Kablo çalan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir kamu kurumuna ait kabloları keserken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan şahıs, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Kablo çalarken suçüstü yakalandı

Elazığ'da bir şüpheli, kamu kurumuna ait kabloları keserken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

26 suç kaybı bulunan şüpheli yakalandı

Elazığ'da bir kamu kurumuna ait süs havuzlarının aydınlatması için kullanılan 500 metre uzunluğundaki kabloyu çalan ve 12'si hırsızlık olmak üzere 26 suç kaydı bulunan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ'da suçüstü yakalanan kablo hırsızları tutuklandı

Elazığ'da kablo çalan hırsızlar, polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı.

Elazığ'da kablo hırsızları suçüstü yakalandı

Elazığ'da kablo çalan hırsızlar, polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Kabloları çalmak isteyen hırsız yanlış kabloyu kesince 40 dairenin elektronik cihazı yandı

Elazığ'da kabloları çalmak için elektrik panosuna giren hırsız yanlış kabloyu kesince, fazla akım sonucunda bir sitede bulunan 40 dairedeki çoğu elektronik cihaz yandı. Sitede yaklaşık 400 bin lira hasar meydana geldiği bildirildi.

Elazığ'da kablo hırsızları jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı

Elazığ'da Keban Barajı Elektrik Santralinin hurdalık kısmından 1 ton ağırlığında bakır kablo ve demir parçaları çalan hırsızlar, jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı.

JASAT hırsızlara geçit vermiyor: 3 gözaltı

Elazığ'ın Palu ilçesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), çiftçilerin elektrik panosu ve kablolarını çalan 3 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan ve Palu Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

5 katlı binanın elektrik tesisatını çalan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da 5 katlı binanın elektrik kablolarını sökerek çalan şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da kablo çalan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da direklerden kablo çalan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da kablo çalan şüpheli bekçiler tarafından suçüstü yakalandı

Elazığ'da direklerden kablo çalan şüpheli, mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.

Elazığ'da kablo hırsızı yakalandı

Elazığ'da yaklaşık bin 500 metre uzunluğunda haberleşme ve enerji nakil kablosunu çalan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.

Hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı

Elazığ'ın Altınkuşak köyünde bulunan mermer ocağından bakır kablo çalan 3 kişi yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da kablo çalarken suçüstü yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da yeraltına döşenen kabloları çalmaya çalışırken polis tarafından suçüstü yapılan ve üzerlerinde ruhsatsız silah ile uyuşturucu maddesi çıkan 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örümcek adam gibi tırmanan hırsızlar 40 bin liralık bakır kablo çaldı

Elazığ'da bir iş yerinin penceresine örümcek adam gibi tırmanan hırsızlar 40 bin lira değerinde bakır kablo çaldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da hırsızlar fena faka bastı: Çaldıkları kapıyı, polisi görünce bırakıp kaçmaya çalıştılar

Elazığ'da hırsızlar bir binaya girerek, apartmanın elektrik kabloları ve demir kapılarını çalmaya kalkıştı. Bu sırada polis ekipleri tarafından fark edilen hırsızlar, çaldıkları demir kapıyı kaldırıma bırakarak kaçmaya çalıştı. Zanlılar, polisin kovalaması sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ İl Özel İdare: 60 - Fenerbahçe: 82

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Birevim Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı lider Fenerbahçe Öznur Kablo'ya 82-60 mağlup oldu.

Elazığ'da 9 kişilik hırsızlık çetesi çökertildi

Elazığ'da bir şantiyeden 1 ton 841 kilogram bakır kablo çalan 9 şüpheli, Diyarbakır'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Elazığ'da şüpheli şahıs polisi harekete geçirdi

Elazığ'da yabancı uyruklu bir şahsın, kablolardan kurduğu düzeneği gören eşi polisi arayıp ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, şahıs balkondan atlayarak kaçtı.

3 Ton alüminyum kabloyu kesip satmaya çalışan 4 kişi tutuklandı

Elazığ'da TEİAŞ'a ait yaklaşık 3 ton ağırlığında alüminyum kabloyu keserek satmaya çalışan 4 kişi yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kablo Hırsızları Yakalandı

Elazığ'da 770 metre uzunluğunda elektrik kablosunu çaldığı belirlenen iki kişi yakalandı.

Trafolardan kablo çalan 4 şüpheli tutuklandı

Konya'da elektrik direklerindeki trafoları sökerek içindeki alüminyum kabloları çalan 6 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da bin adet kaçak sigara ele geçirildi

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada elektrik kablosu makarası arasına zulalanmış 100 karton içerisinde bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Telefon kablolarını çalan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 20 bin TL değerindeki telefon kablolarını çalana 3 şüpheli yakalandı. Araçta yapılan aramada ise başka yerden alındığını tahmin edilen kablolar ile uyuşturucu madde kullanımını sağlayan düzenek ele geçirildi.