Kabul Edildi Haberleri

Kabul Edildi Haberleri

WhatsApp kullananlar dikkat! Yargıtay'dan emsal karar! 

Yargıtay'dan WhatsApp kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren emsal bir karar geldi. Adana'da görüşen bir ticaret davasında, WhatsApp yazışmaları, davacının elinde imzalı bir belge olmamasına rağmen delil olarak kabul edildi.

9 Bin yeni sözleşmeli personel alınacak 

AK Parti'nin kamuda sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Sağlık Komisyonu'nda kabul edildi. Teklifle, sağlık çalışanlarına yapılan ödemelerden ilaç teminine kadar birçok kalemde düzenlemeye gidilecek. Sağlık kurumlarına alınacak sözleşmeli personel sayısı 36 bine çıkarılacak. 

Elazığ’da 46 Projeye 150 Milyon TL Hibe Desteği 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme kurumu 13. başvuru çağrı Dönemi’nde 46 adet projenin kabul edildiğini duyurdu. 

Komşu 2 Şehrimiz Afet Bölgesi ilan edildi 

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Bingöl, Kayseri, Mardin, Tunceli, Niğde ve Batman'da hasar meydana gelen yerleşim yerlerinin, 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' olarak kabul edildiğini açıkladı. 

EYT’de süreç nasıl işleyecek? 

TBMM Genel Kurulu’nda Emeklilikte Yaşa Yakılanlar teklifi oy birliği ile kabul edildi. 4 maddeden oluştan EYT süreci nasıl işleyecek? 

10 ilde OHAL kararı TBMM'de kabul edildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilde 3 ay süreyle olağanüstü hal (OHAL) ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, TBMM’de kabul edildi.

Elazığ Belediyesi 35 yeni otobüs alacak 

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantıları ilk toplantısı ile başladı. Toplantıda ayrıca ulaşım sorunun çözüme kavuşturulması amacıyla 35 adet yeni otobüs alımı da yine meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

Sözleşmeliye kadro müjdesi! Meclis'te kabul edildi

Sözleşmeli personelin kadroya alınmasına ilişkin yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Elazığ Belediyesi 35 yeni otobüs alacak 

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantıları ilk toplantısı ile başladı. Toplantıda ayrıca ulaşım sorunun çözüme kavuşturulması amacıyla 35 adet yeni otobüs alımı da yine meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

Elazığ'da 30 Ağustos Zafer Bayramı

Elazığ'da 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde Atatürk anıtına çelenk kondu, tebrikler kabul edildi.

Fırat Üniversitesinin 4 TÜBİTAK projesi kabul edildi

Fırat Üniversitesi'nin (FÜ) 4 adet TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi.

FÜ proje önerisi en fazla kabul edilen 5'inci üniversite oldu

Fırat Üniversitesi (FÜ) öğrencileri tarafından sunulan 217 projeden 108'i kabul edildi. Bu sonuçla FÜ, Türkiye'de en fazla proje önerisi kabul edilen 5'inci üniversite oldu.

FÜ akademisyenlerinden başarı: Yüksek bütçeli 3 TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi

Fırat Üniversitesi (FÜ) öğretim üyeleri tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı'na sunulan 3 proje başvurusu, akademik değerlendirme sonucu başarılı bulunarak desteklenmesine karar verildi.

Milletvekili Erol'dan Elazığ'da okul yaptıran İBB'ye teşekkür

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla İBB meclisine sunulan Elazığ’da okul yapma önergesi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi. 

Bakan Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Maduro tarafından kabul edildi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi.

Elazığ'da 141 milyon lira yatırım bedelli 96 proje kabul edildi

Elazığ'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 83,5 milyonu hibe olmak üzere toplam 141 milyon lira yatırım bedelli 96 projenin kabul edildiği bildirildi.

F.Ü'de Yeni Açılan Bölüm ve Programlara 130 Öğrenci Alınacak

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü'nün, üniversite bünyesindeki bazı bölüm ile programlara 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci alınması konusunda Yükseköğretim Kuruluna yaptığı teklif kabul edildi.

Leblebi Üretim İşletmesi Projesi Kabul Edildi

Kendine has tadı, kokusu ve gevrekliğiyle sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ağın Leblebisinin üretiminin arttırılması ve dünya pazarına açılması için yeni bir adım atıldı. 

TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi

Fırat Üniversitesi Akademisyenlerince Hazırlanan TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi

Tarihi Konağın Tescili İçin Yapılan Başvuru Kabul Edildi

Elazığ merkez Sürsüsü Mahallesinde bulunan 100 yıllık tarihi kerpiç- ahşap konağın koruma altına alınması için yapılan başvurunun kabul edildiği bildirildi.

Yüksek Bütçeli 2 Proje Kabul Edildi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Özcan ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sedat Savaş tarafından hazırlanan ve 2019-2. döneminde TÜBİTAK 1001 programına sunulan projeler başarılı bulunarak desteklenmesine karar verildi.

Elazığ zorunlu hizmet bölgesi oldu

Eğitim-Bir-Sen'in talep ettiği Elazığ merkezin zorunlu hizmet bölgesi olması talebi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kabul edildi. 

Elazığspor resmen ligden çekildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından ligden çekilme talebinde bulunan Elazığspor'un bu talebi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kabul edildiği bildirildi.

Elazığ Belediyesi’nin 2020 Yılı Bütçesi belli oldu

Elazığ Belediyesi’nin 2020 Yılı Mali Bütçesi, Belediye Meclis Toplantısında görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Elazığ'ın 'Tekstil Vadisi' projesi kabul edildi

Elazığ için hazırlanan 'Tekstil Vadisi' projesinin kabul edildiğini belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım,Organize Sanayi Bölgesi içerisinde 500 dönümlük alan tahsis ettik. Tekstil Vadisi projesiyle istihdamın 10 bini geçmesini bekliyoruzdedi.

Elazığ'da 10,5 milyon hibeli 14 proje kabul edildi

Elazığ'da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 10,5 milyonu hibe toplam 19,5 milyon lira yatırım bedelli 14 projenin kabul edildiği bildirildi.

37 projeye 23 milyon hibe desteği, 60 milyon Euro'luk hibe fırsatı

Elazığ'da Tarım ve Kırsal Kalkındırmayı Destekleme Kurumu tarafından son çağrı ilanından sonra 44 milyon liralık 37 projenin kabul edildiğini ve 23 milyon hibe desteği verilmesinin planlandığını aktaran İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz, yeni çağrı döneminde 60 milyon Euro'luk hibe desteği fırsatının bulunduğunu açıkladı.

Malatya, Avrupa Bilgi Ağına dahil oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı/Türkiye Ulusal Ajansı tarafından EURODESK Temas Noktası olarak kabul edildi.