Kaçak Haberleri

Kaçak Haberleri

Emekliler, kritik zirveden çıkacak kararları bekliyor

En düşük emekli aylığının artırılması kapsamında yapılacak çalışma için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, bugün Beştepe'de saat 15.30'da bir araya gelecek.

Elektrikli araçların şarj fiyatlarında yeni tarife

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tarifelerine bugünden (1 Temmuz) itibaren geçerli olmak üzere yüzde 38 zam yaptı. Yeni elektrik tarifesiyle birlikte 88.5 kWh’lık elektrikli otomobilin aylık şarjı 823 TL’ye çıkacak.

Ayaz: Tasarruf tedbirleri kamu müteahhitlerini zora sokacak

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ni değerlendirdi.

Gülyüz: Nerde olursa olsun takımımızı yalnız bırakmayız

Emlakçılar Derneği Başkanı ve iş insanı Nuri Gülyüz, Cumartesi günü final karşılaşmasına çıkacak olan Elazığspor'a başarılar dileyerek “Elazığ’ımızı bu kadar kenetlenmesinin çok güzel inşallah takımımızı çok güzel yerlerde göreceğiz” dedi.

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

LPG'ye zam geliyor

Benzinde yaşanan artış sonrasında sürücülerin ilk tercihi olan LPG'de (Otogaz) fiyat bu gece değişiyor. LPG zam sonrasında 18 TL'ye çıkacak.

Altılı masadan hangi isim çıkacak? 

Seçim tarihinin ilan edilmesinin ardından gözler altılı masaya çevrildi. Merakla beklenen adayın bugün belli olacağı konuşuluyor. Peki aday kim olacak? Hürriyet yazarı Selvi'nin yazısı dikkat çekiyor.

Fırat EDAŞ’tan büyük başarı    

Sorumluluk bölgesinde bulunan Malatya, Elâzığ, Tunceli ve Bingöl illerinde, sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzını sağlamak adına çalışmalarına devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), teknik ve teknik olmayan kayıp olan yerleri tespit ederek kayıp kaçak oranını 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 1 puan daha düşürdü. 

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

Araç muayene ücretleri cep yakacak!

TÜVTÜRK araç muayene ücretleri açıklandı. 2023 yılında Otomobil, Minibüs ve Kamyonet sahipleri 1.130,44 TL muayene ücreti ödeyecek.

Elazığ'da tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Elazığ'da tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 2 şahsın ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 1 adet üzerinde haç işareti bulunan heykelcik ve 11 adet tarihi sikke ele geçirildi. 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Elazığ'da kaçakçılık operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonunda gümrük kaçağı malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da kaçak avcılığın önlenmesi için denetimler sürüyor

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili denetimlerine aralıksız devam ediyor.

ES Elazığspor Kocaeli'de, 23 Elazığ FK evinde oynayacak

TFF 3. Lig 1. ve 2. Grup'ta mücadele eden Elazığ takımları hafta sonu 11. hafta maçlarına çıkacak.

Elazığ'da 2 ton 600 litre kaçak şarap ele geçirildi

Elazığ'da jandarma tarafından eş zamanlı yapılan operasyonda, 2 ton 600 litre kaçak şarap ele geçirildi.

Elazığ'da kaçak avcılığın önlenmesi için denetimler sürüyor

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Elazığ takımlarının basketbol programı

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Elazığ takımları, hafta sonu 6. hafta maçlarına çıkacak.

Elazığ'da kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı.

Elazığ'da bin litre kaçak şarap ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada bin litre kaçak şarap ele geçirildi.

Elazığ'da yasadışı avcılık yapan 3 kişiye idari işlem uygulandı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde 3 kişiye idari işlem uyguladı.

Gakgoş'a üst üste 2 deplasman

ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grupa üst üste 2 deplasman maçına çıkacak.

Elazığ'da kaçak avcı denetiminde bıldırcın sesi çıkaran cihaz ele geçirildi

Elazığ'da kaçak avcılığın önüne geçmek için yapılan denetimlerde, 1 adet kullanılması yasak olan bıldırcın sesi çıkaran cihaz ve 1 adet akü ele geçirildi.

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 6 kişiye idari işlem uygulandı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde 6 kişiye idari işlem uyguladı. 6 adet ölü kekliğe ve 1adet otomatik tüfeğe el konuldu.

Elazığ'da yasadışı avcılık yapan 1 kişiye idari işlem uygulandı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde 1 kişiye idari işlem uyguladı.

Elazığ'da kaçak avcı denetiminde bıldırcın sesi çıkaran 2 cihaz ele geçirildi

Elazığ'da kaçak avcılığın önüne geçmek için yapılan denetimlerde, 2 adet kullanılması yasak olan bıldırcın sesi çıkaran cihaz ve 2 adet akü ele geçirildi.

Elazığ Karakoçan'ın deplasman fobisi

TFF 3. Lig 2. Grup 6. haftasında konuk ettiği Orduspor 1967'yi 3-1 yenerek sezonun ilk 3 puanını alan Elazığ Karakoçan FK, deplasman fobisini yenmek için hafta sonu Turgutluspor karşısına çıkacak.

Elazığ'da 2 ton kaçak şarap ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2 ton kaçak şarap ele geçirildi.

Elazığ'da 8 ton kaçak şarap ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 8 ton kaçak şarap ele geçirildi.

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 1 kişiye idari işlem uygulandı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde 1 kişiye idari işlem uyguladı.

Elazığ'da kaçak avcı denetiminde bıldırcın sesi çıkaran cihaz ele geçirildi

Elazığ'da kaçak avcılığın önüne geçmek için yapılan denetimlerde, 1 adet kullanılması yasak olan bıldırcın sesi çıkaran cihaz ele geçirildi.