Kadın Kolları Başkanı Haberleri

Kadın Kolları Başkanı Haberleri

AK Parti Kadın Kollarından Huzurevine ziyaret 

Mevlid Kandili dolayısıyla Gazi Huzurevindeki büyükleri ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “Vatandaşlarımız ile her daim iç içe olmanın, onların dualarını almanın huzuru paha biçilemez” dedi.

Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver başkanlığında Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Kadın Kolları Gazze’deki anneler için toplanacak

AK Parti, Gazze’de yaşam hakları elinden alınan anneler için toplanacak. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri programa herkesi davet etti.

Keşir, Elazığ’da teşkilat mensupları ile buluştu

Elazığ’a gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, ‘Teşkilat Buluşması’ programı kapsamında partilileri ile bir araya geldi.

ELSAD Kadınları depremzedeler için seferber oldu

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan ve ekibi, depremin ilk anından itibaren depremzedeler için sefer oldu. Gıdadan kıyafete her türlü ihtiyaçlarından depremzedelerin yanında olduklarını belirten Başkan Erdoğan, hayırseverlerin desteğini beklediklerini söyledi.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları’ndan Regaip Kandili programı 

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Regaip Kandili dolayısı ile Mevlit programı düzenledi. Programda konuşan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver İsveç’te gerçekleştirilen eylemi hatırlatarak Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına tepki gösterdi. 

AK Parti Kadın Kollarından ELMİYAD'a ziyaret

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına Şavlı atandı

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığına Canan Şavlı atandı.