Kadına Şiddet Haberleri

Kadına Şiddet Haberleri

Elazığ emniyetinden 'kadına şiddetle mücadele' çalışması

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına şiddetle mücadele konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Elazığ'da 'Kadın temalı' resim sergisi açıldı

Elazığ'da Fen ve Teknoloji Öğretmeni Gülşah Bulut, 7 yıldır yaptığı kadın temalı resimlerini sanatseverlerle buluşturdu. Bulut sergiden gelen ücretin bir kısmı kadına şiddet derneklerine bağışlayacağını bildirdi.

Elazığ'da maçta kadına şiddete pankartlı tepki

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sporcularla birlikte basket maçı öncesi 'Kadına Yönelik Şiddette Birlikte Dur Diyelim' pankartı açtı.

Elazığ'da 'Kadına Şiddete Hayır' stantları kuruldu

Elazığ'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla 'Kadına Şiddette Hayır' stantları kuruldu.

Elazığ'da 'Kadına Şiddete Hayır' etkinliği

Elazığ'da kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün desteği polis ve jandarmanın katılımıyla stantlar açılarak etkinlik düzenlendi.

Bakan Gül: Kadına şiddet bir terör eylemidir

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, pandemi süreci, Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervi ve Duygu Delen olayı ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, özellikle Duygu Delen olayına vurgu yaparak kadına yönelik şiddetin bir terör eylemi olduğunu vurguladı.

Elazığ'da jandarma ve polisin katılımıyla 'Kadına Şiddete Hayır' etkinliği

Elazığ'da, kadına yönelik şiddete karşı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüyle birlikte jandarma ve polisin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Turuncu dilek fenerleri ile kadına şiddete dikkat çektiler

Elazığ'da kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için turuncu renkte 'Dilek Feneri' uçuruldu.

Üniversite öğrencileri,kadına şiddete karşı dikkat çekti

Elazığ'da üniversite öğrencileri eşi tarafından öldürülen Emine Bulut ve kadına şiddete dikkat çekmek için bir araya geldi.