Kadınlar Günü Haberleri

Kadınlar Günü Haberleri

KADEM’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyası

KADEM tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Dünyanın Yükünü Taşıyan Kadınlarımız” temalı kampanya başlatıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel konser 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu’nun düzenlediği periyodik konserlerinde bu defa sanatçılar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel çalıp söyleyecek. 

Elazığ’dan Kahramanmaraş’a kadınlar gününde kadın dayanışması

İHH Kadın ve Memur-Sen Kadın Kolları işbirliği ile “Kadınların halinden kadınlar anlar” sloganıyla hazırlanan kadın hijyen paketleri Kahramanmaraş’ta depremzede kadınlara ulaştırılacak.

Elazığ Belediyesi depremzede kadınları yalnız bırakmadı 

Elazığ Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde depremzede kadınları yalnız bırakmadı.   

Muhtar Er’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Elazığ Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Er, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Başkan Çoban’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çoban “Dünya Kadınlar Günü, İçi Boş ve Sembolik Mesajlarla Değil, Hakkı Verilerek Kutlanması Gereken Bir Gündür” diyerek mesajında şunları söyledi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl protokolünden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

Elazığ İl Protokolü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kadınlardan kadınlara dayanışma vakti

Memur Sen ve İHH’nın kadın komisyonları bir araya gelerek, 8 Mart Kadınlar Gününe özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında hazırlanan kolilerde bir kadının iğneden ipliğe tüm ihtiyaçları yer aldı.

Türk Eğitim Sen’den anlamlı kampanya 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Elazığ’a yerleşen depremzede kadınlar için hediyeleşme ve yardımlaşma kampanyası başlattı.

Elazığ'da Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Elazığ'da Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile etkinlik düzenlendi.

Huzurevinde kadınlar günü kutlandı

Elazığ'da Gazi Huzurevinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programda kadınlara karanfil verilip pasta kesildi.

Medical Park Elazığ Hastanesi'nden 'Kadınlar Günü' Semineri

Medical Park Elazığ Hastanesi ve Keban Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçe kadınlarıyla bir araya gelerek 'Kadınlar Günü' Semineri gerçekleştirdi.

Jandarma kadınları yalnız bırakmadı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gün içerisinde düzenlediği çeşitli etkinliklerle kadınları yalnız bırakmadı.

Elazığ GSİM'den Kadınlar Günü programı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın çalışanlarına özel program düzenledi.

İş insanı Demirci'den anlamlı kutlama

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Hicret Mahallesi'ndeki bayanlarla bir araya geldi.

TKKD kadınları unutmadı

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Sema Temizer Ozan, çalışan kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Elazığ'da 'kadın ve yaşam' konulu fotoğraf yarışması eserleri sergilendi

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ödüllü fotoğraf yarışmasının sergisi yapıldı.

Trafik uygulaması bu kez farklı oldu, polisler kadınları karanfillerle karşıladı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla trafikte yaptıkları uygulamada, kadınları karanfillerle karşıladı.

Medical Park Elazığ Hastanesi kadınları unutmadı

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Deneğinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çiçek verdi.

14 Şubat'ta askıda çiçek kampanyası başlatmıştı, 8 Mart'ta da o geleneği devam ettirdi

Elazığ'da yaşayan Tansel Bahat, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel başlattığı 'Askıda Çiçek' kampanyasını 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de devam ettiriyor.

Kadın muhtar cinayete kurban giden kadınların isimlerini ağaçlarda yaşatacak

Elazığ'da kadın muhtar Seda Gündoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hayatını kaybeden kadınların isimlerini ektikleri ağaçlarda yaşatarak farkındalık oluşturdu.

Elazığ'da 'Kadın ve Yaşam' fotoğraf yarışması düzenlenecek

Elazığ Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Elazığ'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Elazığ'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında hem bilgilendirme faaliyeti yapıldı, hem de kadınların hazırladığı el emekleri sergilendi.

KADEM, şehit anne ve eşleri ile bir araya geldi

KADEM Elazığ Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit anne ve eşleri ile bir araya geldi.

Kadınlara Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elazığ Belediyesi, Pazar günü kadınlara ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. 

Rektör Demirdağ’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.