Kalan Haberleri

Kalan Haberleri

Japon konuklar Harput’a hayran kaldı

Elazığ’ın geleneksel ipek iğne oyasına merak salan ve Elazığ’a gelen Ikumi Nonaka, Mika Tokisugi, Riko Tokoro, Naomi Shiratori ve Junko Orihara isimli Japon kadınlar, kadim medeniyetler merkezi Harput’ta unutulmaz bir gün geçirdi. Elazığ Belediyesi’nin Harput’ta gerçekleştirdiği çalışmalara hayran kalan Japon kadınlar, Harput musikisinin en güzel örneklerinin seslendirildiği Kürsübaşı programını ilgi ile izledi.

Çekya karşısında Arda Güler sahada olacak mı?

Portekiz maçında yedek kalan Arda Güler, Çekya maçında sahada olacak. Bireysel antrenmanlarını tamamlayan yıldız oyuncu, takımla çalışmalara başladı.

Açıkkapı: Bu soykırım karşısında sessiz kalanlar, bu suça ortak olmaktadır

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Filistin’deki katliamlara, Elazığspor’un 2. Lig’e yükselişine ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararlarına değindi.

Yıldırım, Sevgi Evlerinde kalan çocukların bayramını kutladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

Elazığ Barosu, Avukatlar Günü’nde iftarda buluştu 

Elazığ Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü’nde meslektaşlarıyla düzenlediği iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe alınan karar ile baronun hizmet binasının yarım kalan inşaatının tamamlanacağını açıkladı. 

Bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? İşte anket sonuçları

MetroPOLL Araştırma, Türkiye genelinde bin 770 kişi arasında yapılan ankette katılımcılara "Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" diye sordu. İşte sayılı gün kalan seçimlere yönelik yapılan son anket...

GİMDES’ten konferans

Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri Denetleme Ve Helal Sertifikalandırma Kurumu Elazığ İl Temsilciliği tarafından” Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun” konferansı düzenlenecek. Programa konuşmacı olarak GİMDES Baş Denetçi Ziraat Mühendisi İbrahim Halil Yüzgül Katılacak. 

Alacakaya’da göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 

Elazığ’da maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 kişi kurtarıldı 2 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor. 

Elazığ Valiliği son 6 aylık bilançoyu açıkladı

Elazığ Valiliği son 6 aylık emniyet ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan ve tutuklanan şahısların sayısını açıkladı.

MEB'den ortak sınavlara ilişkin yeni açıklama!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) ortak sınavlara ilişkin yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre, ortak sınavlarda da açık uçlu sorular kullanılabilecek. Bunun dışında kalan tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Prof. Dr. Yasemin Açık:  Tütün Kullananlar Çevrelerindeki Kişilerin Yaşam Hakkını Ellerinden Alıyor 

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla açıklamada bulundu. Dünyada her yıl 1,2 milyon kişinin ‘pasif içicilik’ veya ‘pasif etkilenim’ olarak adlandırılan tütün dumanına maruz kalma nedeniyle hayatını kaybettiğini söyleyen Açık, “Tütün dumanında bulunan dört binden fazla kimyasal, çocukluk çağı kanserlerinden kalp krizine uzanan hastalıklara yakalanma riskini artırıyor. Tütün kullananlar, kullanmayanların da yaşam hakkının ellerinden alınmasına yol açabiliyor” dedi.  

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Nisan ayından itibaren tüm abone gruplarında elektrikte yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz" dedi. 

Milletvekili Demirbağ vatandaşlarla bir araya geliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, seçimlere kadar kalan sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek; “Ülkemizi, Kandil himayesindeki ihanet örgütlerinin inisiyatifine bırakmamak gerek. Bunların ülkemiz üzerinde büyük planları var. Bu planları boşa çıkarmamız için olanca gücümüzle çalışmamız gerek” dedi. 

Şahin, Konteyner Kenti ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcı Mahmut Şahin ve beraberindeki heyet konteyner kentte kalan depremzedeleri ziyaret ettiler. 

Destici'den, Meral Akşener yorumu

Seçime sadece aylar kalan 6'lı masadan kalkan İyi Parti Lideri Meral Akşener siyaset gündemini de fena karıştırdı. Akşener'e bir yorum da BBP lideri Mustafa Destici'den geldi.

Elazığ GSİM: Psikososyal etkinliklerle yaraları sarıyoruz 

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu ve İzzetpaşa Kız Yurdunda kalan depremzede vatandaşlar için her türlü imkan sağlanırken, psikosoyal etkinliklerde gerçekleştiriliyor.

Depremzedelerin konakladığı alanlar dezenfekte edildi  

Elazığ Belediyesi, Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu'nda ve Kırklar Mahallesi Konteyner Kent'te kalan depremzedelerin sağlığı için tüm yaşam alanlarında hijyen ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. 

Demirbağ, Elazığ’da ağırlanan depremzedelerle buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ardından GSB Elazığ Yurtlarında kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, Devletin her zaman Milletinin yanında olduğunu ifade ederken depremzedeler; “Allah, Devletimize zeval vermesin” ifadesinde bulundu. 

İki kardeş 84 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

AFAD ekipleri Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde enkaz altında kalan Doğukan ve Furkan Özbay kardeşleri 84 saat sonra sağ çıkardı.

Elazığ Belediyesi ekipleri Fatma Teyzeyi 62 saat sonra enkazdan sağ çıkardı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Malatya'da çöken bir binanın enkazı altında kalan 84 yaşındaki Fatma Sultan Çetinkaya, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından 62 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

Elazığ'da aç kalan tilki mahallede yiyecek aradı

Elazığ'da aç kalan ve doğal yaşam alanından tarihi Harput Mahallesi'ne inen tilkinin yiyecek aradığı anlar kameraya yansıdı.

Elazığ'da aç kalan tilki şehir merkezine indi

Elazığ'da aç kalan ve doğal yaşam alanından il merkezine inen tilkinin yiyecek aradığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Binanın çatısında mahsur kalan köpeği, itfaiye kurtardı

Elazığ'da 3 katlı bir binanın çatısına çıkan ve mahsur kalan köpeği, itfaiye ekipleri kurtardı.

Aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi

Elazığ'da, aç kalan domuz sürüsü, yiyecek aramak için şehir merkezine kadar indi.

''Pişmiş tavuğun'' başına gelmeyen olay onun başına geldi: Evde mahsur kaldığı için işinden kovuldu

Elazığ'da kapı kilidi bozulan evde mahsur kalan 2 çocuklu bir aileyi itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardı. İşe gidemediği için çıkışı verilen Cebrail Altunbaş, ''Haberleri izlediniz, kötü niyetim yok, işime geri dönmek istiyorum'' dedi.

Evini silah atölyesine çeviren şüpheli yakalandı

Elazığ'da evini silah atölyesine çevirerek kurusıkı tabancaları gerçeğe dönüştüren şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Evde mahsur kaldığı için işe gidemedi, çıkışının verileceğini öğrenince şoka uğradı

Elazığ'da kapı kilidi bozulan evde mahsur kalan 2 çocuklu bir aileyi itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardı. İşe gidemediği için çıkışının verileceğini öğrenen Cebrail Altunbaş, patronlarına seslenerek, Mağduriyetimi görüyorsunuz ben herhangi bilinçli bir şekilde buradan çıkmamazlık yapmadım dedi.

Sanatçı Metin Şentürk, üniversite öğrencilerini hem eğlendirdi hem de hayat tecrübelerini paylaştı

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Elazığ'da KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerini hem eğlendirdi hem de hayat tecrübelerini paylaştı.

Okul kantinine giren kar maskeli 5 hırsız yakalandı

Elazığ'da girdikleri lisenin kantinini adeta talan eden kar maskeli 5 şüpheli yakalandı.