Kamu Görevlileri Haberleri

Kamu Görevlileri Haberleri

Şimşek, kamu tasarruf tedbirleri paketini değerlendirdi

Büro Memur-Sen Elazığ İl Başkanı Zülküf Şimşek, kamuda uygulanmaya başlanan tasarruf tedbirlerini eleştirerek kamu görevlilerinin kazanılmış haklarını savunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Bahşi: Enflasyon hayatımızdan çıksın, maaş ve ücretlerdeki erime bitsin

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, kamu görevlileri ve emeklilerinin Temmuz ayında alacağı maaş artışları belli olmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Bahşi, Enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı 

Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirerek “Memur-Sen olarak beklentimiz, fiyat istikrarı noktasında alınan tedbirlerin ve önlemlerin bir an önce piyasalara yansıması, enflasyonu tetikleyen geçici etkilerin ortadan kaldırılması, kamu görevlilerinin enflasyon kayıplarının son bulması, fiyat istikrarının sağlanmasıdır.” dedi. 

Kamu görevlilerinin maaşları netleşti 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu görevlilerine ve tüm emeklilere verilecek zammın yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı. Erdoğan'ın açıklamasının ardından kamu görevlilerinin net maaşı da netleşti. 

SGK'dan emeklilik belgeleri için önemli duyuru

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kamu görevlilerinin emeklilik belgelerini Hizmet Takip Programı (HİTAP) üzerinden göndermesi gerektiğini bildirdi.

Elazığ'da rüşvet operasyonu: 16 gözaltı

Elazığ'da düzenlenen rüşvet operasyonunda rüşvet aldığı tespit edilen 2 kamu görevlisi ve bu kamu görevlilerine rüşvet verdiği belirlenen 14 şüpheli gözaltına alındı.

Vali Erkaya Yırık'tan Birimlere Ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Valilik Hizmet Binası'nda bulunan birimleri tek tek gezerek, kamu görevlilerine hayırlı çalışmalar diledi.

Milletvekili Erol, deprem tazminatı süresinin uzatılmasını istedi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen depremde kamu çalışanlarına verilen deprem tazminatı ödeme süresinin uzatılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Memur-Sen Hükümetten Taleplerini Açıkladı

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem anından itibaren kendi sıkıntılarını bir kenara bırakıp depremzedelere yardım etmek için gece gündüz çabalayan kamu görevlilerini memnun edecek düzenlemeler yapılmasını istedi. 

Milletvekili Erol'a 'Yılın Milletvekili' ödülü

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından Yılın Milletvekili ödülü verildi.