Kanal Fırat Haberleri

Kanal Fırat Haberleri

Elazığ'da ekmeğe zam yapıldı

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Kanal Fırat canlı yayınında Elazığ’da açık ekmeğe zam kararı aldıklarını açıkladı.

Keban Belediyesinin borcu açıklandı!

Kanal Fırat Ekranlarında Canan Gedik Ay’ın Sunduğu Fırat’ta gündemin konuğu olan MHP’li Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan belediyenin borcunu açıkladı.

Milletvekili Keleş: Tren seferi ileri bir tarihe ertelendi

Dün gece Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Furkan Dilaver ile Son Baskı” programında Ankara – Tatvan turistik tren seferinin iptal edildiği açıklanmıştı. AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada tren seferinin ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.

Akbıyık Ailesi’nin mutlu günü

Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın oğlu Ahmet Akbıyık hayatını Zeynep Orçan’la birleştirdi.

Elazığ Bundan Sonra Ne Yapmalı? Prof. Dr. Naci Görür Açıkladı!

Elazığlı hemşehrimiz Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Kanal Fırat Ana Haber Bültenine katılarak Palu'da peş peşe meydana gelen 4'ün üzerindeki beş ayrı depremi değerlendirdi. Prof. Dr. Naci Görür, 'Elazığ'ın büyük bir deprem ile karşı karşıya kalacağını düşünmüyorum' dedi.

Başkan Şerifoğulları, hizmette 3'üncü yılını değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının ortak canlı yayınında 3 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları ve gelecek projelerini anlattı.

Elazığ'da üniversite öğrencileri için kampanya başlatıldı

Kanal Fırat Televizyonu tarafından başlatılan 'Elazığ, Üniversite Öğrencilerine Sahip Çıkıyor' kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor.

Zeki Akbıyık’ın Sorusu Ülke Gündemine Oturdu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Anadolu Soruyor programının canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın Numan Kurtulmuş’a sorduğu İstanbul Sözleşmesiyle ilgili soru Türkiye gündemine oturdu. Numan Kurtulmuş’un İstanbul Sözleşmesiyle ilgili açıklamaları televizyon kanallarından son dakika olarak duyuruldu.

Anadolu Soruyor Programı Ekranlara Geri Dönüyor 

Programcılar arasında Kanal Fırat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın da olduğu Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından gerçekleştirilen ve TRT ve 40 yerel televizyon ekranlarında yayınlanan Anadolu Soruyor Programı ekranlara geri dönüyor.

Milletvekili Demirbağ: Kralı Gelse Alamaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirdağ, Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın sunduğu Gündem Programında Elazığ ve Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.