Kanlı Haberleri

Kanlı Haberleri

Bakan Işıkhan müjdeli haberi paylaştı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.

16 ile yeni vali atandı 

16 ilde vali değişikliğini içeren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girdi. Bu kararla 12 ilin valisi de "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.

AK Parti’den Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına atama

AK Parti Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına yeni atama yapıldı.

Hac kayıt işlemleri uzatıldı

Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 5 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında yapılmıştı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bu süre uzatıldı.

Milletvekili Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Nazırlı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi’nin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için ödenek talep etti.

AK Parti MYK toplanıyor! 

AK Parti’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. MYK’da vatandaşın yaşadığı sıkıntılar ve acilen çözmesi gereken konular masaya yatırılacak.

Erol’dan, eğitimde tasarrufa sert tepki!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik, 1 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeye göre, Elazığ’ın uzak köylerinde yaşayan lise öğrencileri için uygulanan taşımalı eğitim hizmeti sona erdirildi. Bu karar, özellikle kırsal bölgelerdeki aileler ve öğrenciler için büyük bir endişe kaynağı oldu.

Ülkü Ocakları darbenin yıldönümünde mevlit düzenledi

Ülkü Ocakları Elâzığ İl Başkanlığı 12 Eylül 1980 Darbesi’nin 44. Yıldönümünde hayatını kaybedenler için mevlit düzenledi.

Gezeravcı, Uzay Komutanlığı'na atandı

Uzaya çıkan ilk Türk astronot olan Hava Pilot Albay Alper Gezeravcı, 2024 Yılı Genel Atamalar' ile Uzay Komutanlığı emrine atandı.

Fiş vermeyen de, almayan da yandı!

Yeni düzenlemeye göre, alışveriş sırasında fiş almayan tüketicilere 5 bin lira, fiş kesmeyen işletmelere ise usulsüzlük cezası uygulanacak. Ancak tüketici, durumu 5 iş günü içinde bildirirse ceza uygulanmayacak.

Keleş, Açıkkapı ve Şerifoğulları’nın Ankara temasları

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TEDAŞ Genel Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Kirayı elden ödeyene ceza geliyor

Gelir İdaresi Başkanlığı kira bedelinin elden ödenmesinin önüne geçmek için harekete geçti. Yeni hazırlanan tebliğ taslağına göre elden ödendiği tespit edilen kira için ev sahibi ve kiracıya en az 5'er bin liralık ceza kesilecek.

Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Yıldırım’a verildi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği tarafından Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım’a verildi.

ASRİAD Başkanlığı'na Yeniden Erkan Demir seçildi

Asrın İş İnsanları Derneği Elazığ Şubesi, Olağan Genel Kurul Toplantısında Erkan Demir yeniden başkanlığa seçildi.

Sivrice İlçe Başkanlığı’na Sezai Arpacı atandı

AK Parti Sivrice İlçe Başkanlığı görevine Sezai Arpacı atandı.

İlk ders zili çaldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci ve yaklaşık 1 milyon 200 bin öğretmen için 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı. Kırklareli'nde öğrenciler okula geldi.

AK Partili kadınlardan öğrencilere destek

AK Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, Kadın Kolları Başkanlığı'nın yeni Eğitim-Öğretim yılı için yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Ders kitapları sıralardaki yerini aldı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim yılında ücretsiz verilmek üzere hazırlanan yaklaşık 178 milyon ders kitabının okullardaki dağıtımına başlandı.

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı “Kadının Olduğu Her Yerdeyiz” sloganıyla başlatılan ziyaretlerini sürdürüyor.

Deva Partisi İl Başkanlığında görev değişimi

Deva Partisi İl Kongresinde İl Başkanlığına Fethi Ahmet Biçer seçildi.

Elazığlı bürokrata önemli görev

Uzun bir süredir Ticaret Bakanlığı bünyesinde önemligörevlerde bulunan Mükerrem Aksoy, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Bakan Yumaklı duyurdu! Paralar hesaplara yatıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesabına bugün 1 milyar 479 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi aktarılacağını bildirdi. Yumaklı, sosyal medya hesabından tarımsal destekleme ödemelerine ilişkin paylaşımda bulundu.

Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, DenizBank'ın desteğiyle tarımın, ormanın, toprağın ve suyun önemine ilişkin duyarlılığı artırmak amacıyla 13 yıldır düzenlenen ve bu yıl ilk kez uluslararası boyuta taşınan “14. Uluslararası Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular 31 Ağustosta bitiyor.

İşlenmeyen tarım arazileri kiraya verilecek

Mülkiyeti gerçek ve tüzel kişilere ait ve üst üste iki yıl süreyle işlenmeyen tarım arazileri, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarımsal amaçlı sezonluk olarak kiraya verilecek.

Türkiye'de kaç Suriyeli var?

Göç İdaresi Başkanlığı, "Türkiye'de 7 milyon Suriyeli ve 13 milyon yabancı olduğu" iddiasının gerçek dışı olduğunu ve hiçbir dayanağının bulunmadığını bildirdi.

MTTB Elazığ İl Başkanlığı’na Furkan Doğan Getirildi

Milli Türk Talebe Birliği, Elazığ İl Başkanı Furkan Doğan oldu.

ELMİYAD’DA bayrak değişimi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti’nin uygulamış olduğu tüzüğe göre Dönem Başkanlığını yürüten Erhan Bahçeci, görevini Fırat Öztürk’e devretti.

Okullarda Deneme Sınavı Yapmak Yasaklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kararı duyurdu. Okullarda liselere kadar deneme sınavı yapılması yasaklandı.

Besi OSB yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığında Besi OSB Yönetim Kurulu Toplantısı ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.