Karaçi Haberleri

Karaçi Haberleri

İl Sağlık Müdürü Polat, hayvansal kökenli hastalıklara karşı vatandaşları uyardı

Kurban Bayramı öncesi vatandaşları hayvansan kökenli hastalıklara karşı uyaran İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, 'Kurban bayramında özellikle kist hidatik hastalığına dikkat etmeliyiz. Kist hidiatik insanların karaciğer, akciğer, dalak, beyin gibi iç organlarında kistler oluşturarak ölümü sebep olabilmektedir' dedi.

Karaciğer kanseri hasta, başarılı operasyon ile sağlığına kavuştu

Elazığ'da karaciğer kanseri hasta, Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yapılan başarılı operasyon ile sağlığına kavuştu.

1,5 yılda 2 kez kanserden kurtuldu

Elazığ'da 2 çocuk annesi Emine Yentür, 1,5 yıl içerisinde geçirdiği başarılı ameliyatlarla rektum ve karaciğer kanserlerinden kurtuldu.

Tam bir şifa deposu, 'doğunun muzu' ışkın tezgahlarda yerini aldı

Bir çok sağlıkçı tarafından beyin, tiroit, kalp, karaciğer dostu ve tam bir şifa deposu olarak anılan Doğunun Muzu diye adlandırılan 'ışkın' Elazığ'da tezgahlarda yerini aldı.

Elazığ'da ilk karaciğer radyoterapi uygulaması gerçekleştirildi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 'Radyasyon Onkolojisi Kliniğinde' ilk karaciğer radyoterapi (ışın tedavisi) uygulaması yapıldı.

Pakistan'da sel felaketi sonucu can kaybı 150’ye yükseldi

Pakistan’da etkisini sürdüren şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketi sonucu can kaybı 150’ye yükseldi.

Kesin ihraç talebiyle disiplin kurulana sevk edildi

MHP Palu İl Genel Meclis Üyesi Haşim Karacimşit, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. 

2 ay sonra ilk kez yemek yedi

Bağırsak ve karaciğer arterlerinde (damarlarında) tıkanıklık olan ancak bir türlü tedavi edilemeyen hasta, Elazığ'da Kronik Total Oklüzyon (KTO) yöntemiyle gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuşarak 2 ay sonra ilk kez yemek yedi.

İki aşamalı karaciğer cerrahisi ile kanserden kurtuldu

Elazığ'da kalın bağırsak kanseri teşhisi konularak ameliyat edilen ve daha sonra kanserin karaciğere sıçradığı ortaya çıkan Burhanettin Özgün, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde ALPPS Prosedürü (İki Aşamalı Karaciğer Cerrahisi) yöntemi ile sağlığına kavuştu.

3 yıldır ağrı çekiyordu, şifayı Elazığ'da buldu

Bağırsak ve Karaciğer damarlarında tıkanıklık olan ancak bir türlü tedavi edilemeyen hasta, Kütahya'dan geldiği Elazığ'da Anjiyografik kapalı yöntemle gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuşarak 3 yıldır devam eden ağrılarından kurtuldu.