Karadeniz Haberleri

Karadeniz Haberleri

CHP’li Erol’dan Pertek Köprüsü çıkışı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karadeniz Bölgesini Doğuya, Tunceli ile  Elazığ’ı en kısa yoldan bağlayacak Pertek köprüsünün bazı rant çevreleri nedeni ile 50 yıldır yapılmadığını belirterek, köprüyü yapmanın kendi iktidarlarına nasip olacağını söyledi.

Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da toplu açılış töreninde konuştu, Erdoğan, "Karadeniz gazı ile ilgili pazartesi günü yeni müjdeleri paylaşacağız" dedi.

Tur minibüsü şarampole uçtu: 20 yaralı

Karadeniz turundan dönen minibüs, Elazığ'da şarampole uçtu. Kazada minibüs içerisinde bulunan 20 kişi yaralandı.

Dev orkinos görenleri hayretler içinde bıraktı

Karadeniz'de balıkçılar tarafından yakalanan ve Elazığ'da bir balıkçıda sergilenen 144 kiloluk sezonun ilk dev orkinosunu görenler fotoğraf çekmek için sıraya girdi.

Karadeniz’de ABD ile Rus uçakları arasında gerilim

Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de ABD'ye ait B-52 bombardıman uçaklarının uçuş gerçekleştirdiğini ve Rus savaş uçakları tarafından engelleme yapıldığını açıkladı.

Üniversitelerde hibrit eğitim dönemi

Koronavirüs ile birlikte çok hızlı bir değişime uğrayan eğitim sektörü için önümüzdeki dönemde hibrit eğitim seçeneği de konuşulmaya başlandı. Online ve kampüs içi eğitimin harmanlanması olarak bilinen hibrit eğitim ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Prof. Dr. Şirin Karadeniz, “Derslerin bir kısmını online bir kısmını yüz yüze veriyor olmanız sizin hibrit bir üniversite oldum demeniz için yeterli değildir” dedi.

Rus savaş uçakları Karadeniz üzerinde ABD keşif uçağını önledi

Karadeniz üzerinde keşif uçağı yapan ABD'ye ait gözlem uçağı 2 adet Rus Su-27 ile sıkıştırılarak uzaklaştırıldı.

Bakan Gül: Kadına şiddet bir terör eylemidir

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, pandemi süreci, Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervi ve Duygu Delen olayı ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, özellikle Duygu Delen olayına vurgu yaparak kadına yönelik şiddetin bir terör eylemi olduğunu vurguladı.

Karadeniz'de bulunan doğalgaz Fransa'da Akdeniz korkusuna neden oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğalgaz bulunması Fransa’da ses getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi müjdeyi açıkladı: Karadeniz'de doğalgaz keşfettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen tarihi müjdeyi açıkladı.

Bakan Dönmez: 'Yunanistan istiyorsa gelebilir, müzakere edebiliriz'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Yunanistan istiyorsa gelebilir, bu konuları müzakere edebiliriz. Kendisine 580 kilometre mesafedeki Meis Adası'nı kendi ana kara ülkesinin bir parçası gibi gösteriyor, kendisinin bile doğrudan görmediği adadan bahsediyoruz, hukuki temelden uzak' dedi.

Minibüs nehre uçtu; 5 kişi hayatını kaybetti

Karadeniz gezisinden Elazığ’a dönen minibüs Erzincan’ın Kemaliye ilçe girişindeki Şırzı Köprüsü kontrolden çıkarak Fırat Nehrine uçtu.

Rektör Kutbeddin Demirdağ Çalıştaya Katıldı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinesinde Malatya İnönü Üniversitesinin ev sahipliğindeki, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Coğrafi alanlarını kapsayan "Düzey 2 Bölge üniversitelerinin Araştırma-Geliştirme, Eğitim-Öğretim, Araştırma-Geliştirme, Bilinirlik ve Liderlik-Motivasyon” gibi sorunlarının görüşüldüğü çalıştaya katıldı.