Kararına Haberleri

Kararına Haberleri

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

Elazığ’da oy kullanma saati belli oldu

YSK’nın kararına göre Elazığ dahil 32 ilde oy kullanma işlemi 07.00 - 16.00 saatleri arasında yapılacak.

TÜGVA’dan ABD’nin Gazze kararına tepki 

TÜGVA İl Başkanlığı ABD’nin birleşmiş milletler güvenlik konseyinde Gazze'de acilen insani ateşkes istenen karar tasarısını veto etmesine tepki gösterdi. 

ABD'nin ambargo kararına AK Parti'den sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'ABD’nin Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yönelik silah ambargosunu kaldırması tümüyle yanlış bir karardır. Rum yönetimi Ada’da istikrarsızlığı ve çözümsüzlüğü üreten taraftır. Bu karar, Rum yönetiminin hukuksuz taleplerini teşvik etmektir' dedi.

Bakan Çavuşoğlu’ndan Christchurch davası kararına yönelik paylaşım

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yeni Zelanda'da 51 Müslüman'ın vahşice katledildiği Christchurch terör saldırısı davasında alınan karara ilişkin bir paylaşım yaptı.

Dışişleri Bakanlığın'dan Christchurch saldırıları davası kararına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Christchurch terör saldırılarının faili hakkındaki mahkeme kararından memnuniyetini açıkladı.

Gürgöze: Ayasofya’nın İbadete Açılması İstanbul’un Yeninden Fethidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ayasofya’nın ibadete açılması kararına ilişkin açıklama yaptı. 

STK'lar ve Muhtarlardan Özelleştirme Kararına Tepki

Elazığ'da sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar, İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait arazinin satılmamasını istedi.

İngiltere Başbakanı Johnson’ın kararına Türk kuzeni Kuneralp de karşı

Erken seçim için önümüzdeki pazartesi önerge vereceği açıklanan İngiltere Başbakanı Boris Johson'un Brexit ile ilgili tutumunu, Türk kuzeni emekli Büyükelçi Selim Kuneralp, Yaşar Üniversitesinde düzenlenen konferansta değerlendirdi. Kuneralp, Boris, AB karşıtı olmasıyla aile üyelerinden istisna bir tutum sergiliyor. O kadar mantık dışı bir tutum ki umarım bir an önce bu kararından vazgeçer dedi.