Karataş Haberleri

Karataş Haberleri

Başkan Alan: Cirosu 50 Milyon olan işletmeler muaf tutuldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Ağustos ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Kent Konseyi yarısı bizden kampanyası için toplandı

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş Yarısı Bizden kampanyasının Elâzığ’da da uygulanması için Kent Konseyi’ne de talebini ileterek konu ile ilgili istişarelerde bulundu.

Alan: Ekip ruhu ve takım çalışmalarımız başarıya dönüşüyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Alan,  Palu ve Kovancılar belediye başkanlarını ziyaret etti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen isimleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Alan:  Elazığ medyası duyarlı bir duruş sergiliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimizdeki medya kuruluşlarının İmtiyaz Sahipleri, Genel Yayın Yönetmenleri, Haber Ajansları yetkilileriyle iftarda bir araya geldi.

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına katıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı.

Karataş: Güneykent Mahallesi’ne özel minibüs hattı istiyoruz 

Ulaşım konusunda sıkıntıların yaşandığını belirten Güneykent Mahallesi Muhtarı Necati Karataş, minibüs hatlarının çoğaltılmasını ve güzergah sorununun çözülmesi için çağrıda bulundu. 

ETSO’da Bayramlaşma programı 

Elazığ Ticaret Sanayi Odası’nda bayramlaşma programı düzenlendi. 

Demirbağ, Güneykent Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemede bulundu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Güneykent Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

Güneykent Mahalle Muhtarı belli oldu! 

2020 Elazığ depreminin ardından şehrin yeni yerleşim yeri olan Güneykent Mahallesi muhtarı belli oldu. Güneykent Mahalle muhtarı 914 oy ile mevcut Sanayi Muhtarı Necati Karataş oldu. 

ETSO’da Şubat Ayı olağan meclis toplantısı 

ETSO Şubat ayı olağan meclis toplantısında ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, ETSO Başkanı İdris Alan ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş önemli açıklamalarda bulundu. 

Elazığ TSO olağanüstü toplandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için olağanüstü toplandı.

ETSO Ocak ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi 

ETSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa kurumun destekleri ile ilgili oda üyelerini bilgilendirdi. 

ETSO Olağan meclis toplantısı gerçekleşti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş başkanlığında gerçekleşti. 

Elazığ'ın bu köyünde sadece 9 kişi yaşıyor

Elazığ'da Karataş köyünün nüfusu, yaşanan göç nedeniyle 9 kişiye düştü.

Karataş, intiharların önlenmesi çağrısında bulundu

Kamu Sağlık-Sen Genel Başkanı Ümit Karataş, 13 Aralık Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Elazığ'da 12 bin fidan toprakla buluştu

Elazığ'ın Palu ilçesinde 120 dekarlık alanda Karataş ailesi hatıra ormanına 12 bin fidan dikildi.

Elazığ'da 7 yaşındaki Azra satrançta milli takıma seçildi

Türkiye Satranç Şampiyonası'nda rakiplerini eleyerek büyük bir başarı sergileyen Elazığlı 7 yaşındaki Azra Karataş, milli takıma girmeye hak kazandı.

Adana'da muhtardan eşek şakası

Adana'da bir muhtar yol yapılmadığı gerekçesiyle iş makinesi operatörünü tabancayla rehin aldı. Muhtar, bu görüntüler sosyal medyada yayınlanınca şaka yaptığını söyledi.

Karataş; Mesleki Sorumluluk Sigortası Kurumlarca Yapılmalı

Kamu  Sağlık-Sen Genel  Başkanı Ümit Karataş, doktorların zorunlu olarak yaptırdıkları Mesleki Sorumluluk Sigortasının, başta hemşireler ve ebeler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına görev yaptıkları kurumlarca ücretsiz olarak yapılması gerektiğini söyledi.

Tarihi Konağın Tescili İçin Yapılan Başvuru Kabul Edildi

Elazığ merkez Sürsüsü Mahallesinde bulunan 100 yıllık tarihi kerpiç- ahşap konağın koruma altına alınması için yapılan başvurunun kabul edildiği bildirildi.

Karataş'tan Yöneticilere Çağrı

Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Mehmet Karataş, koronavirüsle mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının koruyucu ekipmanlarının bir an önce tedarik edilmesi gerektiğini söyledi.

Bakan Soylu devreye girdi, depremzedenin 8 yıllık sağlık sorunu çözüldü

Elazığ'da 8 yıldır sağlık sorunları yaşayan depremzede Yalçın Karataş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Adana'da tedavi ettirildi.