Karayolları Haberleri

Karayolları Haberleri

Baskil Yolu 4 şerit oluyor

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Elazığ-Baskil Karayolu’nun 4 şerit olması için yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

Keleş ve Can’dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

Araç muayene hizmetleri için karar! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, araç muayene hizmetlerini özelleştirme kapsam ve programına aldı. Cumhurbaşkanlığı'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamındaki araç muayene hizmetinin; özelleştirme kapsam ve programına alınmasına, karar verildi.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen ziyaretlerine devam ediyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Aygen, son olarak Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Keleş, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürleri ile bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Karayolları ve DSİ bölge müdürleri ile bir araya gelerek, ilde yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

KGM Elazığ işçi alımı kura sonuçları açıklandı 

KGM işçi alımı kura sonucu sorgulama ekranı, 30-31 Mayıs tarihlerinde tamamlanan kura çekilişinin ardından isim listesi ile yayımlandı. 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da personel alacak 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Elazığ’da 7 personel alımı yapacak. 

Başkan Şerifoğulları: Millet Bahçesi’ni hemşerilerimizin hizmetine sunacağız 

Elazığ Belediye Meclisi 2022 Ekim ayı toplantılarında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün Malatya yoluna taşınarak mevcut yerine millet bahçesi yapılacağını duyurmuştu. 

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü personel alacak

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü 117 personel alacak.

Elazığ'da Karayolları ve İl Özel İdare sahaları yenilendi

Elazığ futboluna hizmet eden Karayolları ve İl Özel İdare Spor Tesisi sahaları Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilendi.

İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Saraç, 'Yolculuğa çıkmadan önce yoğurt, ayran gibi süt ve süt mamulleri kesinlikle tüketmemelidir'

Ramazan Bayramı için yola çıkan sürücüleri uyaran İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç, Yoğurt, ayran gibi süt ve süt mamulleri kesinlikle tüketmemelidir. Kafein içerikli içecekler içerek daha dinç olma ihtimalleri yüksektir' dedi.

Elazığ'da kar yağışından dolayı ekipler seferber oldu

Elazığ'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Karayolları Bölge Müdürlüğü ve bölge trafik ekipleri, yoğun mesai harcayarak vatandaşların sıkıntı çekmemesi için çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı karla kaplı yolda mahsur kaldı

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Arapgir'den Ağın'a seyir halinde iken yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Aracı karla kaplanan ve 2,5 saat yolda mahsur kalan Başkan Ali Uslu, Karayolları ekiplerinin yardımıyla Arapgir ilçesine getirildi.

Karayolları 8. Bölge Müdürü değişti

Karayolları 8. Bölge Müdürü değişti

Elazığ'da trafik kazalarına karşı önlem

Elazığ'da jandarma ve karayollarının ortak çalışmasıyla kazalara karşı eski ve yıpranmış ikaz levhaları değiştirilerek önlemler alınıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü 170 Sözleşmeli Personel Alacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, Merkez ve Taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 170 sözleşmeli personel alacak. Başvurular, 7-12 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkan Şerifoğulları'nı Kırmadı

Elazığ'da Akpınar Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayollarına ait 9.260 m2'lik arsanın satışı iptal edilecek.

Satışa çıkarılan arsa konusunda flaş gelişme

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayolları 8. Bölge Müdürlüğüne ait 9 Bin 261 m2'lik arsanın özelleştirme yoluyla satışa çıkarılması konusunda önemli açıklamalar yaptı. 

STK'lar ve Muhtarlardan Özelleştirme Kararına Tepki

Elazığ'da sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar, İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait arazinin satılmamasını istedi.

İçişleri Bakanlığından Ramazan Bayramı tedbirleri

İçişleri Bakanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla karayollarında güvenlik tedbirlerini en üst düzeye çıkardı. Bakanlık, 9 günlük bayram tatili olmasına rağmen trafik denetimlerini 31 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında 11 gün süreyle gerçekleştirecek.