Kardeşini Haberleri

Kardeşini Haberleri

Beşir Derneği’nden Filistin için bağış kampanyası 

“Filistin’e Sahip Çık, Kardeşinin Yanında Dur” sloganıyla yola çıkan Beşir Derneği, bağış kampanyası başlattı. 

3 kilometrelik fark bir kızın eğitim hayatına mal oldu

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Koyunuşağı köyünde ikamet eden lise birinci sınıf öğrencisi Feride Uçar, taşımalı eğitim çerçevesindeki servisin 3 kilometre fazla yol gitmek istememesi nedeni ile eğitimine başlayamadı. Aynı evdeki kız kardeşini her gün servise bindirip Baskil ilçesine gönderen Uçar, okumak istediğini belirterek yetkililerden sorunun çözülmesini istedi.

Elazığ'da bir günde 3 kadın öldürüldü

Elazığ'da son bir gün içerisinde bir kadın işkence edilip, diğer kadın kocasının silahla başına ateş etmesi, başka bir kadın ise kardeşinin bıçaklaması sonucu öldürüldü.

Önce ağabeyi ardından kardeşini vurdu

Elazığ'da dün hastane içinde çıkan silahlı kavganın, 3 gün önce çıkan başka bir olayın devamı olduğu öğrenildi. Zanlı ilk olayda bir kişiyi ayağından yaralarken ikinci olayda ise kardeşini vurdu. Ağır yaralanan şahsın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Arazi anlaşmazlığında ağabey kardeşini vurdu

Elazığ'da arazi anlaşmazlığından dolayı ağabey silahla kardeşini vurarak yaraladı.

Elazığ'da ağabey kardeşini sokak ortasında silahla vurdu

Elazığ'da gece sokağa çıkma kısıtlaması saatleri arasında bir şahıs ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla vurularak yaralandı.

Uşak'ta ağabey ile kardeş arasındaki kavga kanlı bitti; 1 ölü

Uşak'ta, önceden husumetli olan ağabey kardeş kavgası kanlı bitti. Çıkan silahlı kavgada ağabey, kardeşini vurarak öldürdü.

Sakarya’da komşu dehşeti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 74 yaşındaki şüpheli, komşusu olan iki kardeşi silahla vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan ağabey hayatını kaybederken, kardeşinin ise durumu ağır.

Vali yardımcısının çifte cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı

Adana'da annesi ve kardeşini öldürdükten sonra tutuklanan vali yardımcısının, eve gelen polislere gülümseyerek, 'Kardeşim babamı dar ediyordu ben de öldürdüm' dediği öğrenildi. Baba Şeref Polat da ifadesinde öldürülen avukat oğlu Altuğ'un kendisini dövdüğünü, vasilik davası yüzünden iki oğlunun sürekli tartıştığını anlattı.

Annesini ve kardeşini öldüren Hatay Vali Yardımcısı gözaltına alındı

Adana'da annesini ve kardeşini öldüren Hatay Vali Yardımcısı ve Afrin'den sorumlu Tolga Polat gözaltına alındı.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat kardeşini ve annesini öldürdü!

Hatay Vali Yardımcısı ve Afrin’den sorumlu olan Tolga Polat, annesi İkbal Polat ve avukat kardeşi Altuğ Polat’ı öldürdü.

Kasten Adam Yaralama Olayı İle İlgili 3 Kişi Gözaltına Alındı

Elazığ'da bir market sahibini kesici aletle yaralayıp kardeşini de darp eden şüpheliler yakalandı. 

Depremzede Kerim, Erdoğan'ın gönderdiği 'Telefon'la ders çalışmaya başladı

Elazığ'da babası ve kardeşini depremde kaybeden, annesi ile birlikte enkazdan sağ kurtarılan 14 yaşındaki Kerim'in isteği üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından telefon gönderildi. Kerim, hastane odasında telefondan ders çalışmaya başladığını belirtirken, anne ise artık oğluna sarılarak acılarını dindirmeye çalıştığını aktararak, o gece yaşananları anlattı.

Elazığ’da üvey kardeş dehşeti

Elazığ’da bir şahı üvey kardeşini silahla vurarak öldürdü.

Vefalı evlat, örnek ağabey

Elazığ'da yaklaşık 9 yıldır hasta olan 72 yaşındaki babasına hayatını adayan 26 yaşındaki Gürkan Özağaç, evinin bütün yükünü omuzlarında taşıyor. Babasının hastalığı sonrası okulu bırakmak zorunda kalan Özağaç, iki kız kardeşini okutarak herkese örnek oluyor.

PKK'nın bombası ile yaralanan 4 yaşındaki Nutelda da hayatını kaybetti

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından araziye döşenen EYP'nin patlaması sonucu ölen kardeşinin yanında yaralanan 4 yaşındaki Nutelda da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

PKK'nın bombası ile yaralanan çocuk Elazığ'a getirildi

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından araziye döşenen EYP'nin patlaması sonucu ölen kardeşinin yanında yaralanan 4 yaşındaki Nutelda, helikopterle Elazığ'a getirilerek tedavi altına alındı.

Elazığ'da cinayet, tartıştığı kardeşini öldürdü

Elazığ'da bir kişi, tartıştığı kardeşini tüfekle vurarak öldürdü.