Karısını Haberleri

Karısını Haberleri

Karısını öldürmüştü: Cinayetten önce evin kapısına bıçakla 'Sonunuz geldi', 'Ölün' yazdığı iddia edildi

Elazığ'da 9 Haziran 2020'de boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldüren, kayınvalidesini de bıçakla yaralayan zanlının cinayeti işlemeden önce kayınvalidesinin evinin kapısına bıçakla 'Sonunuz geldi', 'Ölün' yazılarını yazdığı iddia edildi.

Karısını öldürmeden önce Google'den cezaları aratmış

Elazığ'da 9 Haziran 2020'de boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldüren, kayınvalidesini de bıçakla yaralayan zanlının cinayeti işlemeden 3 ay önce internet üzerindeki arama motorundan 'Şizofren nedir', 'Aldatan eşini öldürmek cezası', 'Aldatma mesajları' ve 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' aramalarını yaptığı ortaya çıktı. Cani kocanın ayrıca 112 sağlık ekibi kılığında kayınvalidesinin evine girdiği belirlendi.

Küçükçekmece’de kadın cinayeti

Küçükçekmece'de bir apartman dairesinde yaşanan aile içinde tartışma ölümle bitti. Karısını defalarca bıçaklayarak öldüren şüpheli olay yerinde gözaltına alındı.

Antalya’da öfkeli koca dehşeti: Karısını bıçaklayarak öldürdü

Antalya'nın Serik ilçesinde, öfkeli koca tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Polis, kaçan şüpheli kocanın peşine düşerken, çiftin bir süredir arasının açık olduğu ve olaydan bir gün öncesi kızlarının düğününde bir araya geldiği öğrenildi.

Karısını bıçakladı yol kenarında attı

Elazığ'da bir kişi, karısını defalarca bıçakladıktan sonra yol kenarına attı. Ağır yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheli kocanın yakalanması için polis çalışma başlattı.

Boşanma aşamasındaki eşine penceren kurşun yağdırdı

Elazığ'da bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu karısını, pencereden ateş ederek ağır yaraladı.

Karsını öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet

Bursa'da cezaevinden izinli çıkarak karısını öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

Antalya’da koca dehşeti

Antalya'da boşanmak isteyen ve yaklaşık 5 aydır ayrı yaşadığı karısını eve çağıran adam, eşinin karnına av tüfeğiyle ateş etti. Ağır yaralanan kadın ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri olay yerinde bekleyen kocayı gözaltına aldı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.