Karlıova Haberleri

Karlıova Haberleri

Ercan: Elazığ-Palu-Bingöl arası er ya da geç kırılacak 

Deprem Uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yaşanan depremler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ercan, “Elazığ-Palu-Bingöl arası er ya da geç kırılacaktır” dedi. 

Fırat Üniversitesi GSK hükmen galip

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup 14. haftasında oynanan ve misafir takımın sahadan çekilme kararı nedeniyle ertelenen D. Fırat Üniversitesi GSK-Karlıova Yıldırımspor maçı, Elazığ ekibi lehine 3-0 hükmen tescil edildi.

MAREL'den Bingöl'deki Depremzedelere Yardım

Marmara Elazığlılar Vakfı (MAREL) tarafından Bingöl Karlıova'da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle mağdur olan vatandaşlara battaniye, giyim ve ısıtıcı yardımında bulundu.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Karlıova Depreminde Göreve Koştu

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği Bingöl Karlıova’da yaşanan depremin ardından deprem bölgesine intikal ederek yardım ve afet çalışmalarına destek verdi.

Bir Karakolda Gözetleme Kulesi Yıkıldı, 3 Kişi Yaralandı

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl Karlıova merkezli 5.7 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını, 3 kişinin yaralandığını açıkladı.

Şehit çocuğu, kirvesi Emniyet Müdürü Cangül'ü uğurladı

4 yıl önce Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki trafik kazasında şehit olan polis memuru Vedat Kılıçaslan'ın oğlu Numan Berkay Kılıçaslan, kirvesi olan Emniyet Müdür'ü Doğan Cangül'ü havalimanında uğurladı.

Bingöl'de feci olay

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde cinnet getiren şahıs eşi ve 3 çocuğunu vurdu. Olayda anne ve 1 çocuğu hayatını kaybederken, durumu ağır olan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı.