Karşılık Haberleri

Karşılık Haberleri

Elazığ'da işçiler geçinemiyoruz dedi!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Elazığ İl Temsilcisi Mehmet Kara, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen basın açıklaması çerçevesinde yaptığı açıklamada 'Yoksulluğa, hayat pahalılığına, vergide adaletsizliğe, esnek çalışmaya dur demek için bugün bir araya geldik. Bizler Türk-İş olarak yapmış olduğumuz eylem planlarımızı taleplerimiz karşılık bulana kadar paylaşacağız.' dedi.

Erol: Biz başaracağız, Elazığ Belediyesi'ni alacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un proje tanıtım toplantısında yaptığı ve konuşma büyük karşılık buldu.

Başkan Ateş: Beklentiler Karşılık Bulmadı 

Emeklilere yapılan artışı değerlendiren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, “Bu enflasyon, bu hayat pahalılığı ve bu rakamlarla geçinebilmek asla mümkün değildir” dedi. 

YRP, Pertek Köprüsü için kanun teklifi vermeye hazırlanıyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ il başkanlığı, Elazığ’ın en önemli problemlerinden olan Pertek Köprüsü’nün yapımını meclise taşımaya hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “22 yıldan beri söz verildiği halde yapılamayan Pertek Köprüsünün yapılacağına dair açıklamalar kamuoyunda karşılık bulmamıştır” dedi. 

ES Elazığspor'da Ramazan Çelik dönemi bitti

ES Elazığspor, Teknik Direktör Ramazan Çelik'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Bir milyon değerindeki çakmak koleksiyonu görenleri şaşırtıyor

Elazığ'da 17 yaşında hobi olarak çakmak koleksiyonuna başlayan Hakan Zilayaz, 24 yılda 2 bin çakmak biriktirdi. Toplam değeri bir milyon olan koleksiyonun arasında dünyanın ilk çakmaklarından bir tanesinin olması da dikkat çekiyor. Çakmalara karşılık teklif edilen sıfır otomobili kabul etmeyen Zilayaz'ın hedefi, bir çakmak müzesi açmak.

Başkan Şerifoğulları, 'Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir'

Gönül Belediyeciliği ilkesi ile çıktıkları yolda sadece gözle görülür projelerin yanında gönüllere dokunan çalışmalarla da hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir. Bu doğrultuda can dostlarımız için başlattığımız kampanya hayvanseverler tarafından ciddi oranda karşılık bulacaktır' dedi.

Hastaların tehdit ve hakaretlerine aldırış etmediler, bir yılda 150 bin koronalıya ulaştılar

Elazığ'da bir yıl önce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde açılan, çalışanları öğretmen, memur ve sağlıkçılardan oluşan Pandemi Çağrı Merkezi, hastalardan aldıkları tehdit ve hakaretlere rağmen 150 bin çağrıya karşılık vererek önemli bir istatistiğe imza attı.

AB liderler zirvesinden Türkiye ile iş birliği vurgusu

Avrupa Birliği (AB) liderler zirvesinin ardından AB Konseyi tarafından yapılan açıklamada, 'Akdeniz’de iş birliğine dayalı ve karşılıklı yarar sağlayan bir ilişkinin geliştirilmesinde Türkiye ile AB'nin Doğu Akdeniz'de istikrarlı ve güvenli bir ortamda stratejik çıkarları vardır. İyi niyetle diyaloğu sürdürmek gerekmektedir' denildi.

Dışişleri'nden AB'ye Doğu Akdeniz tepkisi!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, “Avrupa Birliği, Doğu Akdeniz’de barış, refah ve istikrarı hedefleyen sürecin bir parçası olmak istiyorsa, objektif ve dürüst olmalıdır” dedi.

Ons altındaki gerileme iç piyasaya yansımadı

Ons altındaki düşüş, iç piyasada karşılık bulmadı. Dolar/TL paritesindeki artış, iç piyasada altın fiyatlarındaki gerilemenin önüne geçti.

Bahşi,'Talebimiz Cumhurbaşkanımız tarafından karşılık buldu'

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında memurlara yönelik taleplerini ilettiklerini anımsatan Memur-Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi, bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile taleplerinin karşılık bulduğunu söyledi.

Elazığ Belediyespor'da Ümit Dohman ile yollar ayrıldı

Elazığ Belediyespor'da Teknik Direktör Ümit Dohman'la karşılıklı anlaşılarak yollar ayırıldı.

Paravan şirket kurup vatandaşları dolandıran 2 kişi yakalandı

Elazığ'da araçlarını satmak isteyenleri paravan şirket kurup karşılıksız çek ve senetle dolandırdığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı. Dolandırılan vatandaşlara ait 5 araçtan 3'ü ele geçirilirken, şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Gürsel Erol, "Elazığ'da gelenek ve bürokrasi ayaklar altına alınmıştır"

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın, "Özel idare genel sekreterinin görevden alınmasını Vali beyin ve 4 vekilin ortak kararıdır" sözüne karşılık önemli açıklamalarda bulundu.

Tunceli Valisi Sonel: "El bombaları ile karşılık verdiler, kahramanlarımız gerekeni yaptı"

Tunceli’de Kutu Deresi’nde 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonu yerinde yöneten Vali Tuncay Sonel, "5 kadın terörist ’Teslim Ol’ çağrılarımıza rağmen, ateşle, el bombaları ile karşılık verdi, bizim kahramanlarımız da teröristlere gerekeni yaptı" dedi.

Tunceli'de 5 terörist etkisiz hale getirildi

Tunceli’de bir mağarada kıstırılan 5 kadın terörist, "Teslim Ol" çağrılarına ateşle karşılık verince çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildi.

Elazığ'da mukabele geleneği sürüyor

Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV) ve Hazreti Cebrail'in Kur'an-ı Kerim'i karşılıklı okumaları anlamına gelen mukabele geleneği halkalarına yoğun şekilde katılan Elazığlılar, Ramazan ayı boyunca Kur'an-ı Kerim’i hafızlardan dinlemenin hazzını yaşıyor.

Elazığspor'da 3 yabancı gönderildi

Spor Toto 1. Lig'e veda eden Birevim Elazığspor'da 3 yabancı futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.