Karşıyaka Haberleri

Karşıyaka Haberleri

Başkan Alan’dan, Elazığspor’a 200 bin TL prim

Elazığspor’un zorlu Karşıyaka maçından 3-2 galip ayrılması ve şampiyonluk iddiasını güçlendirmesi, şehirde büyük bir mutluluk oluşturdu.

ELAZIĞSPOR’DAN PROF. DR. YASEMİN AÇIK’A TEŞEKKÜR 

Kısa adı ELİKAD olan Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı takımımızın Karşıyaka ile oynayacağı müsabakanın konaklama giderlerini üstlendi. Elazığspor kulübü, Prof. Dr. Açık’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. 

Beyyurdu Yolu, çalışmaların ardından trafiğe açıldı

Şehir trafiğine konfor sağlamak hedefiyle gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi Beyyurdu mevkiinde bulunan yolda çalışmalarını tamamladı. Çevre düzenlemelerinin de tamamlanmasıyla trafiğe açılan yol, bölgenin ulaşım aksını güçlendirecek.

Başkan Şerifoğulları, belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Abdullahpaşa, Sürsürü, Kızılay (Kesrik), Aksaray ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ konutlarının borçlanma bedelleri hesaplara yansıtıldı

Elazığ Valiliği, Çatalçeşme, Yemişlik, Hicret, Aksaray, Bizmişen, Zafran, Yazıkonak, Akçakiraz ve Karşıyaka mahallelerindeki hak vatandaşların konut borçlanmaları bedelleri hesaplara yansıtıldığını açıkladı.

Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı 

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ruhi Demirbaş, mahalledeki sorun ve çalışmaları paylaştı. Mahallede büyük sorunun çözüme kavuşturulduğunu ve Aile Sağlık Merkezinin hizmete açıldığını belirten Muhtar Demirbaş, mahallede eczane eksiğinin olduğunu ve vatandaşların ilaç almak için çarşı merkezine gitmek zorunda kaldığını söyledi. 

Elazığ'da iki hırsız 60 bin lira değerinde inşaat malzemesi çaldı

Elazığ’da gece saatlerinde bir iş yerinin önüne el arabası ile gelen hırsızlar, yaklaşık 60 bin lira değerindeki inşaat malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Meclis üyeleri su arıtma tesisini inceledi

Elazığ Belediye Meclis Üyeleri, Elazığ Belediyesi Karşıyaka Mahallesi Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulundular. Ziyaretler sırasında, Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Oğuz Gündağ tarafından Meclis Üyelerine çalışmalara ilişkin detaylı bilgilendirme sağlandı.

Elazığ'da yeni odun ambarı çalışmalarında sona gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından Karşıyaka-Beyyurdu yolu üzerinde yapılan yeni odun ambarı çalışmalarında sona gelindi.

Karşıyaka'da 32 Hak Sahibine Konutları Teslim ediliyor

Elazığ'da TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan konutların anahtarları teslim edilmeye devam ediyor.

TOKİ'nin satışa sunduğu 115 konutun özellikleri ve fiyatı açıklandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ merkez Karşıyaka Mahallesi'nde yaptığı 115 konutu satışa çıkardı.

Elazığ Karakoçan: 2 - Karşıyaka: 0

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 21. haftasında Elazığ Karakoçan FK, evinde karşılaştığı Karşıyaka'yı 2-0 mağlup etti. Elazığ Karakoçan FK oyuncuları atılan ilk golden sonra asker selamı verdi.

Su Ana Terfi Hattında Deplase Çalışması Sürüyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde konut inşa sahasından geçen su ana terfi hattının 500 metre uzunluğundaki bölümünde deplase çalışması başlatıldı. 

24 Saat Su Kesintisi Yaşanacak

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Karşıyaka Mahallesi’nde TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde su ana terfi hattında gerçekleştirilecek deplase hattı çalışmaları nedeniyle 24 saat su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. 

Bağlantılar Tamamlandı; Su Depolara Ulaştı

Elazığ’ın içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılayacak Hamzabey Barajı İçme Suyu Ana İsale Hattının Karşıyaka Arıtma Tesisinden Doğukent depolarına ulaştıran 5 km’lik isale hattı çalışmaları tamamlandı.

Küme düşme korkumuz yok

Elazığ Belediyespor  - Karşıyaka müsabakanı değerlendiren Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, rakip karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Elazığ Belediyespor: 0 - Karşıyaka: 0

Elazığ Belediyespor-Karşıyaka müsabakası 0-0 sona erdi.

Elazığ Belediyespor - Karşıyaka Maçı Seyircisiz oynanacak

3. Lig 2. Grup 28. Haftasında oynanacak Elazığ Belediyespor - Karşıyaka müsabakası seyircisiz oynanacak.

Müsabakanın hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez hakem Komitesi, 3. Lig 2. Grup 28. Haftasında oynanacak olan müsabakaların hakemlerini belirledi.

Belediyespor,  Karşıyaka'yı konuk ediyor

TFF 3. Lig 2. Grup 28. Haftası’nda Elazığ Belediyespor kendi sahasında, Karşıyaka ile mücadele edecek. 

Belediyespor'da Karşıyaka hazırlıkları başlıyor

Elazığ Belediyespor’da hafta sonu oynanacak olan Karşıyaka maçı hazırlıkları yarın başlıyor

331 adet konutun yıkımına start verildi

Elazığ'ın Karşıyaka Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında 331 adet konutun yıkımına start verildi.

Karşıyaka’da Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Elazığ Belediyesi’nce Toplu Konut İdaresi işbirliğinde Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili hak sahipleri ile görüşmeler, 29 Ocak’ta başlıyor. 

TFF 3. Lig: Elaziz Belediyespor: 0 - Karşıyaka: 2

TFF 3. Lig 2. Grup'un 34. haftasında Elaziz Belediyespor sahasında karşılaştığı Karşıyaka'ya 2-0 yenildi.