Katar Haberleri

Katar Haberleri

Milletvekili Erol: Terör örgütleriyle ilgili kanun düzenlemesi gelirse o meclisi birbirine katarız

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaptığı açıklamada, “Apo ve terör örgütleriyle ilgili bir kanun düzenlemesi meclise gelirse o meclisi birbirine katar o teklifi getirenin aklını karışlarız” dedi.

Milletvekili Gürsel Erol, gündeme dair açıklamalarda bulundu 

İsmail Küçükkaya’nın sunduğu “Yeni Bir Sabah” programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Ben CHP’nin milletvekiliyim. Apo’ya af değil terör örgütleriyle ilgili bir düzenlenme gelirse ben o Meclis’i birbirine katarım” dedi. 

Uzmanlar uyardı, sahte güneş gözlükleri katarakt yapabilir

Elazığ'da havaların ısınmasıyla birlikte güneş ışınlarından korunmak için gözlüklere yönelen vatandaşlara uyarılarda bulunan uzamanlar, çarşı-pazarda satılan kalitesiz ve markasız gözlüklerin tercih edilmesinin ileride büyük sağlık sorunlarına neden olabileceğini ve hatta katarakt bile yapabileceğini belirtti.

Elazığlı döner ustasının hayatı, 'Tako, Rako, Riko' ile değişti, onlarca ülke gezdi

Kolombiya'da seyyar dönercilik yaparken bir Youtuberin çektiği videoda söylediği 'Tako Rako Riko' sloganıyla ünlenen Elazığlı Dönerci Ustası Fuat'ın hayatı videonun sosyal medyada paylaşması üzerine değişti. Bir anda ünlenen Fuat usta, Dubai, Romanya, Libya, Güney Kore, Rusya ve Katar olmak üzere onlarca ülke gezdi.

Sürücülerin aldığı riskler hemzenin geçitlerde kazaya neden oluyor

Dünyanın her yerinde hemzemin geçit kazalarının aynı sebepten dolayı meydana geldiğini belirten Bölge Trafik Şube Müdürü Cengiz Yeğen, sürücülerin aldıkları riskler sonucunda 20 katarlı bir trenin durmasının mümkün olmadığını ve en büyük önlemin sabır olduğuna dikkat çekti.

Katar, bu yılki Arap Birliği Başkanlığını devralmayı reddetti

Katar, Filistin'in çekildiği Arap Birliği Konseyi'nin bu yılki başkanlığı görevini almayı reddetti.

Katarakt tedavisinde kullanılan akıllı lenslerle gözlüksüz yaşam mümkün

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanı Op.Dr. Mustafa Taşeli, görmede yavaş yavaş azalma, ışığa hassasiyet, göz kamaşması, çift görme, okuma zorluğu, gece görüşünde bozulma, renklerde soluklaşma veya sararma gibi belirtilerle kendini gösteren kataraktın, trifokal göz içi lenslerle tedavisinde, hastaların yaşamlarının geri kalan kısmında gözlük kullanmak zorunda kalmadığını belirtti.

Ağrı’da caddelerde görsel şölen yaşanıyor

Ağrı Belediyesi tarafından ana caddelerde uygulanan lale figürlü aydınlatma çalışması şehre renk katarak büyük beğeni topladı.

Vişne mermerinden tesbih yaptı; Fiyatı...

Türkiye'de sadece Elazığ'da çıkan ve daha önce Kabe ile Beyaz Saray gibi bir çok yerde kullanılan vişne mermeri, dünyada ilk defa tespih haline getirildi. Bir başka örneği bulunmayan ve değeri 10 bin dolar olan tespihin sergilenmek üzere Katar'a götürüleceği belirtildi.