Katıldı Haberleri

Katıldı Haberleri

Prof. Demir, Kent Konseyi toplantısına katıldı

Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir Kent Konseyi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Seza Çimento, küresel çimento endüstrisi oyuncularıyla bir araya geldi

Seza Çimento, dünyanın en büyük çimento konferansları arasında yer alan INTERCEM’in İstanbul’da düzenlenen etkinliğine katıldı. İki gün süren etkinlikte sektörün gündemindeki konular ele alınırken yeni iş birliklerine yönelik görüşmeler de yapıldı. Konferansa katılan Seza Çimento Yönetim Kurulu Üyesi - Uluslararası İlişkiler ve Dış Ticaret Direktörü Cansu Açık, dünya genelini etkileyen jeopolitik ve ekonomik krizlere rağmen küresel çimento sektörünün çözümler geliştirerek büyümeye ve ekonomilere değer katmaya odaklandığını söyledi. Açık ayrıca Seza Çimento olarak şirketin karbon ayak izini azaltırken ekonomik avantaj da sağlayacak yeni hedeflerini de açıkladı. 

Alan: Sığınmacılar olmasa birçok sektör durma noktasına gelir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İstişare Toplantısı’na katıldı.

Elazığ Belediyesi’nden aşure ikramı

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Aşure Günü etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı.   

Milletvekili Erol’dan Elazığlılara müzik ziyafeti

Ünlü sanatçılar Onur Akın ve İlkay Yıldız Elazığ'da konser verdi. Elazığ Merkez Perşembe Pazarı alanında düzenlenen konsere binlerce vatandaş katıldı.

Gürkan: Nitelikli elemanlar ile sektörlerimize önemli katkı sunacağız

Elazığ’da meslek liselerinin ara elaman yetiştirilmesi ile ilgili toplantı düzenlendi. MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit katıldı.

Elazığ Belediyesi Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen ücretsiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı. Düzenlenen açılış törenine, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Gül ve kursiyerler katıldı.

Milletvekili Erol, İmamoğlu'nun İftar Programına Katıldı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Öğrencilerle birlikte iftar yaptılar

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın katıldığı iftar yemeğinde Fırat Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Alan: Üreticilerimize yeni fırsatlar sunuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası Meclisleri, ilimizde üretim ve istihdamın artırılması, yeni proje ve yatırımların görüşülmesi amacıyla ortak meclis toplantısı düzenlediler. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile Oda ve Borsa meclis üyeleri katıldı.

M.Bulut İnşaat’ın gurur günü

İlimizde gerçekleştirdiği prestij projelerle saygın ve güçlü bir yapı firması olarak öne çıkan M. Bulut İnşaat tarafından “Elazığ'ın Kalbinde Yeni Yaşam Başlıyor” sloganıyla bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak 22.000 metrekare alan üzerine kurulan, AVM, CADDE MAĞAZA ve Ofis olarak 3 farklı bağımsız bölümden oluşacak New Point projesi, ülkemizin önde gelen markaların sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin de katıldığı görkemli bir törenle İstanbul’da tanıtıldı.

Siyer sınavına yoğun katılım

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından yapılan Siyer Yarışması Elazığ’da da yapıldı. Elazığ merkez ilçe ve beldelerde toplam 15 farklı noktada yapılan sınava 3 bin 500 kişi katıldı.

TOBB Türkiye 100 Ödül töreni gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, 8'incisi düzenlenen "TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni" programı çerçevesinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödül törenine katıldı.

Naci Hoca’dan komşu ilimiz için çok net uyarı! 

Türkiye'nin önde gelen deprem bilimcilerinden Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde kritik bir uyarıda bulundu. Görür katıldığı televizyon programında Kahramanmaraş için yaptığı uyarıları hatırlatarak "Şimdiden bağırıyorum Tunceli tarafına dikkat edin" dedi. 

Vali Toraman, AA’nın ‘Yılın Kareleri’ 2023 oylamasına katıldı

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Toraman, makamında, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan seçkiden 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

İYİ Parti İl Başkanı Yaşar, Akşener ile bir araya geldi 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı olarak göreve başlayan habip yaşar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara’da bir araya gelerek partisinin meclis grup toplantısına katıldı. 

TOBB Genç Girişimciler Kurulu toplandı 

Bir süre önce TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu başkanlığına seçilen Başkan Ahmet Kutlu yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ETSO Başkanı İdris Alan da katıldı. 

Baskil Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı açıldı

Baskil Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı açıldı. Açılışa Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan, MHP Baskil İlçe Başkanı Vehbi Genç, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, MHP Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Türkiye Kamu Sen Şube Başkanları katıldı. 

ELBİRFED Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu’nun Ankara'daki yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda Elazığ'lı vatandaşların yanı sıra Elazığ'ın önde gelen isimleri de katıldı.

Açıkkapı: Elazığ’ımızın Gururu Azerbaycan’da 

İpek Yolu Roket Takımı, TEKNOFEST ve T3 Vakfının Azerbaycan'daki 74.Uluslararası Astronot Kongresine katıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Elazığ Miletvkeiki Ejder Açıkkapı, Elazığ'ımızın gururu İpek Yolu Roket takımımız can Azerbaycan'da diyerek kongreye katılan gençleri tebrik etti. 

Eğitim Bir Sen genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı 

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi tarafından genişletilmiş il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Talat Yavuz’da katıldı. 

Başkan Gürkan, MÜSİAD 107. Genel İdare Kurulu’na katıldı 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, MÜSİAD'ın Karaman’da düzenlenen 107. Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı. 

Milletvekili Nazırlı, Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu toplantısına katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın da aralarında bulunduğu Türk Heyeti, NATO Parlementer Asemblesi'nin Almanya'da düzenlediği 'Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu' toplantısına katıldı.

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına katıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı.

Elazığ Belediyesi, muhtarlarla koordinasyon toplantısı düzenledi

Vatandaşa yakın hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, vatandaşların belediye ile iletişiminde öncü rol oynayan mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Ergüven ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, muhtarlar mahalleleriyle ilgili talepleri ilk ağızdan iletti.

Halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti 

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti. Halk buluşmasına MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı. 

Akkoyun, STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Elazığlı hemşehrimiz Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. 

MHP’de bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti

MHP il teşkilatı düzenlenen bayramlaşma programında buluştu. Yoğun katılımın olduğu programa MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı.