Katili Haberleri

Katili Haberleri

Kartal Elazığlılar Derneği, 5. yılını kutladı

Kartal Elazığlılar Derneği, kuruluşunun 5. yılını düzenlediği konser etkinliğiyle kutladı. Dernek Başkanı Vural Alp’in öncülüğünde gerçekleşen program, sanatçıların katılımı ve Elâzığ’a ait yöresel gösteriler eşliğinde gerçekleştirildi.

Efe: Vatandaşın adalete olan güvenini artıracağız

Elazığ Barosu 2024 -2025 Adli Yıl Açılış Töreni, çok katılımlı bir programla gerçekleştirdi.

AK Parti Kadın Kolları, Malazgirt Zaferi’ni kutladı

Elazığ AK Parti Kadın Kolları, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümünü kutlamak üzere Malazgirt’te buluştu. Malazgirt’te yapılan kutlama etkinliğine Elazığ il genelinden katılım sağlayan kadınlar, zaferin coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Alan: Sığınmacılar olmasa birçok sektör durma noktasına gelir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’nın katılımıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İstişare Toplantısı’na katıldı.

Bakan Kurum’dan, Genel Başkan Özel’e cevap

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz gün Elazığ’a geldi. Bakan Kurum Elazığ’da il protokolünün de katılımıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantının ardından konuşan Bakan Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik ifadelerine de cevap verdi.

KPSS son tekrar kampına yoğun katılım sağlandı

Elazığ Belediyesi’nin “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlediği KPSS Son Tekrar Kampı yoğun ilgi gördü. Uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen kampa; Bingöl, Malatya ve Diyarbakır gibi çevre illerden de katılım sağlandı. Bir yıldır çalışmakta oldukları derslerin, tekrarını gerçekleştirmenin önemine değinen adaylar, destekleri için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Motofest ve Kamp Etkinlikleri devam ediyor

Motofest ve Kamp Etkinlikleri Elazığ Cip Mesire Alanı’nda devam ediyor. Etkinliğin 2. gününde katılımcılar düzenlenen etkinliklerle eğlenceli vakitler geçirdi

Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer kabri başında anıldı

Fırat Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Eski Dönem Elazığ Belediye Başkanı Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer vefatının 26. yıldönümünde aile yakınları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile mezarı başında anıldı.

EDEP’ten değerlendirme toplantısı

Eğitime Destek Platformu mayıs ayı değerlendirme toplantısı TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci’nin katılımı ile gerçekleştirildi

Elazığ El-Aksa Platformu’ndan teşekkür

Elazığ El-Aksa Platformu, Elazığ’da düzenlenen Gazze yürüyüşü ve mitingine katılanlara teşekkür etti. El-Aksa Platformu ev sahipliğinde Elâzığ’da doğu ve güneydoğu bölgelerinde 12 ilin katılımıyla büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi düzenlendi. Düzenlenen yürüyüş ve mitingin ardından Elazığ El-Aksa Platformu, programa katılanlara teşekkür etti.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Elazığ Belediyesi’nden engelli bireylere özel program

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, özel bireylerin katılımıyla gerçekleştirildi. Neşeleri ve hayata sıkı sıkıya tutunmaları ile toplumun tüm kesimlerine örnek olan özel gereksinimli bireyler, birbirinden renkli ve eğlenceli performanslar sahneleyerek doyasıya eğlendiler.

Ankara Ortaokulu Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılacak

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ’da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun Ankara Ortaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı ise Başkan Mansur Yavaş’ın katılımı ile yapılacak.

Ahde Vefa Derneği’nde Tarih Gününde Türk Dünyasında Eğitim ve Bilim konuşuldu

Ahde Vefa Derneği, Milli Eğitim Uzmanı Dr. Nihat Büyükbaş’ın katılımı ile düzenlediği programda bu hafta Tarih Gününde Türk Dünyasında Eğitim ve Bilim konusunu işledi.

TÜYAP 2024’te Arslanlı Alçı rüzgarı

Bu yıl 46. kez kapılarını açaN Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Almanya, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, İtalya, Avusturya ve Çin’den yüzlerce katılımcıyı ağırlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleşti. Fuara Elazığ’dan katılan Arslanlı Alçı A.Ş. standı fuarın yoğun ilgi gören standları arasında yer aldı.

AHDE Vefa Derneğinde ‘Atatürk ve Milli Egemenlik’ konuşuldu

AHDE Vefa Derneği tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Fırat Üniversitesi Tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Çevik , “Atatürk ve Milli Egemenlik” hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Başkan Burhan: Filistinli gazeteciler için ayaktayız

Anadolu Yayıncılar Federasyonu, İsrail tarafından Gazze’de öldürülen gazeteciler için İstanbul Sultan Ahmet Meydanı’nda gazetecilerin katılımı ile 24 saat canlı yayın yapacak

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Yazıkonak Seçim Koordinasyon Merkezi, parti teşkilatının katılımı ile açıldı.

Yeniden Refah Partisi’nden miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Teşkilatı’nın katılımıyla gerçekleştirilen ve vatandaşların adeta akın ettiği SKM açılışı, coşkulu bir mitinge dönüştü.

Bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? İşte anket sonuçları

MetroPOLL Araştırma, Türkiye genelinde bin 770 kişi arasında yapılan ankette katılımcılara "Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" diye sordu. İşte sayılı gün kalan seçimlere yönelik yapılan son anket...

Siyer sınavına yoğun katılım

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından yapılan Siyer Yarışması Elazığ’da da yapıldı. Elazığ merkez ilçe ve beldelerde toplam 15 farklı noktada yapılan sınava 3 bin 500 kişi katıldı.

ELFED Çedene Sohbetlerinin Konuğu Yatırım Uzmanı Mert Başaran oldu 

ELFED Gençlik Kolları Tarafından düzenlenen  “Çedene Sohbetlerinin” Konuğu Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran oldu. Başaran katılımcılara nasıl tasarruf yapılacağı en etkili yatırım yolları hakkında bilgiler verdi. 

Gürtürk'ten teşekkür mesajı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrede Serkan Gürtürk, Metin Çöteli ve İsmail Ekrem Katı yarıştı.

Ramazan Kil, yoğun katılımla adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Abdullahpaşa Mahallesinde Öğrenci Servisi firması olan Ramazan Kil, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını açıkladı.

AK Parti'de aday tanıtımı başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’na katılıyor.

ELSAD, Başkan Şerifoğulları’nı destekleyecek

ELSAD Genel İstişare Toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katılımı ile yapıldı. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı destekleyeceklerini açıkladı.

Rektör Göktaş: Üniversiteye 12 Milyar TL’lik yatırım kazandırdık

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda Rektör Prof. Dr. Göktaş, görev süreci içerisinde Üniversitede yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi.

Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti…