Katkı Haberleri

Katkı Haberleri

EBEGEM’de kurs kayıtları başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açacağı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam edecek.

4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı yapılacak

Elazığ Süt Üreticileri Birliği ve Elazığ Belediyesi İşbirliğinde ortaklaşa düzenlenecek 4. Elazığ Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elazığ Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halef Ortaç, fuarın Elâzığ ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirterek fuara tüm Elâzığ halkını ve sektör temsilcilerini davet etti.

Palu tanıtım kitabı çıktı

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ilçenin tanıtımına katkı sunacak olan 'Palu Tanıtım Kitabı' çıktı.

Resim kursuna katılan çocuklar sertifikalarını aldı

Elazığ Belediyesi tarafından çocukların bireysel gelişimlerini ve becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan ücretsiz resim kursu tamamlandı. Duygusal konsantrasyon ve algı becerilerini tuvale yansıtan çocuklara kursun ardından sertifikaları törenle verildi.

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M.Sinan Duymuş, Iraklı Bakan Aydın Maruf ile Görüştü

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektorlerinde Elazığ ve ülke ihracatına önemli katkılarda bulunan Arslanlı A.Ş. yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarında da Türkiye’nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz satranç ve ney kursları

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile Tüba Elazığ’da sempozyum düzenledi

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

Yasemin Açık’tan taraftara 5 otobüs desteği

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı taraftarlara İstanbul’da oynanacak final maçına gitmeleri için 5 otobüs tahsis ederek önemli katkıda bulundu.

Erol: Siyasi polemikler sorunların çözümüne katkı sağlamaz

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, esnafların sorununu çözmek için siyasi polemikler yerine çözüm odaklı birlikteliğin sağlanması gerektiğini söyledi.

Gürkan: Nitelikli elemanlar ile sektörlerimize önemli katkı sunacağız

Elazığ’da meslek liselerinin ara elaman yetiştirilmesi ile ilgili toplantı düzenlendi. MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Arasında Protokol 

Meslek liselerin elektrik elektronik bölümü öğrencilerinin eğitimine katkı sunulması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fırat Elektrik Dağıtım şirketi arasında protokol imzalandı. 

Yasemin Açık Vakfı ilk projesinde sürdürülebilir kalkınma için kadınları destekleyecek

Türkiye’de iş gücüne dahil olmayan yaklaşık 30 milyonluk nüfusun 21,2 milyonunu kadınlar oluşturuyor. TÜİK’in 2023 yılı son çeyrek verilerine göre 8,6 milyon kadının iş gücüne katılmamasının nedeni ev işleri olurken bu sebeple iş gücüne katılamayan erkeklerin sayısı ise sıfır! İstihdam edilen nüfusta ücretsiz aile işçisi olarak çalışanların yüzde 68’ini de kadınlar oluşturuyor. Yasemin Açık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, kadınlara atfedilen toplumsal roller nedeniyle yaşanan eşitsizliklere dikkat çekerek, “Deprem bölgesindeki kadınlar için şartlar çok daha ağır. Biz de gerek bölgenin daha hızlı toparlanması gerekse toplumsal cinsiyet eşitliğine ve kadınların kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılında kurulan vakfımızın ilk projesini deprem bölgesinden başlayacak şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Arslanlı A.Ş’den Ortadoğu’ya distribütörlük

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki 100 yıllık bilgi ve tecrübesi ile, alçı ve yapı kimyasalları alanında söz sahibi olan, Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş. 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, ülke ihracatına önemli katkılarda bulunurken, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sağlam ve doğru adımlar atarak büyümeye devam ediyor.

Prof. Dr. Yasemin Açık bir kez daha TÜRKÇİMENTO yönetimine seçildi

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, çimento sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği’nin (TÜRKÇİMENTO) 66’ncı Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. 2016 yılından bu yana TÜRKÇİMENTO’nun yönetiminde yer alan Açık, üretimdeki maliyet artışları ve küresel gelişmelerin etkisiyle ihracatta düşüş yaşanmasına rağmen sektör olarak dünya genelinde ilk sıralarda yer aldıklarını, 2024 yılını da geçen yılın yurt içi ve ihracat rakamlarına benzer bir tablo ile kapatmayı öngördüklerini söyledi. 

Genç girişimciler buluşması

İlimiz ekonomik kalkınmasına katkı amacıyla çalışmalarını yürüten genç iş insanları ve genç girişimciler bir araya gelip istişare toplantıları yaparak güçlerini Elâzığ’ın gelişmesi yönünde birleştirmeye devam ediyorlar.

Başkan Alan: 6 Şubat depreminde hemşerilerimizle birlikte firmalarımız da seferber oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  şehrimizde yatırım yaparak istihdam ve üretime katkıda bulunan firma ziyaretlerini süründürüyor.

Başkan Alan: Firmalarımızın başarısıyla gurur duyuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, istihdam ve üretim alanında ilimiz ekonomisine katkıda bulunan işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Alan: Elazığ, yatırım ve üretimle kalkınıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimiz yatırım, istihdam ve üretimine katkıda bulunan firma ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Alan, Elazığ OSB’deki firma ziyaretlerine devam ediyor 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ istihdamına ve üretimine katkı sunan firmalara ziyaretlerini sürdürüyor. 

Başkan Alan,  esnaf odalarını ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimizin ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına katkıda bulunan işletme ve STK’ların ardından Esnaf Odalarını ziyaret etti.

Başkan Alan: Üretenin her zaman yanındayız

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın yatırım, istihdam ve üretimde başarı elde ederek ilimiz ekonomisine katkı sunan firma ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Alan, Elazığ OSB’deki firmalar ile OSB Başkanı Öztürk’ü ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ile üretim ve istihdamlarıyla ilimiz ekonomisine katkı sunan firmaları ziyaret etti.

Milletvekili Keleş: Pertek Köprüsü tasarruf sağlayacak 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Pertek Köprüsü yapım işi ihalesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yapılacak köprünün yalnızca ulaşım projesi olmadığını aynı zamanda şehrin bölgesel ekonomik kalkınmasına da katkı sağlayacağını vurguladı. 

SOYKIRIMLA YÜZLEŞMEK: GAZETECİLER SALDIRI ALTINDA PANELİ DÜZENLENECEK

Fırat Üniversitesi Sinema Topluluğu (SİNEFİ) Anadolu Ajansı’nın katkılarıyla “Soykırımla Yüzleşmek: Gazeteciler Saldırı Altında” konulu panel gerçekleştirilecek.

Başkan Şerifoğulları’na, kamuoyunun desteği sürüyor

Gerçekleştirdiği hizmetlerle şehrin alt yapısı ve üst yapısına büyük katkılar sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na kamuoyunun desteği sürüyor.

İşte Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası

Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası ortaya çıktı. Ekonomide yol haritası olacak 12'nci Kalkınma Programı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek örgütlerimizin, iş dünyamızın katkılarıyla, ortak akılla hazırladığımız 12’nci Kalkınma Planımızı bugün Meclisimizin takdirine sunuyoruz.' dedi.

Şair İhsan Nazik’in yeni kitabı okurlarıyla buluştu 

Elazığlı Şair İhsan Nazik’in yeni kitabı “Yedi Dağın Harmanı” Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile okurları ile buluştu.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne vatandaşlardan teşekkür

Göreve başladığı günden bugüne şehrin görünümüne büyük katkılar sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çalışmalarına her kesimden beğeni geliyor.

Ertan: Kimin mal varlığı fazlaysa vergiyi o ödemeli 

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, "Kimin mal varlığı fazlaysa o daha fazla katkı sağlamalı, daha fazla vergi ödemeli" dedi. 

Gelecek Sensin projesi tam not aldı

Elazığ Belediyesi ve Kurs Der iş birliği ile hayata geçirilen "Gelecek Sensin" projesi ile ilgili açıklama yapan Kurs Der Başkanı Veli Aksu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na katkılarından dolayı teşekkür etti.