Kayak Merkezi Haberleri

Kayak Merkezi Haberleri

Milletvekili Keleş'ten müjde!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hazarbaba Kayak Merkezi ile Macera Parkının yenilenmesi için önemli bir adım atıldığını duyurdu...

İl Özel İdaresi açıkladı! Kayak pistleri hafta içi hizmete girecek 

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde göl manzarasıyla dikkat çeken Hazarbaba Kayak Merkezi, kayakseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Elazığ İl Özel İdaresi ise Hazarbaba Kayak Merkezi’nin kayak sezonunun ne zaman açılacağını açıkladı. 

Hazarbaba Kayak Merkezi işletmesi için ihaleye çıkılacak 

Elazığ İl Özel İdaresi, Hazarbaba Kayak Merkezi ve Macera Parkının turizm tesislerinin işletilmesi için ihaleye çıktı. İhale 16 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Elazığ Hazarbaba Kayak Merkezinde sezon uzatıldı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazarbaba Kayak Tesisi'nde kış ayının yağışlı geçmesinden dolayı kayak sezonu Ramazan ayının ortasına kadar uzatıldı.

Kayak takımlarıyla alışverişe çıkmıştı, bu kez sandalye ile hem kaydı hem de çay keyfi yaptı

Elazığ'da geçtiğimiz ocak ayında kar yağışı sırasında kayak yaparak markete giden vatandaş, bu kez kayak merkezinde elinde çayla sandalyeyle kaydı.

Öğrenciler Hazarbaba Kayak Merkezi'ne akın etti

Elazığ'da düzenlenen şenlikte üniversite öğrencileri Hazarbaba Kayak Merkezi'ne akın etti, ortaya renkli kareler çıktı.

Elazığ Hazarbaba Kayak merkezinde vatandaşlar doyasıya eğlendi

Elazığ'da göl manzarasıyla ayrı bir görsel şölen sunan Hazarbaba Kayak Merkezi'nde düzenlenen 'Hazarfest Festival'inde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Vatandaşlar Hazarbaba Kayak Merkezine akın etti

Elazığ'da ara tatil ve hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, göl manzaralı Hazarbaba Kayak Merkezine akın etti.

Hazar Baba Kayak Merkezi sezona hazırlanıyor

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde Hazar Gölü manzarası ile dikkat çeken Hazar Baba Kayak Merkezi, sezona hazırlanıyor.

Hazar Baba Kayak Merkezine personel alınacak

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından işletilen Hazar Baba Kayak Merkezinde geçici süreyle çalıştırılmak üzere 10 personel alınacak.

Göl manzaralı Hazar Baba Dağı'nda kayak keyfi başladı

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Hazar Baba Dağı'nda bulunan kayak merkezinde son haftalarda etkili olan kar yağışının ardından sezon açıldı. Hafta sonu kısıtlamasında evlerde sıkılan aileler ve sporcular tesiste karın keyfini çıkardı.

Yarı yıl tatili, kayak merkezini hafta içi de doldurdu

Elazığ'da göl manzarasıyla dikkat çeken ve ayrı bir güzellik sunan Hazar Baba Kayak Merkezi, sömestr tatili nedeniyle hafta içi de yoğun olarak ilgi görmeye başladı.

MHP'den davet tepkisi

Hazarbaba Kayak Merkezi açılış programına MHP'li Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ve MHP İl Genel Meclis üyelerinin davet edilmemesi tepkiyle karşılandı.

Hazarbaba'da kayak sezonu törenle açıldı

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde muhteşem manzarasıyla görsel bir şölen sunan Hazarbaba Kayak Merkezi törenle sezonu açtı. Festival havasında gerçekleşen açılışa binlerce kayak sever katıldı. Açılışın ardından vatandaşlar karın keyfini çıkardı.

JAK Timi kayak merkezinde görevde

Elazığ'da bulunan Hazar Baba Kayak Merkezi'nde sezonun açılmasıyla Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi de görev almaya başladı.

Elazığ'da kayak merkezi tatilcilerle doldu

Okulların yarı yıl tatiline girmesini fırsat bilenler göl manzarasıyla ayrı bir görsel şölen sunan Elazığ'daki Hazar Baba Kayak Merkezi'ni doldurdu. Profesyonel kayakçıların yanı sıra, yamaç paraşütü yapanların da tercih ettiği kayak merkezine gelenler tatilin tadını çıkardı.

Hazarbaba'da kayak sezonu açılıyor

Hazarbaba Kayak Merkezi, Pazar Günü düzenlenecek programla kayak sezonunu açacak.

İl Özel İdaresinden Öğrenci ve Ailelerine Karne Hediyesi

Elazığ İl Özel İdaresi, asli yükümlülüklerinin yanında sosyal konulara da katkı sunmaya devam ediyor.

Kar özlemi kayak merkezini tatilcilerle doldurdu

Türkiye'nin ender kayak merkezleri arasında yer alan ve göl manzarasıyla ayrı bir seyir keyif veren Hazar Baba'da kar istenilen seviyeye gelmesiyle sezon açıldı, kar özlemini gidermek isteyen tatilciler yoğun ilgi gösterdi.

Kar yağışının geç geldiği Elazığ'da kayak merkezi sezona hazırlanıyor

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Hazar Gölü manzarası ile dikkat çeken kayak merkezinde hazırlıklar son aşamaya geldi. Beklenen kar yağışının etkisini göstermesiyle önümüzdeki haftalarda tesisin açılmasının beklendiği öğrenildi.

Elazığ'da kar 62 köy yolunu kapattı

Elazığ'ın yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 62 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar ve tipi nedeniyle Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Baba Kayak Merkezine çıkamayan vatandaşlar, yol kenarında karın tadını çıkardı.

Hazar Baba Kayak Merkezinde neler oluyor?

Elazığ İl Özel İdaresi, Hazar Baba Kayak Merkezi işletmecisi ile yapılan sözleşmeyi feshetti.

Hazar Baba Kayak Merkezinde Hummalı Çalışma

 Hazarbaba Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları aralıksız şekilde yürütülen çalışmalarla devam ediyor.

Vali Kaldırım, karla mücadele çalışmalarını inceledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Hazarbaba kayak merkezinde ve yolda karla mücadele çalışma yapılan bölgelerde inceleme yaptı.