Kayboldu Haberleri

Kayboldu Haberleri

Şanlıurfa ve Adıyaman'da sel! 

Şanlıurfa ve Adıyaman'da kuvvetli yağışlar sele neden oldu. Şanlıurfa'da yaşanan selde 6 kişi kayboldu.

Balık tutmak için ağları gerdirirken tekneden düşüp suda kayboldu

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdiren Zeynel Abidin İnal, dengesini kaybederek suya düşüp kayboldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Elazığ sis denizinde kayboldu, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı

Sabah saatlerinde etkili olan ve yer yer görüş mesafesini 5 metreye kadar indiren sis, güneşinde yüzünü göstermesiyle birlikte tarihi Harput Mahallesinde eşsiz manzaralar ortaya çıkardı. Kent merkezi sis denizinde kaybolurken dron ile çekilen görüntüler, görsel şölen oluşturdu.

Ağaçta mahsur kalan yavru kedi için ekipler seferber oldu

Elazığ'da ağaçta mahsur kalan kedi için ekipler seferber olurken, ekiplerin kurtarmaya çalıştığı kedi, ağaçtan aşağı atlayarak gözden kayboldu.

Elazığ'da 5 ay önce öldürülerek gömülen ve ardından cesedi bulunan muhtar, son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da 5 ay önce kaybolduğu belirlenen ve ardından eşinin ailesi tarafından silahla vurularak gömüldüğü iddia edilen Kızılay Mahallesi Muhtarı Muhammet Bahçeci, defnedildi.

Elazığ'da 18 Yıl önce öldürülen kişinin cesedi tarlada gömülü bulundu

Elazığ'da 18 yıl önce kaybolduğu iddia edilen, polis ekiplerince öldürüldüğünü ortaya çıkarılan kişinin cesedine bir tarlada ulaşıldı.

Elazığ sis denizinde kayboldu, eşsiz görüntüler oluştu

Elazığ'da iki haftadır devam eden ve son iki günde görüş mesafesini sıfıra kadar düşüren sis nedeniyle şehir adeta kayboldu. Harput'ta ise sisle birlikte eşsiz bir manzara oluştu.

Antalya’da sahile 200 metre mesafede dev hortum

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde aniden başlayan sağanak sonrası denizde hortum çıktı. Kıyıdan 200 metre uzaklıkta çıkan hortum, yaklaşık 15 dakika boyunca denizde ilerledi, bir süre sonra karaya ulaşmadan kayboldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Vefalı Mehmetçik, kayıp olduktan sonra bulduğu nineyle bir araya geldi

Elazığ'da kaybolduktan 3 saat sonra jandarma ekiplerinin araması sonucu dağlık alanda bulunan Alzaymır hastası 87 yaşındaki Naile nineyi, Covid-19 denetimleri gerçekleştiren Mehmetçik evinde ziyaret etti. Ziyarette Naile nine, 'O sıra beni arayan jandarmayı görseydim bir parça ekmek yedirirdim' dedi.

Japonya’da 43 mürettebatlı yük gemisi kayboldu

Japonya'da, Maysak Tayfunu nedeniyle 43 mürettebat ve 60 bin büyükbaş hayvanı bulunan yük gemisi kayboldu. İmdat sinyali gönderen geminin Filipinli bir mürettebatı kurtarılırken, diğer mürettebat ve gemiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Çin’de balıkçı teknesi battı: 12 kişi kayıp

Çin'in güneydoğu kıyıları açıklarında balıkçı teknesinin batması sonucu 12 kişi kayboldu.

Pendik'te 15 bin liralık sahte altın kolye dolandırıcılığı kamerada

Pendik’te sahte bir kolyeyi kuyumcuya 15 bin liraya bozduran kadın gözden kayboldu. Alırken altın diye zannettiği kolyenin sahte olduğunu farkeden kuyumcu dolandırıcı kadına isyan etti. Sahte kolyenin altın diye bozdurulduğu o anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kuyumcu Belkıs Dal dolandırıcı olan şahsı ihbar edene kolye hediye edeceğini söyledi.

Ordu'da akıntıya kapılan işçi kayboldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılan 17 yaşındaki fındık işçisi kayboldu.

Şanlıurfa'da feci olay

Şanlıurfa’da sulama kanalına devrilen araçtaki 2’si çocuk 3 kardeş kayboldu. Olay yerine giden ekipler suya düşen araca ulaşırken, akıntıya kapılan kardeşleri bulmak için çalışma başlatıldı.

Mısır’da feribot battı: En az 3 ölü

Mısır'da Nil Nehri'nde bir feribotun batması sonucu en az 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayboldu.

Kocaeli’de denize giren 2 kadın boğuldu, 1 kişi dalgaların arasında kayboldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kadın hayatını kaybederken, 1 kişi dalgaların arasında kayboldu. Kaybolan vatandaşın arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kanalda kaybolan 17 yaşındaki genci arama çalışmaları devam ediyor

Antalya'da yeğeniyle birlikte serinlemek için girdiği kanalda gözlerden kaybolan 17 yaşındaki genci arama çalışmaları 3'üncü gününde de devam etti. Sabah erken saatlerde karadan ve su altından başlayan çalışmalarda, akşam saatlerine kadar gencin izine henüz rastlanılmadı.

Denizde boğulan çocuğun cansız bedeni bulundu

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Kalkın köyünde ikamet eden bir ailenin çocuğu serinlemek için girdiği denizde kayboldu. 7 yaşındaki çocuğun cansız bedeni yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından bulunarak Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Antalya’da 17 yaşındaki genç serinlemek için girdiği derede kayboldu

Antalya'da 17 yaşındaki genç, serinlemek için girdiği derede kayboldu. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik ekipleri, polis ve sağlık ekipleri ile tedbir amaçlı Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Yaklaşık iki buçuk saat süren aramada 1 kilometrelik bir alanda tarama yapan ekipler, 17 yaşındaki gencin izine rastlayamadı.

Hazar Gölünde bir genç boğuldu

Elazığ'da serinlemek için göle giren bir genç boğularak hayatını kaybetti. Olay, Sivrice ilcesindeki Hazar Gölünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla pikniğe giden 26 yaşındaki Harun Güncü Sürek Köyü mevkiinde serinlemek için göle girdi. Güncü, bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu farkeden arkadaşları güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine Jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri gönderildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar Güncü'nün cansız bedenine ulaştı. Güncü'nün cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köprü ayağına çarpan tekne battı:1 kayıp

Elazığ'ın Keban ilçesinde bir teknenin köprü ayağına çarpıp batması sonucu 1 kişi kayboldu.

Elazığ siste kayboldu

Elazığ, sis etkili oldu. Şehir merkezi görünmez oldu, görüş mesafesi yer yer 5 metrenin altına kadar düştü.

Yüzmeye girdi, nehirde kayboldu

Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehrine yüzmeye giren genç akıntıya kapılıp kaybolurken, karşıya geçmeyi başaran kardeşi ise rafting takımı tarafından kurtarıldı.

Serbest dalış şampiyonu Derya Can’ın eşi denizde kayboldu iddiası

Çanakkale'den Bozcaada'ya botla giden 2 vatandaş, dönüş yolunda kayboldu. İhbarı alan sahil güvenlik ve deniz polisi arama çalışması başlattı. Kaybolan vatandaşlardan birinin, serbest dalış alanında5 dünya rekoru ve 40'tan fazla Türkiye rekorunu elinde bulunduran Derya Can'ın eşi Tayfun Göçen olduğu iddia edildi.

Dere coştu, inekler suda kayboldu

Elazığ'da sağanak yağış nedeniyle taşan derenin sularına kapılan inekler gözden kayboldu. Hayvanların suya kapılma anları anbean kameraya yansıdı.