Kayıplara Haberleri

Kayıplara Haberleri

Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık: Kamyonla köye gelen hırsızlar 15 evi talan etti

Elazığ'da yazlık olarak kullanılan köye kamyonla gelen hırsızlar, kapı, pencere ve duvarları kırarak girdikleri 15 evi talan etti. Televizyondan peteğe, bakır kazandan çamaşır makinesine değerli gördükleri her şeyi kamyona yükleyen hırsızlar, kayıplara karıştı. Haberi aldıktan sonra koşarak evlerine gelen vatandaşlar şok geçirirken, jandarma ekipleri şüphelilerin bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Marketin önünden bir kasa ekmeğin çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Elazığ'da bir şahıs, marketin önünde duran ekmek dolu kasayı çalarak kayıplara karıştı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tantuni dükkanına giren hırsız, 2 bin lira çaldı

Elazığ'da bir tantuni dükkanına giren hırsız, 2 bin lira çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da park halindeki otomobilden inşaat malzemesi çalındı

Elazığ'da gece saatlerinde park halindeki otomobile giren hırsız, piyasa değeri yaklaşık 15 bin lira olan inşaat malzemesini çalarak kayıplara karıştı.

Eline aldığı sopayla güvenlik kamerasını kırdı, 30 bin liralık malzeme çaldı

Elazığ'da bir iş yerine giren hırsız, eline aldığı sopayla önce güvenlik kamerasını kırdı, ardından da 30 bin liralık malzeme çalarak kayıplara karıştı.

Demir kırma makasıyla girdikleri manavdan 28 bin liralık malzeme çaldılar

Elazığ'da hırsızlar, 20 gün arayla girdikleri manavdan 28 bin lira değerinde sigara ve bir miktar nakit para alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaşla göz arasında 17 bin TL nakit ve 50 bin TL değerinde sigara çaldılar

Elazığ'da bir markete giren 2 hırsız, kısa süre içinde 50 bin TL değerinde sigara ile kasada bulunan 17 bin TL nakit parayı çalarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Vicdansız hırsız, fare gibi girdiği büfeden malzemelerle birlikte hayır kumbarasını da çaldı

Elazığ'da bir hırsız, girdiği büfeden 4 bin lira değerinde sigara ve hasta çocuk için toplanan para kumbarasını çalarak kayıplara karıştı.

Elazığ'da iki hırsız 60 bin lira değerinde inşaat malzemesi çaldı

Elazığ’da gece saatlerinde bir iş yerinin önüne el arabası ile gelen hırsızlar, yaklaşık 60 bin lira değerindeki inşaat malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Lokantadan geldim diyerek hem tabakları hem de parayı alarak kayıplara karıştı

Elazığ'da bir kişi, lokantada çalışan elemanın bir iş yerine götürdüğü yemek siparişini takip etti, daha sonra iş yerine gidip 'lokantadan geldim' diyerek hem tabakları hem de yemek ücretini alarak kayıplara karıştı.

Güvenlik kamerasını görmesine rağmen hırsızlık yapan kadının pişkinliği pes dedirtti

Elazığ'da ev eşyası ürünleri satan mağazaya alışveriş bahanesi ile giren bir kadın, güvenlik kameralarına aldırış etmeden meyve sıkacağını çantasına atıp, elindeki kahve makinesiyle mağazadan çıktı. 2 bin 500 lira değerinde ürün çalarak kayıplara karışan kadının pişkinliği pes dedirtti.

1 hafta boyunca çiftlikten 500 bin liralık malzemeleri çaldılar

Elazığ'da süt çiftliğine giren hırsızlar, yaklaşık 1 haftada çiftlikten 500 bin lira değerindeki elektrik ve elektronik ürünleri alarak kayıplara karıştı.

İntihar notu bırakan gencin cansız bedeni bulundu

Elazığ'da 'ölürsem eğer kimse bundan sorumlu değildir' notu bırakarak kayıplara karışan gencin cansız bedeni boş bir arazide bulundu.

Bursa’da maskeli ve silahlı şahıslar PTT’yi soydu

Bursa'da sabah saatlerinde maskeli ve silahlı iki soyguncu PTT şubesinden 8 bin lira gasp edip kayıplara karıştı.

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği kızın annesini öldürdü

Uşak'ta bir şahıs, evlenmek istediği ancak buna onay vermeyen kızın annesini öldürerek kayıplara karıştı.

Adıyaman'da akrabaların silahlı kavgasında ortalık savaş alanına döndü

Adıyaman'da, ortalığın savaş alanına döndüğü silahlı kavgada 1 kişi yaralanırken şüpheli şahıslar kayıplara karıştı.

Otomobildeki tartışma kanlı bitti

Uşak'ta meydana gelen olayda, bir kişi otomobilde tartıştığı arkadaşını öldürmesinin ardından kayıplara karıştı.

Cinayet şüphelisi şahıs polis ekiplerince yakalandı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde tartıştığı şahsı öldürdükten sonra kayıplara karışan H.P., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Bir haftadır aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Elazığ'da bir hafta önce evden çıkıp kayıplara karışan 85 yaşındaki Şevki Özeren'in cansız bedeni tali bir yolun kenarında bulundu. Özeren'in ölüm sebebinin henüz belli olmadığı öğrenildi.

4 milyon 795 bin Euro çalan güvenlik müdürü kuru ekmeğe muhtaç olmuş

Adana'da banka ve kurumlar arasında para transferi yapan firmanın güvenlik müdürlüğünü yaparken 4 milyon 795 bin Euroyu arkadaşlarıyla birlikte çalıp kayıplara karışan Burak Ekinci ve ona yardım ettiği ileri sürülen 1'i kadın 6 kişi film gibi takip ve operasyondan sonra gasp dedektifleri tarafından yakalandı.