Kayıt Haberleri

Kayıt Haberleri

EBEGEM’de kurs kayıtları başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açacağı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam edecek.

Hac kayıt işlemleri uzatıldı

Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 5 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında yapılmıştı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bu süre uzatıldı.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu 2024 yılı temmuz ayında Elâzığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısını açıkladı. Buna göre Elâzığ’da 158 bin 924 trafiğe kayıtlı araç bulunuyor

Kayıtlar 19 Ağustos’ta başlıyor

YKS yerleştirme sonuçlarına göre Fırat Üniversitesi’ne yerleşen öğrenciler kayıt işlemlerini 19-23 ağustos tarihleri arasında e-kayıt elektronik sistemi veya şahsi olarak kazandıkları bölüme gelerek yapabilecek.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz yaz spor kursları

Elazığ Belediyesi’nin, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 5 ayrı branşta gerçekleştireceği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı ne kadar?

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı mart ayında 154 bin 393 oldu.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart Ayında 154 Bin 393 oldu.

TÜİK trafiğe kayıtlı araç sayısını açıkladı 

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 2023 yılında 151 bin 57 oldu. 

Ahşap Oymacılığı yeni dönem kurs kayıtları başlıyor 

Elazığ’da Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor. 

Keleş: Deprem sonrası çiftçiye yapılan destekler etkili bir müdahaledir 

6 Şubat depreminin ardından çiftçilere yönelik desteklerin arttığını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı çiftçi sayısının bir yıllık sürede, 15 binden 746'dan 16 bin 779'a yükselmiş olmasının tarım sektöründeki büyümeyi gösterdiğini ifade etti. 

Elazığ’ın Ağustos ayı araç sayısı belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı ağustos ayında 147 bin 260 oldu.

Telefonların harçlarına dev zam! 

Yurt dışından getirilen telefonların yurt içinde kullanılabilmesi için ödenmesi gereken IMEI kayıt harcı Ocak ayında 2 bin 732 TL’den 6 bin 91 TL'ye çıkarılmıştı. Resmi Gazete'de yayınlanan yeni karara göre yurtdıyından getirilen telefonların kayıt harcı 20 bin liraya yükseltildi.

Işıkver, Milletvekili kaydını yaptırdı 

14 Mayıs’ta yapılan 28’inci dönem milletvekili genel seçimi ardından mazbatasını alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TBMM’ye giderek milletvekili kaydını yaptırdı. Kayıt işlemlerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Işıkver, şehrin sulama problemleri başta olmak üzere tüm sorunlarının çözümü için büyük bir özveriyle çalışacağız” dedi. 

Elazığ’ın Nisan ayı araç sayısı belli oldu! 

TÜİK Nisan 2023 illerde trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt verilerini paylaştı. Elazığ’da Nisan ayı ölçeğinde kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 143 bin 591 oldu. 

13 Bin Askerin Mart ve Nisan celpleri Mayıs ayına ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Deprem bölgesinde ikamet eden veya bu illerin nüfusuna kayıtlı 13 binin üzerindeki yükümlü askerimizin mart ve nisan celpleri mayısa ertelenmiştir.' dedi.

Hac kayıtları 5 Ocak’ta başlayacak 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023 yılı hac kaydı ve güncelleme işlemlerinin 5 Ocak'ta başlayacağını açıkladı. 

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı kaç oldu? 

TÜİK Kasım 2022 illerde trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt verilerini paylaştı. Elazığ’da Kasım ayı ölçeğinde kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 140 bin 555 oldu. 

Saatin kaç olduğunu öğrenmek için 112'yi aradılar

Elazığ 112 Acil Çağrı Merkezine 1 Ocak 2022'den bu yana gelen yaklaşık 573 bin çağrıdan 400 bini asılsız ve gereksiz çağrı olarak kayıtlara geçti. Bazı vatandaşların saati öğrenmek için 112'yi aramaları pes dedirtti.

Taşlık araziyi ormana çevirmişti: Yetkililer teşekkür edip fidan desteğinde bulundu

Elazığ'da yaşayan 74 yaşındaki İsmail Yılmaz, çiftlik hayatına duyduğu özlemle kent merkezindeki evinin önündeki taşlık araziyi ormanlık araziye çevirdi. Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner, Yılmaz'ın farkındalık çalışmasına kayıtsız kalmayarak hem kendisini ziyaret etti hem de gelir getirici 500 adet fidan verdi.

Kayıtlı istihdama teşvik

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman, sosyal güvenliğin önemine ilişkin açıklamalarda bulunarak, rehberlik anlayışını esas alan bir yöntem ile kayıtlı istihdamı teşvik etmeye çalıştıklarını söyledi.

Tunceli'de 10 ayda Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarların yüzde 66'ü asılsız çıktı

Tunceli'de 112 Acil Çağrı Merkezi 17 Şubat 2021'den bu yana yaklaşık 200 bin çağrı alırken, 2022'in başından bu yana alınan 90 bin çağrının yüzde 66'sı ise gereksiz çağrı olarak kayıtlara geçti.

Prof. Dr. Demirdağ: 'Kuduz, aşı ile önlenen hayvan kökenli hastalıktır'

Kuduzun aşı ile önlenen hayvan kökenli bir hastalık olduğunu belirten Fırat Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 'Ülkemizde de geçen yıl 200 binin üzerinde şüpheli ısırık vakası bildirildi. Üç tane de kuduz vakası kayıtlara geçti. Şüpheli durumlarda muhakkak kuduz merkezlerine bilgi verilmesi gerek' dedi.

Elazığ'da camiden hırsızlık yapan zanlı tutuklandı

Elazığ'da iki camiden dizüstü bilgisayar ve kamera kayıt cihazı çalan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da cami hırsızı yakalandı

Elazığ'da iki camiden dizüstü bilgisayar ve kamera kayıt cihazı çalan zanlı, polis ekiplerince yakalandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık: 'PKK ve türevlerine karşı Türkiye'nin kayıtsız kalması beklenemez'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ülkemize, güvenlik güçlerimize ve sivillere terör saldırıları gerçekleştiren, bölücü gündemiyle Suriye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden PKK ve türevlerine karşı Türkiye'nin kayıtsız kalması beklenemez' dedi.

Anadolu Üniversitesinde sınavsız ikinci üniversite kayıtları sürüyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan ikinci üniversite programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri, 17 Ekim gün sonuna kadar online olarak yapılabilecek.

Elazığ'da yılın ilk 6 ayında bin 183 trafik kazası kayıtlara geçti

Elazığ'da son 6 aylık trafik kaza bilançosu açıklandı. Bu süre içinde meydana gelen bin 183 kazada 5 kişi hayatını kaybederken 691 kişi de yaralandı.

Başkan Şahin Şerifoğulları çay sözünü yerine getirdi

Sosyal medyadan yayınladığı video ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı çay içmeye davet eden fanatik Elazığspor taraftarı kuaför Mücahit Baysal'a kayıtsız kalmayan başkan Şerifoğulları, salonu ziyaret ederek Baysal'la çay içti.

İmmünglobülin G4 hastalığına yakalanan genç kız Türkiye'de 2'nci, dünyada 13'üncü vaka oldu

Elazığ'da 3 yıl önce burun kanaması ile hastaneye başvuran 17 yaşındaki Ayşe Tuncel, İmmünglobülin G4 (IgG4) hastalığı teşhisi ile Türkiye'de 2'nci, dünyada ise 13'üncü vaka olarak kayıtlara geçti. İlk ameliyatı sonrası ikinci bir ameliyat daha olması gereken Tuncel, Ben artık geceleri rahat uyumak istiyorum. Uykuda nefesim kesilerek uyanıyorum dedi.

Elazığ Belediyesi yaz spor kurslarına kayıtlar başladı

Elazığ Belediyesi, yaz tatilinde çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla üç ayrı branşta ücretsiz düzenlediği yaz spor kurslarına kayıtlar başladı.