Kaza Yaptı Haberleri

Kaza Yaptı Haberleri

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım'ın bulunduğu araç kaza yaptı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın makam aracı kaza yaptı. Kazada 1 kişi hafif yaralanırken, Yıldırım'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Elazığ'da 19 suç kaydı olan 2 hırsız kaza yaptıktan sonra yakalandı

Elazığ'da hırsızlık yaptıktan sonra trafik kazasına karışan 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ'da ehliyetsiz sürücü kaza yaptı: 3 yaralı

Elazığ'da ehliyeti olmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç kaldırıma çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Gelin düğünü bıraktı, trafik kazasında yaralanan teyzesine koştu

Elazığ'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. O sırada düğün salonuna giden gelin, teyzesinin kaza yaptığı görünce koşarak ambulansa gitti.

Kısıtlamada kaza yaptı, hem ehliyeti gitti, hem de ceza yedi

Elazığ'da kısıtlamayı ihlal eden alkollü sürücü kaza yaptı. Kaza sonrasında yaralanan şahsın hem ehliyetine 2 yıl el konuldu, hem de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL ceza kesildi.

Yaralıları taşıyan ambulans, beton mikserine çaptı: 3'ü sağlıkçı 5 yaralı

Elazığ'da meydana gelen bir kazanın yaralılarını taşıyan ambulans, beton mikserine çarptı; 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı. Kaza anına ise bölgede görevde olan polislerin şahit olduğu ve ilk müdahaleyi yaptığı öğrenilirken, 15 dakika önce de sağlıkçıların kaza yaptıkları ambulansı kameralara yansımıştı.

İki araç kaza yaptı, biri savrulup motosikletli kuryeye çaptı

Elazığ'da çarpışan 2 otomobilden biri savrularak yoldan motosikletle geçen kuryeye çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü kurye hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ'da Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ kaza yaptı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, aracıyla yaptığı trafik kazasında hafif yaralandı.

Bakan konvoyunda kaza

Elazığ'da çeşitli temaslarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu takip eden polislerin bulunduğu iki araç ile habercileri taşıyan otomobil kaza yaptı, maddi hasar meydana geldi.

Bursa'da feci kaza: 2 ölü, 17 yaralı

Bursa'da işçileri taşıyan servis midibüsü kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Feci kazada otobüs kullanılamaz hale gelirken 2 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Haberi alan sağlık çalışanı kadın ise kazada hayatını kaybeden babasını gözyaşları içerisinde, 'Babam nerede?' diyerek aradı.

Ambulans Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Elazığ'da hasta taşıyan ambulans kaza yaptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

16 yaşındaki gencin kullandığı motosiklet kaza yaptı: 1 ölü 1 yaralı

Bahçilevler'de, 16 yaşındaki çocuğun kullandığı motosikletin kontrolde çıkması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada 16 yaşındaki çocuk yaşamını yitirirken, arkasındaki 15 yaşındaki çocuk ise yaralandı.

İşçi servisi kaza yaptı: 10 yaralı

Kayseri'de işçileri taşıyan servis aracı kaza yaptı. Kazada 10 kişi yaralandı.

Üniversite öğrencileri kiralık otomobille kaza yaptı: 1 ölü, 6 yaralı

Denizli'nin Çivril ilçesinde otomobil kiralayan üniversite öğrencileri, tır ile çarpıştı. Kazada öğrencilerden 1'i olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 4'ü ve tırda bulunan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Elazığ'da kaza kazayı getirdi: 3 yaralı

Elazığ'da iki aracın karıştığı trafik kazasında otomobillerden birinin devirdiği ağaçta başka bir araca kaza yaptırdı. 3 kişinin yaralandığı kazada araçlar hurdaya döndü, bir otomobil ise refüjde yan şekilde asılı kaldı.