Keşif Haberleri

Keşif Haberleri

Doğa yürüyüşü sırasında bitkin düşen akbaba buldular

Elazığ'da doğa yürüyüşü için tarihi Harput Mahallesi'ne keşif turuna çıkan bir grup arkadaş, bitkin halde bir akbaba buldu.

Elazığ'da heyecanlandıran keşif, Gümüşçay Kanyonu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde 8 kilometrelik yeni bir kanyon keşfedildi. Fotoğraflanan, rota ve konumlandırma çalışmaları yapılarak dilekçeleri kurumlara verilen kanyonun, turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.

Doktor Balıklar mesaiye hazırlanıyor

Elazığ'da sağlık turizmine büyük katkı sağlayacak önemli bir keşif yapıldı.

Rus savaş uçakları Karadeniz üzerinde ABD keşif uçağını önledi

Karadeniz üzerinde keşif uçağı yapan ABD'ye ait gözlem uçağı 2 adet Rus Su-27 ile sıkıştırılarak uzaklaştırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi müjdeyi açıkladı: Karadeniz'de doğalgaz keşfettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen tarihi müjdeyi açıkladı.

Komandolardan PKK'ya büyük darbe

Milli Savunma Bakanlığı, Irak Kuzeyi Hakurk Bölgesi’nde keşif ve gözetleme faaliyetleri icra eden komandoların özverili çalışması ile, terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda mühimmat ve silah ele geçirildiğini bildirdi.

Vali Kaldırım, Baskil'i ziyaret etti kanyonları inceledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Baskil ilçesinde çeşitli temaslarda bulunup yeni keşif Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarında inceleme yaptı.

Yeni Keşif Kanyonlar için yön tabelası asılmaya başlandı

Elazığ'da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen Dünya'nın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarına ulaşımı kolaylaştırmak için yön tabelaları asılmaya başlandı.

9 milyon yıllık yeni keşif kanyonlara ziyaretçi akını

Elazığ'da Keban ve Karakaya Barajı'nın bağlantısında bu yaz keşfedilen turizme kazandırılması için çalışmalar yürütülen 9 milyon yıllık geçmişe sahip Saklıkapı ve Kara Leylek kanyonlarında ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.

9 Milyon yıllık yeni keşif kanyonları bir de böyle görün

Elazığ'da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen Dünya'nın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonları tüm ayrıntılarıyla görüntülendi. Görüntüler, eşsiz güzelliği gözler önüne serdi.

Yeni keşif 'Kara Leylek Kanyonu'

Elazığ'da Keban ve Karaya Barajı'nın bağlantısında gözden uzak yaşayan kara leyleklerin bulunduğu kanyon keşfedildi. Vali Çetin Oktay Kaldırım da bölgeyi ziyaret ederek kanyonun ismini 'Kara Leylek' koydu. Bölgede yaşamlarını devam ettiren bazı kara leylekler ve yavruları görüntülendi.