Kesikköprü Haberleri

Kesikköprü Haberleri

FÜ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında arsa takası

Fırat Üniversitesi ile Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü arasında Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü binasının bulunduğu 13 bin 700 metrekare alan ile Malatya yolu üzerinde Kesikköprü mevkiinde bulunan Harput Yerleşkesi sınırları içerisinde yer alan yaklaşık 750 bin metrekare alanın takası gerçekleşti.

Vali Yırık ve Başkan Arslan İŞGEM’de incelemelerde bulundu

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yüce ve Mehmet Hayri Yıldırım ile birlikte İŞGEM Kesikköprü Kampüsü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alarak üreticileri ziyaret ettiler… 

Elazığ'da yeni bir mahalle kurulacak

Elazığ'da yeni bir mahalle kurulacak. Elazığ'a yeni bir vizyon katacak olan mahallenin proje hazırlıklarına başlandı. 

Üç Kilometrelik Su Ana Terfi Hattı Yenilendi

Elazığ Belediyesi tarafından Kesikköprü-Hilalkent ve kısmen Ataşehir Mahallelerini besleyen su ana terfi hattının 3 km’lik kısmında başlatılan yenileme çalışmaları tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kesikköprü-Hilalkent ve kısmen Ataşehir Mahallelerini besleyen su ana terfi hattının 3 km’lik kısmında başlanan yenileme çalışmalarıyla, Cumhuriyet Mahallesi ve Çayda Çıra Mahallesi’nde başlatılan yol çalışmalarını inceledi.

Su Terfi Hattında Yenileme Çalışması Yapılacak

Elazığ'da Kesikköprü-Hilalkent Mahallesi arasında bulunan ana su terfi hattındaki sorunlu bölgelerde yenilene çalışmalarına başlanacağı bildirildi. 

Yıldız: Umuyoruz ki ortak yol bulunacaktır

Elazığ Şehir Meclisi Dönem Sözcüsü Turan Yıldız, Kesikköprü mevkiindeki  Fırat Üniversitesine ait arazinin Elazığ Belediyesine devredilmesi konusunda Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile görüştüklerini, araziyle ilgili alternatif öneriler sunduklarını bildirdi. 

Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız

Elazığ'ın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve çözüm önerileri üreten Şehir Meclisi, Fırat Üniversitesi'ne ait Kesikköprü mevkiindeki 650 dönüm arazinin Elazığ Belediyesine yada TOKİ'ye devredilmesini doğru bulmadıklarını duyurdu. 

STK Platformundan üniversite arazisine ilişkin açıklama

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Fırat Üniversitesine ait Kesikköprü mevkiinde bulunan araziye ilişkin açıklamalarda bulundu.